pühapäev, 21. august 2016

Inno ja Batrakova on sugulased!

Ma ei suuda oma kõrvu uskuda! Keda ma olen oma rinnal soojendanud!

Just nüüd tegi Inno mulle teatavaks, et tema ja Moonika Batrakova on sugulased. Ja et tema kaalub nüüd ka vihmavarjuhoidja karjääri. Suguvõsa värk!

Bear with me, seletan kohe lähemalt. Nimelt hakkas Inno huvi tundma, et kuhu Batrakova küll kadunud on, ja vaatas tema sugupuud Genist. Geni aga teatas, et Batrakova on Inno sugulane! Isegi üpris lähedalt. Tuleb välja, et Moonika Batrakova on Inno sugulane oma ema kaudu, kelle neiupõlvenimi on Parksepp.

Lisaks tuleb välja see, et Batrakova on isa poolt ingerisoomlane. Nimelt on tema isa perekonnanimi soomepäraselt Patrakka!!! Nii et mind seob Moonikaga rahvuskaaslus.  Mina olen ema poolt ingerisoomlane. Minu ema neiupõlvenimi on Repo ja Repo'd on pärit Kuopiost.

Vaat mis siis välja tuleb. Ette rutates olgu öeldud, et mina vihmavarjuhoidja karjääri ei kaalu.

Aga nüüd ma saan ka aru, miks Inno mind nii kangesti seda Savisaare artiklit kirjutama ajas. Sugulaste värk!

Siin pildid sugulastest (Delfi veebist). Kas on ühte nägu?


3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Jätke tavalised inimesed on haigetest fantaasiatest välja. Hissand kui hea, et Inno ei tea suuremalt jaolt kommijate nimesid. Muidu ujuks kõikidele külje alla.

Üllar, mitmes asjas Varro Vooglaiuga ühel meelel ütles ...

Mingi ühine degeneratiivne joon nagu kumaks neist piltidest välja.. Aga eelmises blogikandes Lauristin ja võrdluseks Ülle Madise, see teema tasub kaevamist

Anonüümne ütles ...

Peaasi ainult, et Inno Batrakova vanaisa ei oleks.