pühapäev, 21. august 2016

Miks Inno toas selili lendas (NB! See ei olnud minu süü!!!)



Selline pilt avanes siis meie elu- ja magamistoas täna hommikul :). Roosile meeldib üle kõige kõikide oma mänguasjakastide sisu põrandadale laiali kummutada ning siis mõnusasti mänguasjade sees hullata. Kuna õde Juulike lööb ka rõõmsalt kaasa, siis on meie väikeses korteris iga päev suurem segadus, mida ei ole mõtet enne ära kraamida kui õhtul, sest Roosi puistab hoolikalt kastidesse sätitud kannid kohe suurima lustiga uuesti põrandale. Meil Innoga tuleb ainult ette vaadata, et mõne väikse mänguasja otsa ei komistaks.

Kuid on veel üks märkimisväärne „oht”. Nimelt meeldib Roosile iga natukese aja tagant WCst ja kraanikausist vett ammutamas käia ning seda siis kõikvõimalikesse kohtadesse kallata. Eriline lemmik on põrand. Paar päeva tagasi Inno ühe sellise loigu peal libastus ja lendas selili. Õnneks midagi hullu ei juhtunud, kui välja arvata see, et Inno oli väga vihane. Nüüd vaatame hoolikalt ümberringi, enne kui üle põranda läheme :).

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas see lamp on Portugalist? Väga kena.

Anonüümne ütles ...

Kuidagi võõras on vaadata, Inno kodus pidevalt paljas, ilma riieteta?

Anonüümne ütles ...

2a kandis ongi kõige suurem mänguasjade laiali loopimise ja nendes "suplemise" aeg reeglina.

3a laps on reeglina enam ei vaimustu ja pealegi tekib kuskil 3a paiku soov vanemat igas tegevuses, sh. asjade kokkupanekus, aidata. Mõni 3a lapse hajameelsusest jalgu unustatud mänguasi on 2a tegevusega võrreldes kukepea.

Irja ütles ...

Lamp on tegelikult Ikeast ostetud, Soomest :).

Anonüümne ütles ...

Ajalugu ütles:
Just mõtlesin, et see, kui Inno siin Kohvikus pidevalt trussikute väel lesib või tegutseb, on vägagi seff. Ainult trussikutes Inno võikski kujuneda ja jääda tema kaubamärgiks. Nagu presidendil näiteks lahutamatu kikilips.

Irja ütles ...

See on hea mõte. Meil on selline vabameelne kohvik, ka kohvikulised võivad siin trussikute väel kohvi juua ja juttu ajada.