kolmapäev, 22. juuni 2016

Jess!!! Koos on juba 564, 5 eurot!

Täna oli jälle põhjust pangaarvele pilku heites rõõmustada, sest laekunud oli 54, 99 eurot! Piletirahaks läheb sellest siiski ainult 25 ja seda seepärast, et 29, 99 euro suuruse annetuse tegija oli kirjutanud selgitusse järgmised read: „See pole sõidu jaoks,vaid et Irja saaks omale uue kleidi osta. Emaks saamine ei tähenda, et ei või omale midagi uut ja ilusat lubada :)”.


Aitäh! Seda oli nii armas lugeda. Ma ei ole endale tõesti teab mis ajast uut kleiti ostnud ja ikka sel põhjusel, et pole lihtsalt raatsinud. Kui on olnud ülearune 20-30 eurot, siis olen ostnud selle eest lastele mänguasju või raamatuid. Või, noh, mis seal pattu salata, vahel endale raamatuid ja ajakirju :). Nii et uut kleiti oli mul tõesti hädasti vaja (nagu mõned kommentaatorid ka märkisid).

Kuna toetajate soov on meile seaduseks, siis panin raha kleidi jaoks kõrvale ning - üllatus, üllatus! - ostsin selle ka juba täna ära. Käisime täna nimelt jälle suuremas linnas toitu ostmas ning ma nägin ühe vaateakna peal oma unistuste kleiti. Kirjutan varsti ka kleidi ostmise „aktsioonist” eraldi sissekande!

Üks teine toetaja jälle kirjutas selgitusse nii: „Blogi toetuseks ja unistuste elluviimiseks!” Aitäh - oli väga liigutav lugeda, et teile meie unistused korda lähevad.

Nõnda. Aga lennuraha - seda on meil praeguse seisuga kogunenud 564, 5 eurot. Seda ühe nädalaga! Aitäh, aitäh, aitäh teile, kallid sõbrad! Oleme teile südamest tänulikud ning lubame anda endast parima, et saate meie blogidest ka edaspidi põnevaid ja intrigeerivaid lugusid lugeda.

Liigume oma unistuse täitumisele, milleks on jõuda enne siinse juulikuise põrgupalavuse saabumist koju, Eestisse, niisiis järjest lähemale.

Kes soovib meie toetajatega liituda, saab seda teha, kandes vabalt valitud summa minu (Irja Tähismaa) pangaarvale Swedbankis. Arveldusarve number on: IBAN: EE112200001100329486. Välismaalt üle kandes panga BIC kood: HABAEE2X. Kes teeb vähemalt 25-eurose annetuse ja soovib vastukingiks minu Portugalis ilmuvat inglisekeelset raamatut, märkigu palun selgituseks „Raamat”, kes soovib lihtsalt toetada ja vastukinki ei soovi, märkigu „Toetus”.

Kandke üle selline summa, mida saate endale lubada ning ärge häbenege teele panna ka väiksemat raha. Iga euro on teretulnud :). Ainus palve on see, et toetagu vaid need, kellele meeldime ja/või olulised oleme ning kes leiavad, et oleme nende raha väärt – siis tekib sellest hea energia.

Homseni,

kallistades

Irja koos Inno, Juuli ja Roosiga.

Kommentaare ei ole: