laupäev, 13. august 2016

No mis see Jõks siis nii väga valesti ütles?

Kus nüüd tänitatakse Allar Jõksi kallal, et uihh, mis ta Mailis Repsile ütles. Aga mis ta siis valesti ütles???

Reps ütles, et soovib Jõksiga ühtida, ja see on arusaadav, sest Jõks on kena, heas vormis mees. Arusaadav ka, miks Jõks Repsiga ühtida ei soovinud - tal oli oma naine publiku seas!

Kui nüüd tõsiselt rääkida, siis Jõks tegi lihtsalt Repsi keelevääratuse arvel nalja ja iseenesest on see ju peris tore nali. Mina küll poleks solvunud, kui Repsi asemel oleks olnud. Noh, võib-olla oleks punastanud, aga solvunud ei oleks.

Tõtt-öelda minu arvamus Allar Jõksist paranes tublisti pärast seda debatti. Tal on selgelt huumorimeel olemas ja nagu ma ütlesin - järgmisel presidendil on just seda omadust kõige rohkem tarvis. Kallas esines tuntud headuses ja ta on endiselt mu lemmik. Väikse edumaaga Jõksi ees. Samas kui Jõks veel head nalja teeb, siis võib-olla saab hoopis tema mu lemmikuks :).

Igatahes - Jõks esines hästi ja on täiesti tõsiseltvõetav presidendikandidaat.

PS. Jumal tänatud, et Keski presidendikandidaat on Reps, mitte Savisaar. Kujutage ette, kui Savisaar oleks öelnud, et soovib Jõksiga ühtida!!! Jõksil olnuks vaja huumorimeelt kõrgtasemel, et seda ettepanekut pareerida.

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ei tahaks sellist sünget riiki, kus nalja ei tohi kah enam teha. Kus kõik siblivad ringi, poevad ja võitlevad ainult raha teenimise nimel.

Anonüümne ütles ...

Ega Irja äkki kursis pole, kui pikk on Jõksi noks?
Arvan, et 8 tollise tyra vastu ei saa Jõks ei juriidiliselt ega füüsiliselt.

Anonüümne ütles ...

nali oli hea , jõks v6ib presidendiks kah saada, aga olgem ausad ta suht inetu ja lühike, kuigi proua on tal viimase peal tibi

Irja ütles ...

Repsi puhul oleks siis olnud korrektne öelda, et ta ühtib Jõksi arvamuse, mitte Jõksiga.

Üllar Saar ütles ...

Aitäh, 2:06, eriti viite eest! Varro Vooglaiu kirjutis muidugi ei "ületa meie peavoolumeedia uudiskünnist". Jõksi noks - selle väiksus, täpsemalt see, mida hr Jõks selle kompenseerimiseks kõike ette võtma hakkab, saaks Eestile suureks hädaks (ja võiks kaarte kätte mängida Venemaale). Toetan viie lapse ema Mailis Repsi.

Üllar ütles ...

Irja, asi pole huumorimeeles, vaid võimes Eesti rahvusriiki juhtida meiega silmitsi olevate eksistentsiaalsete probleemide - rahva vähenemine - kontekstis. Varro Vooglaiu väljatoodud asjaolud viivad järeldusele, et Allar Jõks - kelle reproduktiivsus tihedast naisevahetamisest hoolimata on suur küsimärk - ei ole ole fit to lead. Minu arvamust Mailis Repsist tõusis oluliselt, kui kuulsin tema viiest lapsest.

Anonüümne ütles ...

Mulle ka Jõks meeldib.
Ma ka enne ütlen, kui mõtlen. Aga järelikult ei varja end parema mina taha.

Üllar ütles ...

@16:21, see on tõesti väga vajalik omadus igale juristile ja diplomaadile. Jõksiga võidame!

Anonüümne ütles ...

ei no see varrokas ka ei jäta klatsib ja levitab kuulujutte nagu turueit. Inno sa peaks kollase meedia telgitagustega kursis olema, mis selliste eitede peas nagu Ingrid ja Varro toimub? Kirjuta sellest kui viitsimist on, muide varrokal algab 15 suvetuur, astuge läbi võrru ja rakverre lähevad ka http://objektiiv.ee/saptk-hakkab-ringreisil-koguma-toetust-rahvaalgatuse-oiguse-taastamisel/

Anonüümne ütles ...

http://saptk.ee/wordpress/wp-content/uploads/2016/06/HF24-Ringreis-flaier.png

Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (SAPTK) korraldab 15.–20. augustini ringreisi, mille käigus minnakse kuues Eesti linnas tänavatele inimestega kohtuma, et teadvustada vajadust taastada rahvaalgatuse õigus ning koguda selleks toetust.

Ringreis algab 15. augustil kell 12.00 Tallinnas Tammsaare pargis. Teisipäeval ollakse samal ajal Kuressaares, kolmapäeval Pärnus, neljapäeval Võrus, reedel Tartus ja laupäeval Rakveres.

Irja ütles ...

Hmm, väga huvitav see ringreis. Kindlasti peab läbi astuma.

Anonüümne ütles ...

Aga kui äkki paneks siia blogisse üles gallupi, kui paljud siinse blogi lugejatest sooviks Jõksiga ühtida ja kui paljud mitte? Siis oleks pilt jälle natuke selgem.