teisipäev, 30. august 2016

Hakkab pihta: Inglismaal peksti poolakas surnuks

Väljavõte Daily Maili veebist.

Iga roju oma koju - selline loosung võtab maad terves Euroopas. Inglismaal, kus sõimusõnaks on saanud Poola ehitajad (kelle riigist välja ajamiseks oligi Brexit mõeldud), peksti äsja üks 40-aastane Poola pereisa surnuks. Võib arvata, et sama saatus ootab varsti kõigi teisi migrante, kaasa arvatud eestlasi.

Eestile tuleb see ainult kasuks - kui välismaalt pekstakse eestlased koju, kes hakkavad omakorda kodus korda majja lööma. Eesti on praegu suure väljarände tõttu väga suure pasa sees, aeg liigestest on lahti, nagu on kombeks öelda, ja see vajab paika panemist. Aeg on ka eestlastel Brüsselist tagasi tulla, pole seal vaja lolli mängida. Eestil on õigem üldse järjekordne tobe eksperiment lõpetada (esimene oli NSV Liit) ja EList välja astuda, hakkab Eestisse uuesti investeeringuid tulema ning eestlaste elujärg paranema.

Iga roju oma koju! Iga roju oma koju! Helme! Helme! Helme!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Brexit ei olnud siiski Poola ehitajate välja saatmiseks,vaid pagulaste sisserändele piiri panemiseks. Ilma "Poola ehitajate" "Eesti hooldajate" ja "Läti tehasetöölisteta" Inglismaa majandus ei toimiks ja sellest saavad nad ise ka aru. Ei kiusata Poolakaid ja muid immigrante praegu rohkem ega vähem,kui enne Brexitit. Inglismaa probleem on siiski idiootne toetustesüsteem, mitte immigrandid per se.