reede, 16. september 2016

Kas pildil on Sirli Salumäe isa ja ema?

Erika Salumäe ja Edgar Savisaar koos ajal, kui nad olid Tallinna linnavolikogus,  paremal Savisaare ametlik abikaasa Vilja, Delfi veebist.

Üksvahe, aastail 1996-1999 olid Erika Salumäe ja Edgar Savisaar koos nagu sukk ja saabas, ehk paar, nagu sosistati. See oli vahetult peale lindiskandaali, kui Savisaarest sai Tallinna linnavolikogu esimees ja Salumäe oli volikogu liige. Salumäe oli just Atlanta olümpial lõpetanud 6. kohaga oma sportlasekarjääri. Tallinna linnapead olid sel ajal Robert Lepikson ja Ivi Eenmaa.

Ma mäletan hästi seda aega, Erika käis ringi äratehtud näoga, umbes nagu praegu tema tütar Sirli. 1999. aasta kevadel viis Savisaar Salumäe Riigikokku. Tütar Sirli sündis pärast Riigikogu valimisi, 1999. aasta 4. augustil. Ametlikult märgiti lapse isaks keegi Mart, kes väidetavalt lapse vastu huvi ei tundnud. Erika ütles pärast lapse sündi, et lapsele piisab täielikult emast ja ta pühendub täielikult lapsele. Savisaare tütar Rosina oli siis 8-aastane.

Sirli jutust tuleb muidugi välja, mida see "pühendumine" tähendas - laps jäeti üksi ilma toiduta koju, käis üks purjutamine ja füüsiline vägivald. Erika oleks võinud ikka Edgari Viljalt üle lüüa, võibolla oleks siiamaani koos olnud. :)

3 kommentaari:

Kristi ütles ...

appi te olete nii uskumatult rumalad ja tähelepanuhoorad

Ann ütles ...

Sa praegu kiusad alaealist last laimuga.
Tahad, et Roosil saaks ka selline elu olema? Koolis näidatakse pilti karvasest alasti emast. Arvasin alati, et lapsed on õelad, aga sa oled sama vastik.

Unknown ütles ...

Jõhker. Te ei pidanud ju laste kommenteerimist ja mõnitamist õigeks? Just seda te siin teete. Te tahaksite, et keegi kuskil teeks artikli vms sellest, et ei tea kas Inno ja Irja puudega laps on Savisaare oma, et jube sarnased näost. Räägite siin karmast...Ähvardate sellega kommentaatoreid, aga olete nii eluvõõrad, et lihtsalt juhe jookseb kokku teie jutte lugedes.