kolmapäev, 17. august 2016

Turmtuli Keskerakonna kaastöötajatele

Oliver Kruuda kinnipidamine ei olnud loomulikult mingi üllatus. Inno ütles, et Kruuda võeti vahele seepärast, et tal on palju igasuguseid maju ja varasid, mida saab tema käest ära võtta. Tema sõnul on löögi all kõik, kel on maju ja varasid, sest neid saab kanda riigituludesse. „Praegu on väga hea olla vaene,” tõdes Inno muheledes.

Nomaeitea. Minu meelest võeti Kruuda ikka kinni koostöö pärast Savisaarega. Neid Savisaare kaastöötajaid on ju viimasel ajal kõvasti rapitud. Teatud mõttes on see isegi õigustatud - Savisaar on jälle Putini kaastöötaja ning seetõttu julgeolekurisk. Seetõttu on vaja teda nõrgestada ning nõrgestada ka neid, kes on tema ümber ja kellest ta sõltub. Kruuda on ilmselt üks Savisaare rahastajatest.

Nii et palju põnevaid protsesse on sügisel tulemas. Kaur Kenderi protsess, Savisaare protsess, Kruuda protsess... Kohvik hoiab neil kõigil silma peal. Tallinna TVsse me ei lähe, sest seal peaks Savisaarele kiidulaulu laulma, aga meie tahame olla objektiivsed. Seetõttu kommenteerime kõiki protsesse siin Inno ja Irja Kohvikus. Rahaliselt see nii kasulik pole, aga vähemasti on südametunnistus puhas :).

Kes tahab meid ja meie blogi toetada, saab seda teha, kandes enda vabalt valitud summa minu ehk Irja Tähismaa arveldusarvele Swedbank'is, mille number on järgmine: EE112200001100329486. Tuhat tänu :).

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Et te ka ei väsi. Teie jaoks pole ju raha oluline.Raha on nagu Kaukasuse kalju ahelad Prometheuse keha ümber. nii te ju ise kirjutate ja alles oli Savisaar teie suur sõber. küisite isegi tal külas ja koos kohvikus. Esimene kellele te Portugalist lahkudes helistasite ja külla läksite.

Anonüümne ütles ...

Eks te olete ju alati objektiivsed olnud, eriti siis, kui raha eest korduvalt vanakesi petnud Liis Haavelit, tema kriminaalkurjategijast meest ja tankistist ämma kaitsesite, neid õigustasite ja kõiki sõimasite, kes teile vastu püüdsid vaielda. Õigus, ja ka Liisi isa-ema eriti haisva solgiga üle valasite. Noh, pätt läks istuma nagunii. Oh sa siis veel need "objektiivsed" kaitsekõned Johan Bäckmanile, pronksiöö "kangelastele", vägivallatseja Juhan Saulile jne jne. Ikka objektiivsus üle kõige, peaasi et hästi maksavad, onju, Tähismaad?

Anonüümne ütles ...

Kaaluksin raha annetamist, kui Inno oma 4 cm pikemaks veninud peenist demonstreeriks.

Anonüümne ütles ...

Mina ei tahaks seda näha.
Raha ka nagu ei raatsiks anda, õieti põlegi teist...

Anonüümne ütles ...

arveldusarvele Swedbank'is, mille number on järgmine: EE112200001100329486 EI ANNA MITTE ÜHTEGI SENTI.

Anonüümne ütles ...

Mille eest peaks annetama? Kas selle saasta eest, mida te siin kirjutate?See pole küll sentigi väärt.

Üllar Saar ütles ...

Uued faktid: Jõks ahistab naiskolleege.
Irja, ega ometi Teie seda koletist ei toeta, eks?

Irja ütles ...

Ei toeta :).

Anonüümne ütles ...

Veel üks objektiivne arvamusartikkel Irja sulest kolm kuud tagasi:
www.kesknadal.ee/est/uudised?id=26921