pühapäev, 21. august 2016

Lapsed kui külalised meie elus

Lapsi vaadatakse tavaliselt nagu omandit, aga üks võimalus on vaadata lapsi nagu külalisi meie elus. Kelle puhul on hea meel, kui nad tulevad ja on hea meel, kui nad lähevad ning kelle jaoks tuleb elu ja olemine teha võimalikult mugavaks.

Omandi puhul on olulise tähtsusega kontroll. Külaliste puhul on kõige tähtsam heaolu. Külaliste puhul ei tule kõne alla, et neid pekstakse, et nende peale karjutakse, et neid kamandatakse ja käsutatakse. Külaliste puhul annavad kõik endast parima, püütakse täita külaliste soovid. Nii see peaks olema ka laste puhul. Kus vanemad jätavad omavahelised nägelused ja tülid selleks ajaks, kui külalised on läinud.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Inno mine jaluta natuke koos laste ja Irjaga ja naudi ilusat päeva. Sellised sulepeast välja imetud jutud on imelikud isegi sinu sulest.

Inno ütles ...

Aga miks ise välja ei lähe?

Anonüümne ütles ...

Mina istungi just oma aias ja naudin ilusat päeva koos kohviga.Kuna pühapäev on puhkamiseks, siis just teie blogi ongi selline mida loed kui tahad lihtsalt oma aega surnuks lüüa.midagi nii totrat ja mõttetut annab välja mõelda, aga ikka loodan, et äkki....

Inno ütles ...

Kuule, kui see totter ja mõttetu oleks, siis ei loetaks ja keegi ei teeks väljagi. Siis sa ei istuks siin blogis.

Tigu ütles ...

Elementaarne tõde ajakirjandusest, et hea uudis on halb uudis. Peaksid ju teadma?

Ja meie siin oleme ainult inimesed, seega heade uudiste jahil.

Anonüümne ütles ...

Inno sellepärast ma siin vahel käingi, et endale kogu aeg sisendada, et meil elab nii rumalaid inimesi veel, kes 10 aastaga ei saa oma surnud ringist välja, ei suuda oma elu elada ja käivad kogu aeg ringiratast. su ela läheb varsti nii mööda ja sa ei saagi sealt august välja.

Anonüümne ütles ...

Vastupidi - lapsed, see oletegi teie ise järgmises elus.