neljapäev, 7. juuli 2016

Hoirassaa! NATO valmistub tuumasõjaks Eestis!

Väljavõte NATO veebist.

NATO veebis on üleval päris huvitav artikkel, kus räägitakse vajadusest suurendada NATO tuuma-võimekust, et vajadusel anda vasturünnak Venemaale, kes samuti parasjagu oma tuumavõimekust suurendab. Ehk siis, pooled valmistuvad aktiivselt tuumasõjaks. Ja see sõda võib toimuda Balti riikides, kaasa arvatud Eestis.

Ses mõttes on Eesti ja ka teised Balti riigid hea koht tuumarelva katsetamiseks, et seal ei ela palju rahvast ning need rahvad on väiksed. Ehk aatom on rahumeelne ja ei tee suurt kahju. Erinevalt Jaapanist, kus siiamaani nutetakse taga tuumapommi plahvatusi. Või Saksamaast, kus rahvas eelmise külma sõja ajal mässas. Baltikumis hävib kogu rahvas sõjas ära, nii et pärast pole karta mingit suuremat kisa ega proteste. Laks ja valmis! Nagu juutidega Eestis - kiire endlösung. Suured saavad oma võimekuse ära proovida ning vajadusel siit-sealt timmida. Ja Balti riikidest saaks tulevikus puhvertsoon ning polügoonid, olenevalt sellest, kellele need territooriumid pärast sõda jäävad. Siis saab rahumeeli müdistada, umbes nagu Prantsusmaa viis plahvatusi läbi Mururoa atollil, kus väidetavalt polnud ühtegi elanikku. Võimalik on ka ära jaotada: pool allesjäänud tühermaad venelastele ja pool ameeriklastele.

Seetõttu pole vaatamata tuumasõjaks valmistumisele Balti riikides ka läbi viidud mingeid tsiviilkaitse õppusi või rahvast instrueeritud, kuna neid nagunii enam varsti pole. Mis sa tulevasest söejunnist ikka õpetad või instrueerid, mõttetu raha laristamine.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...


1) Baltikum on hea koht tuumarelva katsetuseks? - Piirneb trobikonna riikidega ning on otse Vene piiri ääres, lisaks veel asjaolu, et vene element moodustab sellest samast Baltikumist märkimisväärse osa ning sisuliselt terviku Valgevenest, mis on kohe kõrval. Mainitud on ju NATO vasturünnakut ohu korral, seega, kes seda tuumarelva siis katsetab? Venemaa või? Geniaalne!
2) "Ehk on aatom rahumeelne ega tee suurt kahju"? Arvestades Nimetatud osapoolte potentsiaali, tekib küsimus, miks rünnata siis massihävitusrelvaga, kui ei soovita suurt kahju? Ja kas kaks suurimat tuumariiki pole siis teadlikud, peale aastakümneid kestnud pommivorpimist, milleks on võimeline aatom?
3) "Seetõttu pole vaatamata tuumasõjaks valmistumisele Balti riikides ka läbi viidud mingeid tsiviilkaitse õppusi või rahvast instrueeritud, kuna neid nagunii enam varsti pole." - Kuna meid, "tulevasi söejunne" enam varsti pole, siis ei oleks vast kuigi mõistlik lennupiletit siia osta, Portugal tundub ohutum ja vajab kindlasti niivõrd kompetentsete analüüsioskustega isikut nagu antud postituse autor.

Anonüümne ütles ...

Just nimelt. Tuumasõja võimalikkus 21. sajandil on iseenesest üks intellektuaalselt nii huvitav idee, et selle peale ei oska muud kui käsi laiutada.
Pigem ma ütleks, et sellised Breedlove-sarnased üritavad enda olemasolu õigustada ja õnnetuseks on selliseid NATO struktuurides palju.
Iseenesest ma ei usu, et keegi päriselt tuumanuppe käppima kipuks, aga samas on sügavalt kurb, et nii vähesed eestlased seda hirmutamiskampaaniat läbi näevad.

Anonüümne ütles ...

Õnneks ei ole enam 50-ndad ja tänapäevased sõjad ei tähenda üksnes elanike füüsilist mahanottimist.
Ega see sõja- ja vaenlasehüsteeria pole omane vaid piiritagustele agitaatoritele - meil endilgi siin mitmeid selliseid riigipalgalisi.

Anonüümne ütles ...

Pätid praegusest nukuvalitsusest tuleks päevapealt valve alla võtta.