laupäev, 30. juuli 2016

Kohvik ei jõudnud presidendi osas kokkuleppele: hääled jagunevad Kallase ja Helme vahel

Kohvik ei jõudnud Eesti presidendi osas kokkuleppele.

Nimelt Irja eelistab Siim Kallast. Ta on huvitav isiksus, tal on oma arvamus ja tal on olemas huumorimeel, märkis Irja, praeguses julgeolekuolukorras on kõige olulisem, et presidendil oleks huumorimeel, kuna see aitab pingelist olukorda ja sõjahirmu hajutada, mitte seda süvendada.

Inno seevastu toetab Mart Helmet, kes meenutab kõige rohkem Inno lemmikut Donald Trumpi. Kes on teatud mõttes nö mees metsast, pole seotud olemasoleva poliitilise kommumpeerunud ja teovõimetu ladvikuga ning võib Eesti praeguse sita seest välja tuua, ütles Inno. Kui USA presidendiks saab Trump, siis on Helmel kõige rohkem praegustest kandidaatidest šansse temaga hästi läbi saada.

Irja täiendas, et ta on täiesti kindel, et ka Siim "vahva vunts" Kallas leiab Trumpiga ühise keele. Irjale tundub, et Kallas on selline mees, kes suudaks isegi Putiniga normaalselt suhelda.

Siin Kohviku kandidaadid Siim Kallas (kujutis ERRi veebist) ja Mart Helme (Delfi veebist):



3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Helme on väga hea valik ja on meeldiv kuulda, et ka meil Trumpile pöialt hoitakse. Igal juhul kaaluvad indiviidi moraalsus, elujõulisus oma rahva suhtes ning "puhtad käed" üles igasuguse huumorimeele ja muu eurorastia. Nõus väitega, et Helmel on kõige enam potentsiaali sita likvideerimiseks. Putiniga suudab normaalselt suhelda iga mees, keda võib klassifitseerida kui meest - korralik käepigistus, silmside ja otsekohesus. Ükski europede antud kriteeriume täita ei suuda. Fakt, et naissugu eelistab nõrka kandidaati ei ole üllatav. Ka Bellen-Hoferi vahelises võitluses (Austria presidendivalimised 2016) moodustasid suurema osa tolerasti toetajaskonnast naised ja parem-nn.-äärmuse oma mehed.

Anonüümne ütles ...

Helmele edu!
Kallas on küll mõnus aga kahjuks tipp-vabamüürlane. Sellised ajavad salaja mingeid rikaste asju aga näiteks rahvuse saatus huvita neid üldse!

Anonüümne ütles ...

Arvan, et Kallas on järgmine president. Olen selles suhtes täiesti neutraalselt meelestatud, kuna rahvas nagunii presidenti ei vali ja presidendil pole midagi enamat kui arvamusliidri roll. Lihtsalt ennustan, et Kallasest saab president. Eks näis, kas mul on selgeltnägijavõimeid või mitte.