neljapäev, 29. september 2016

Edgar, mis muned? Tee Savisaare erakond!

Edgar, miks Keskerakonnast kümne küünega kinni hoiad? Tee parem uus erakond. Mul on nimigi välja pakkuda - Savisaare erakond. Või Savisaare partei. Võib ka Edgari kamp*. Et oleks üheselt mõistetav, et selles erakonnas kamandab Edgar ja teised siis lihtsalt joonduvad tema järgi, kuna usuvad, et tema teab kõige paremini.

„Putšistid” eesotsas Repsi, Ratta, Simsoni ja Karilaiuga võivad Keskerakonna omale saada ja vaadata, kui palju hääli saavad, kui Savisaar enam vägesid ei juhata. Ja Savisaare fännid eesotsas Priit Kutseri ja Mart Ummelasega saavad astuda sinna uude Savisaare erakonda. Olga Ivanova juba ütleski, et paljud vene noored on Keskist välja astunud. Nüüd oleks vaja luua neile koht, kuhu nad saaks sisse astuda.

Ehk Edgar, tee Savisaare erakond ära! Põnev oleks näha, kumb erakond järgmistel valimistel rohkem hääli saab - kas Keskerakond või Savisaare erakond.

*Veel võimalikke nimesid: Edgar and co, Edgari bande, Ühinenud savisaarlased/edgarlased, Püha Edgar ja tema jüngrid, Püha Edgari Vennaskond, Edgari haarem (Inno idee), Hundisilma hundud. Pakkuge teie ka!

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tigedad tatipritsid Inno ja Irja - teie vahvatamine ei päästa teid võla maksmisest, sest omastades teie poolt väidetavat kuritegelikku raha, olete ju kaasosalised kuriteos.

Irja ütles ...

Jah, nüüd on veel jäänud lootus Edgariga ühte kongi pääseda. Me teeme seal oma partei ka ja võidame järgmised valimised pika puuga :).

olge ise ka tublid ütles ...

Kaunis Maa, Savist Saar
Käärkäe Lindierakond (Edgarile meeldib linte lõigata ja lindiskandaale korraldada)
Superman Savisaare Superpartei
Edgari Tsentraalne Ülemrahvarinne

Anonüümne ütles ...

"Eestimaa Juhtide Erakond" vms, piisavalt populistliku programmiga võtab savISAar Tallinnas ka võimu tagasi - eelkõige peab lubama senistele otsustele vastupidist. Tasuta parkimine kogu linnas. Trolliliinide võrgustiku taastamine ja laiendamine. Reidi teest loobumine. Tallinna TV sulgemine. Rohelise kaardi kaotamine koos MuPo laialisaatmisega. Elektrirong Stroomi rannani. Väikesadamad igasse mereäärsesse asumisse. Lasnamäe kanal laevatatavaks. Tallinna Kalev Euroopa meistrivõistlustele. Ja nii edasi...

Margus Kiis ütles ...

Simson teeb KE-st uue SDE, ehk sellise mõnusa kutsa paremparteidele. SDE üldse enam ei varjagi, et nad seda on, on toredad semud edasi. Tundub, et Ossinovski on isa kaudu RE poolt täielikult paika pandud, vana Nestor ruulib seal.

Anonüümne ütles ...

Irja se oleks ju hea variant kui saad Edgariga ühte kongi. Innol on ju armuke olemas ja Edgar pidi sinusse armunud olema. Tasakaal on jälle paigas ja alati võid Eediku jälle perse saata kui ära tüütab.Seda sa oskad ju väga hästi.

Anonüümne ütles ...

Margus Kiis, miks te ei vastanud küsimusele, millest poolest on Savisaar "meie ajastu au, mõistus ja südametunnistus" või geniaalseim või tuntuim eestlane üleüldse või kuidas te teda paar päeva tagasi tituleerisitegi? Lihtsalt huvitav oleks olnud teada saada, millega te oma hinnangut põhjendate. Kas oli palju palutud? Või pole midagi öelda?