neljapäev, 16. juuni 2016

Miks Eesti ei paku abi nõrganärvilistele?

Mart Helme tunnistas, et kandideerib presidendiks, kuna on nõrganärviline. Mis justkui lubaks väita, et nõrganärviline inimene ei peaks pürgima mitte presidendiks, vaid panema kinni aja Seewaldisse. Aga see selleks.

Kuivõrd Venemaa kasutab praegu Eesti vastu aktiivselt hirmutamist, mis on nagu nn hübriidsõdagi juba iidamast-aadamast teada võte vaenlase nõrgestamiseks, ja ära hirmutatud inimesi on päris palju, siis on küsimus, miks ei paku Eesti valitsus tuge nõrganärvilistele. Kas just arstiaega Seewaldis, aga mingit tasuta psühholoogilist nõustamist võiks olla küll. Igale soovijale. Tunnetuslikult on inimesed Eestis praegu väga suures stressis ja selliselt pole loota mingeid arukaid otsuseid või tegusid.

Või mis te arvate, kallid sõbrad?!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Loodan, et tegemist oli sarkasmiga, vastasel juhul jääb mulje degradeerunud või väljaarenemata potentsiaalist. 1) Venemaa ei kasuta Eesti vastu mingit hirmutamist - ligi 140 miljoni inimest, 1 suurimaid lahinguüksusi maailmas, 1 suurimaid tuumariike ja energeetikahiide, kas säärane kompleks peab rakendama täiendavaid meetmeid hirmutamaks tükikest Euro äärealast?
2) Võttes arvesse nõrganärviliste arvu ühiskonnas ja asjaolu, et soovite võimaldada tasuta psühholoogilisi teenuseid (ehk riik maksab nimetatud spetsialistid kinni) , tuleks selle teostamiseks vajalikke ressursse võtta maksumaksja taskust.

Anonüümne ütles ...

Helme pole mingi nõrganärviline. See väide on tema pila-kontekstiost välja rebitud.
EKRE on meie hääbuva rahvuse ainuke lootus!

Anonüümne ütles ...

Alati saab pöörduda psühhiaatriakliiniku erakorralisse vastuvõttu Tartus Raja 31 ja Tallinnas Paldiski mnt 52, kui hirm ja ärevus elamist takistama hakkavad. Saatekirja pole vaja, vastu võtab valvearst. Maksab 5.-, nagu ikka erakorralises vastuvõtus.

Inno ütles ...

Eestlane nüüd raatsib 5.- hingeabi eest välja käia. :) Pealegi on neil haiglatel vene ajast nii halb kuulsus, nii et sinna ei julge keegi vabatahtlikult pöörduda.