teisipäev, 30. august 2016

Helme! Helme! Helme!


Irja kandidaat Siim Kallas sai täna Riigikogus haledalt tappa. Ja valimiskogus on tema šanss null! Minu (Inno) ja Kohviku lugejate lemmik-kandidaadil Mart Helmel on kõik šansid saada 24. septembril valituks Eesti presidendiks.

Helme! Helme! Helme!

7 kommentaari:

Unknown ütles ...

Helme ei saa Eesti presidendiks sel lihtsalt põhjusel, et EKRE-l pole maapiirkondades enam seda suurt mõju mis oli Rahvaliidul. Kes tegi Rüütli presidendiks ? Janno Reiljan, kes oli sinasõber ja suur semu enamike endiste kolhoosiesimeeste ja vallavanematega, natuke lisandus toetust linnarahvalt ja oligi president tehtud.Selleks oli neid punaparuneid ka kõvasti vaja moosida, milles Reiljan oli meister.

Helmel oleks palju parem shanss üldvalimistel, kuid meil rahvas presidenti valida ei saa kahjuks.

70 % valimiskogu liikmetest on maalt ja nemad on otsustava kaaluga.Helmel on pigem mõisahärra kui rahvamehe renomee ning Kesk ja Ref tema poolt hääletama ei hakka.

Ma arvan, et Kallas tõmbab siit kõige pikema kõrre.

Inno ütles ...

Pärast idiootlikku haldusreformi plaani on Helmel just maapiirkondades mõju ja kordades suurem kui Rahvaliidul. Lihtsalt linnaelanikud ei kujuta seda veel endale ette. Presidendivalimised on võimalus maaelanikel end maksma panna ja ülejäänutele koht kätte näidata. Maaelanikke on kepitud 10 aastat ja nüüd nad kepivad vastu. Mark my words! Kolhoosiesimehed ei puutu enam asjasse.

Inno ütles ...

Ainus šanss Helme võitu väärata oleks olnud kokkulepe Riigikogus, aga see jäi sündimata.

Rooza ütles ...

Kallast ei toeta enamus väljaspool linna elavad kodanikud (ma tahaks loota, et isegi kõik, aga see on ulme). Kui Kallas saab presidendiks, siis ma panen ennast põlema.

Irja ütles ...

Aga keda sa toetad?

Anonüümne ütles ...

Helme GO!

Margus Kiis ütles ...

Helme saaks võita ainult KE toetusel aga KE-l pole absoluutselt mingit huvi EKREt tugevdada, sest nad võitlevad samade häälte pärast. Pealegi on Helmed fańaatilised russofoobid ja sellega ei saa KE-l küll kuidagi diilida.