reede, 10. juuni 2016

Vägivald on hirmus asi

Irja siin õigustas vägivalda, umbes nii, et Tiit Ojasoo on nii kleenuke mees, et ei suudaks ühelegi naisele liiga teha.

Mina muidugi nii ei arva. Ma olen ise vägivaldsest perest, kogenud oma eelmises lähisuhtes vägivalda ja seetõttu olen vägivalla suhtes eriti allergiline. Minu jaoks on töökoha vägivald, mis avaldus Ojasoo ja alluva suhtes üks hullemaid, võrdväärne lähisuhte vägivallaga. Töökoha vägivald on seda hullem, kui vägivallatsejaks on ülemus, et ta kasutab oma jõupositsiooni. Nagu lähisuhte vägivallas abikaasa, kes tugineb sellele, et ega partner ju naljalt kituma ei lähe. Tal on sellest palju kaotada, nii nagu töökoha vägivalla puhul.

Eestis on tegelikult kombeks, et pigem avaldatakse poolehoidu vägivallatsejale, kuna ta on tugevam. Eestis on tugevama kultus. Nõrgem on luuser, ise süüdi, et on nõrk. Seda enam panen imeks, et meedia ja paljud poliitikategelased on seekord võtnud vastupidise hoiaku, asunud ohvri poolele. Kui varem oli juttu vägivallast, näiteks Aivar Pohlaku suhtes, siis asuti toetama pigem vägivallatsejat, kuna ta on tuntum ja tugevam.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nõus. Tubli, Inno!

Anonüümne ütles ...

Inno, kas vastab tõele, et Ojasoo ohver on Irja lähisugulane?

Anonüümne ütles ...

Sry, nägin juba allpool vastust.

Anonüümne ütles ...

ojasoo on naiselik, semper mehelik, huvitav milline see hangetõugatu oma natuurilt oli?äkki ongi perfoomnance? tiiduke kahtlaselt naeris kui talt seda küsiti, itsitas pihku http://uudised.err.ee/v/40301f12-e620-4ec5-8b18-d7b70414337c nagu ojukas kui talt küsiti ega ta organite heaks tööta et rahvuslastest lolli muljet jätta oma aktsioone mis aina naeruväärsemaks lähevad tehes.

Irja ütles ...

Vastab tõele - Linda Vaher on minu vennatütar.

Anonüümne ütles ...

Lisaks peksis veel käte ja jalgadega. Kui see pole tõeline vägivald, Irja, siis mis see on?

Irja ütles ...

Nüüd, kus selgusid uued asjaolud, et peksti käte ja jalgadega, on loomulikult selge, et tegemist oli vägivallaga. Kirjutasin sellest ka eraldi arvamuse.