laupäev, 20. august 2016

Kogu Eesti Savisaare-järgne poliitika on olnud Savisaarega seotud

Kuulame siin Irjaga intervjuusid Eesti peaministritega ja noh, pole midagi öelda, ajab haigutama. Peale Savisaare pole tegelikult Eestis ühtegi tõsiselt võetavat poliitikut.

Savisaare kiituseks või tunnustuseks tuleb öelda, et kogu Eesti taasiseseisvumise-aegne ehk Savisaare-järgne poliitika on olnud Savisaarest juhitud. Ta on kas olnud ise võimul või on olnud võimul need, kes on soovinud, et Savisaar ei oleks võimul. Savisaar on Eesti poliitika keskne kuju ja seetõttu pole vaja imestada, miks ta kuhugi pole kadunud.

Ma ei taha ette kujutada, mis saaks, kui Savisaar peaks kaduma. Brrr. Eesti poliitiliselt areenilt kaoksid täiesti Reformierakond ja IRL, mis on tulnud võimule ainult läbi Savisaarega hirmutamise. Kui Savisaart enam poleks, kaoksid need erakonnad kiiresti ajalukku. Samuti kukuvad sotsid, kes on seni pakkunud Savisaare-vaba vasakpoolset mõtteviisi. Kogu Eesti poliitika kukuks kokku. Seda tuleks hakata uuesti rusudest üles ehitama.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Üldiselt nõus aga Savikas võiks olla natuke tagasihoidlikuma elustiiliga. Alustada võiks ta näiteks odavamatest autodest.
Säästlik inimene oleks lihtrahvale lähedasem.

Inno ütles ...

Kirjutan kahe käega alla!