neljapäev, 30. juuni 2016

Lennupiletite rahast puudu veel vaid 200 eurot!



Nonii, nüüd oleme unistuse täitumisele - sõita kiiremas korras Portugalist ära Eestisse! - juba päris lähedal! Lennupiletite rahast on puudu veel ainult 200 eurot. Sooviksime sõita öise otselennuga kõigepealt Helsingisse ja sealt edasi laevaga Tallinnasse, sest see on laste jaoks kõige vähem kurnavam. Kokku ca 1100 eurot maksvate piletite rahast on meil lahkete toetajate abiga õnnestunud koguda juba 853, 5 eurot, nii et jäänud on viimane pingutus.

Meie unistust koju jõuda saab toetada, tehes enda poolt vabalt valitud summas ülekande minu ehk ehk Irja Tähismaa arveldusarvele Swedbankis, mille number on: IBAN: EE112200001100329486. Välismaalt üle kandes panga BIC kood: HABAEE2X.

Kes teeb vähemalt 25-eurose annetuse, saab soovi korral vastukingiks minu Portugalis ilmuva inglisekeelse raamatu – sellisel juhul märkige palun selgituseks „Raamat”. Kui te raamatut ei soovi, siis kirjutage lihtsalt „Toetus”.

Oleme rõõmsad iga euro üle, mis meid meie unistuse täitumisele lähemale aitab :). Täname südamest kõiki seniseid annetajaid ning lubame omalt poolt ka edaspidi selliseid blogisid, mida lugedes kohe kindlasti mitte magama ei jää!

Pildil: praegu veel Portugalis.

Kommentaare ei ole: