kolmapäev, 13. juuli 2016

Alustasime teed kodu poole



Esmaspäeval algas meie tee Portugali kõrgeima mäetipu Serra de Estrela lähedal asuvast külakesest koju Eestisse. Kutsusime külakesse takso, sõitsime sellega nelja kilomeetri kaugusel olevasse linnakesse nimega Oliveira do Hospital, siis sealt bussiga Coimbrasse ja Coimbrast rongiga Lissaboni. Praegu oleme Lissabonis ja valmistume lendamiseks.

Rahalisest seisust. Saame hakkama, näljas ei ole, aga kuna väikeste lastega reisides on hea ja turvaline olla, kui sul on ka mingi varu, siis võtame heasoovlike inimeste toetuse rõõmuga vastu. Ehk kui me sulle meeldime ja/või olulised oleme ning sa leiad, et oleme sinu raha väärt, siis võid teha enda vabalt valitud summas ülekande minu ehk Irja Tähismaa arveldusarvele Swedbankis, mis on: IBAN: EE112200001100329486. Välismaalt üle kandes panga BIC kood: HABAEE2X.

Kes teeb vähemalt 25-eurose annetuse, saab soovi korral vastukingiks minu Portugalis ilmuva inglisekeelse raamatu – sel juhul märkige palun selgituseks „Raamat”. Kui te raamatut ei soovi, siis kirjutage lihtsalt „Toetus”.

Aitäh kõikidele toetajatele ja kaasaelajatele ning näeme juba varsti Eestis!!!

P.S. Täna laekus 25 eurot ühelt toredalt inimeselt, kes kirjutas selgitusse, et see on Katariina kohviku külastamiseks. TE OLETE NII ARMSAD. Aitäh! Otse loomulikult on üheks esimeseks kohaks, kuhu me Võrus sammud seame, Katariina kohvik.

Pidil Roosi issiga bussis, teel Oliveira do Hospitalist Coimbrasse. Rohkem pilte kojutulekust Titeblogis.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Irjake, anna ka edaspidi teateid teie materiaalse seisu kohta. Elasin masu ajal läbi tõelise Kolgata teekonna ega taha seda olukorda kellelegi.


a.

Irja ütles ...

Ok :). Praegu näiteks on arvel 80 eurot, loodetavasti jõuame sellega Võrru. Lennupiletid on ostetud.