reede, 24. juuni 2016

Otsime tööd!



Seoses lennupiletiteks raha kogumisega tekkis ka selline mõte, et ega me Eestisse ainult „vegeteerima” ja lulli lööma tulla ei taha. Nüüd oleme puhanud küll – juba üheksa kuud peaaegu – ja võiks jälle midagi tegema hakata. Lisaks ajaleheartiklite kirjutamisele ja tõlketöödele, mida juba praegu teeme. Et oleks mingi sissetulek lisaks nendele väikestele honoraridele ning laste- ja puudetoetustele. Et me ei oleks paljad kui püksinööbid :).

Nii. Mida me kõige paremini teha oskame. KIRJUTADA. See on ütlematagi selge. Seega teeksime kõige parema meelega kirjutavat tööd. Ja kõige-kõige parema meelega teeksime sellist tööd, mida saaksime teha koos ja kodus – nõnda, et saaksime jätkuvalt ka Juuli ja Roosiga koos olla ning nende eest koos hoolitseda.

Meile on öeldud, et meie blogis pole reklaami, ja pakutud mitmeid võimalusi, kust seda otsida. Okei, see on üks mõte. Aga lihtsalt bännerite panek on natuke igav minu meelest. Mulle meeldiks asja või elamust ise kogeda ning sellest siis kirjutada.

Ehk siis. Kui kellelegi on tulemas mingi lahe üritus või müüa mõni lahe asi või elamus ning ta soovib, et seda tutvustaksid inimesed, kes oskavad hästi kirjutada, siis andke meile teada, kirjutades aadressil irja.tahismaa (ät) gmail.com. Lepime tasus kokku ja me käime/katsetame ära ning anname teistelegi teada. Roosi võib näiteks mänguasjade „ekspert” olla. Mina ise ei ütle kunagi ära raamatutest, reisidest ja kultuuriüritustest, aga kuna ma olen väga uudishimulik inimene, siis võin minna praktiliselt igale poole. Inno ka. Üks mu lemmikuimaid üritusi Eesti suvel on näiteks Sõmerpalu motokross – kes seda osanuks arvata, eks?

Selline mõte tuli mul niimoodi käigupealt. Kui teil ka mingeid mõtteid on selle kohta, mis tööd me teha võiks, või on teil meile sellist kirjutavat tööd pakkuda, siis andke samal meiliaadressil sellest teada.

P.S. Lennupiletite raha kogumise kampaania kestab edasi. Kes soovib meid koju jõudmisel aidata, saab seda teha, kandes vabalt valitud summa minu ehk Irja Tähismaa arveldusarvele Swedbank’is, mille number on: IBAN: EE112200001100329486. Välismaalt üle kandes panga BIC kood: HABAEE2X.

Kes teeb vähemalt 25-eurose annetuse ja soovib vastukingiks minu Portugalis ilmuvat inglisekeelset raamatut, märkigu palun selgituseks „Raamat”, kes soovib lihtsalt toetada ja vastukinki ei soovi, märkigu „Toetus”.

Kandke üle selline summa, mida saate endale lubada – rõõmustame iga euro üle :). Ainus palve on, et toetagu vaid need, kellele meeldime ja/või olulised oleme ning kes leiavad, et oleme nende raha väärt – siis tekib sellest hea energia.

NB! Kui peaks juhtuma nii, et raha kantakse üle rohkem kui lennupiletiteks vaja, siis seda kasutame Juulikesele uue jalutuskäru/ratastooli ostmiseks. Ta on nimelt oma vanast kärust välja kasvanud ja vajaks uut. Nägime üht ägedat käru Amazonis. Ostame ära ja näitame teile ka.

Oleme kõigile toetajatele südamest tänulikud ja lubame anda endast 100 %, et saate ka tulevikus meie blogidest häid ja huvitavaid tekste lugeda :). 

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

"ÜLBELT" OTSEKOHESED--- SEE MULLE MEELDIB.

Irja ütles ...

:)

Anonüümne ütles ...

no te kirjutate hästi , äkki jutusaade tallinna tvs või ajakirjaniku koht Pealinnas?

Anonüümne ütles ...

Asi pole niivõrd hästi kirjutamises kuivõrd selles, mida kirjutatakse. Selle kohapealt on kõik korras.
Võõrvõimuga Eestis ei saa tõerääkijatel ja teistmoodi arvajatel muidugi kerge olema :(.

Anonüümne ütles ...

Lõunaleht ei taha tööd pakkuda..?

Irja ütles ...

No Lõunalehes me juba kirjutame. Eks muidugi saaks rohkem kirjutada, aga ka kõik teised tööpakkumised on oodatud :).

Lõunalehes ilmus meie järjejutt Portugalist ja Võrumaa Teataja telgitagustest, mille Võrumaa Teataja nüüd kohtusse kaebas. Soovitan lugeda, sealt saab üht-teist põnevat teada!