neljapäev, 7. juuli 2016

Eesti, me tuleme!!!



Esmspäeval algab siis lõpuks ometi meie teekond kodu poole. Täpsemalt praegu ei kirjuta, las olla veel natuke põnevust, aga nii palju võib öelda, et kõigepealt läheme bussi peale. Kajastame oma kojutulekut mõlemas  blogis, nagu lubatud sai, üksikasjaliselt, nii et kõigil soovijatel on võimalik meile kaasa elada. Nii et teele, teele, teele! Kohtumiseni Eestis, ei jõua ära oodata :).

Kuna Inno räägib, et saame tee peal õunu süüa ja marju korjata, aga mina ei taha sellega hästi nõus olla, siis olen väga tänulik, kui leidub veel keegi, kellele me meeldime ja kes soovib meid kojujõudmisel aidata. Selleks võib teha enda poolt vabalt valitud summas annetuse minu ehk Irja Tähismaa arveldusarvele Swedbankis, mis on: IBAN: EE112200001100329486. Välismaalt üle kandes panga BIC kood: HABAEE2X. 

Kes teeb vähemalt 25-eurose annetuse, saab soovi korral vastukingiks minu Portugalis ilmuva inglisekeelse raamatu – sellisel juhul märkige palun selgituseks „Raamat”. Kui te raamatut ei soovi, siis kirjutage lihtsalt „Toetus”.

Oleme südamest tänulikud kõigile toetajatele, kohtumiseni - loodetavasti varsti - Eestis! :).

Kommentaare ei ole: