reede, 13. mai 2016

Migrantidel Eestis juba veri vemmeldab

Väljavõte facebookist.

Nagu võib lugeda facebookist, on migrandid Eestis juba asunud naisi ahistama. Pole midagi öelda, nad ei tunne kombeid.

Mis seal salata, ega sealmaal, kust migrandid tulevad, paljast naise ihu või üldse naist tänaval eriti ei näe. Nõnda võib mõni miniseelik või lühem kleit pildi tuhmiks lüüa küll.

Mis selle vastu aitaks? Ilmselt on olemas mingid tabletid, mida migrantidele rahustuseks jagada, näiteks vene kroonus jagati sõdurpoistele teed - lõunamaa mägede pojad muidu panid teki all teineteist. Aga kindlasti oleks siin abi koolitustest, mida on tegema hakatud juba Rootsis ja Saksamaal, kus on esinenud rohkem ahistamise juhtumeid.

Tõmmud mehed on kuumad, selle sõnumiga meelitati Eestit kunagi lausa Euroopa Liitu ja rahvas läks sellest Eestis tollal väga pöördesse, eriti naised. Eesti naised on käinud juba aastaid lõunas tõmmusid mehi lantimas, või mis lantimas, nad haagivad end ise külge - seksi pole vaja kaugelt otsida. Kes näiteks Egiptuses või Türgis käinud, need teavad. Valgete naiste jälitamine on seal tavaline asi ja ega paljud naised ära ka ei ütle - kiiret tihi otsima sinna ju minnaksegi. Nüüd, kui tõmmud mehed kohal, on nende kiitmises veidi tagasi tõmmatud. Eks ta tahab nüüd veidi harjumist, see kuumade tõmmude meestega kõrvuti elamine.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Kuulge see Alice on ju ehtne rassist! Parem lõdvestugu ja püüdku saada rahuldus või kuidas see vana anekdoot oligi... :D