teisipäev, 31. mai 2016

Vene trollide teema jõudnud USA meediasse, mainitud ära ka Eesti „sõber” Bäckman

Vene trollide peamine sihtmärk - Soome YLE ajakirjanik Jessikka Aro, väljavõte New York Timesi veebist.

Kui Eestis on seoses Venemaaga aktuaalne võimaliku invasiooni teema, siis Soomes tekitavad ärevust Vene trollid, kes kohalikke ajakirjanikke ründavad. Üheks selliseks ohvriks oli möödunud aastal Soome YLE ajakirjanik Jessikka Aro, kes julges Peterburis paljastada sealse trollivabriku. Teema on üles võtnud USA juhtiv ajaleht New York Times, kus on Aro ühe vastasena ära mainitud ka eestlaste varasem „sõber” Johan Bäckman.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See teie võime pooli, värve, vaateid jne vahetada nagu sokke on ikka lausa fenomenaalne! Või on teil mingil arusaamatul põhjusel ettekujutus, et kõigil inimestel on haugi mälu, mis väidetavalt mõõdetav sekunditega? Alles see oli, kui vehklesite siinsamas "kohvikus" Bäckmani kurat-teab-mis õiguste eest kas või trussikutest välja ja nüpeldasite Eesti riiki, kes tõbrast siia sisse ei lasknud, nüüd siis pole enam tegemist sõbra, vaid jutumärkides halvustavalt "sõbraga". Äkki nüüd "kirgastununa" räägite ausalt ära ka, palju Bärckman või tema peremehed-traaditõmajad teile maksid? Ja need teised kurjategijad, keda siin puhtaks püüda proovisite nende "vaenlaste" mustamise arvelt. Irja ju isegi ei vajanud, et tema "juristiteenus" maksis - kohe huvitav oleks teada, kui kõrgelt ta oma siis oskusi hindas.

Anonüümne ütles ...

Jah, ma ka imestan sellesama üle, mis eelmine kommentaator esile tõi. Alles oli ju Bäckman hea sõber, nüüd enam mitte? Linter, samas, on jätkuvalt sõber nagu siit mõni aeg tagasi lugeda sai.

Inno ütles ...

Bäckman võib ju olla siga ja venelastele persepugeja, aga kui tänu sellele saavad Soome ja Vene presidendid koos asju ajada, mis sellest siis kokkuvõttes halba on? Vene poed on Soome kaupa täis, Soome piimatooted, näiteks lastetoidud lähevad siiani Venemaale ilma tõrgeteta, inimesed saavad tööd ja loomakarjad jäävad alles.