teisipäev, 19. juuli 2016

Toeta blogi, saad parema blogi!



Lootsite, et kerjamine sai läbi? Noh, siis on mul teist kahju. See oli alles kerjamise peaproov, suurem kerjamine alles algab!

Kui tõsiselt rääkida, siis meie peame seda, mida me siin igapäevaselt teeme, tööks. Ja kuna me oleme mõlemad perfektsionistid, siis me tahame teha seda – ehk blogipidamist – võimalikult hästi. Tahame pakkuda teile parimat, mida Eesti blogimaastikult leida võib. Seda, et oleme õigel teel, näitab blogide edetabel blog.tr.ee – meie Titeblogi on seal tõusnud juba teisele kohale ja Kohvik hoiab 8-9 kohta. Seda tänu teile, kallid lugejad!

Meile on räägitud, et peaksime tegema oma blogi tasuliseks. Mulle see mõte ei meeldi. Igaühel on elus aegu, kus rahaga on kitsas. Teame omast käest. Ma ei tahaks, et keegi jääks meie blogi lugudest ilma ainuüksi seepärast, et tal ei ole hetkel raha. Ei, see mõte ei lähe. Minu kommunistlik hing ja süda protesteerivad selle vastu raevukalt.

Mul on parem mõte. Toetab see, kes tahab, ja millal tahab. Ehk: kui sa loed postituse läbi ja see sulle meeldib või tahad meid lihtsalt toetada, siis kanna üle 5-10 eurot. Aga muidugi võid kanda ka rohkem või vähem. Just nii palju kui sulle hea ja aus tundub.

Kui sind huvitab mingi teema ja sa tahad, et me sellest kirjutaks (näiteks Inno ja Irja hotellide vms edetabel, mida Inno ja Irja arvavad mingist asjast), siis kanna üle 25 eurot ja me kirjutame sinu soovitud teemal nii pea kui võimalik.

Ja kui sa oled korraldamas mingit vahvat üritust või soovid, et me tutvustaks mõnd vahvat asja või elamust ehk teeks sellele reklaami, siis võta meiega kõigepealt ühendust ja lepime tasus kokku. Saad seda teha, kirjutades meiliaadressil irja.tahismaa ät gmail.com.

Põhiline point – kutsume teid, kallid lugejad, blogi tegemises ja paremaks tegemises aktiivselt kaasa lööma.

Meie eesmärk on keskenduda blogipidamisele ja panna see raha teenima, et me ei peaks selle kõrvalt veel mingit lisatööd tegema. Sest iga töö nõuab pühendumist ja kui me Võrumaa Teatajas töötasime, siis jäi blogi jaoks väga vähe aega. Inimene lihtsalt ei jõua kaht vankrit korraga vedada, kuskilt ikka käriseb. Meie aga tunneme, et meie oskame just blogipidamist kõige paremini ja inimene peaks tegema just seda, mida ta elus kõige paremini oskab.

Seega – toetab see, kes tahab, ja just sellise summaga, mida arvab hea ja aus olevat. Arvenumber, kuhu saad blogi toetuseks raha üle kanda, hakkab nüüdsest olema postituste lõpus.

Aitäh, et te olemas olete, maailma kõige armsamad lugejad!

Inno ja Irja Juuli-Roosiga

Blogi toetava ülekande saad teha minu ehk Irja Tähismaa arveldusarvele Swedbankis, mille number on: IBAN: EE112200001100329486. Välismaalt üle kandes panga BIC kood: HABAEE2X.