kolmapäev, 28. september 2016

Keskerakonnas toimuv meenutab Inno ja Ingridi lahutust

Savisaarele on truuks jäänud veel vähemalt üks asutus - Tallinna Televisioon. TTV saates Meedia Keskpunkt ütles täna üks saates osalejatest Mart Ummelas, et Keskerakonna üks juhtfiguure Jaanus Karilaid "pööras ära". Täpselt sama ütles minu kohta avalikult pärast minu lahkumist minu eks Ingrid: et läks Tartusse magistriõpingutele ja siis pööras ära. :)))

Heimar Lenk ütles, et paljudel Keskerakonna liikmetel on keskea kriis. Sama rääkis minu kohta Ingrid. Siis ütles Yana Toom äsja Mailis Repsi kohta, et teda on väga halvasti kasvatatud, sama rääkis Ingrid minu kohta.

Vägisi jääb mulje, et Ingrid on asunud ametisse Etsi nõunikuna - tont seda teab, viimases Pealinnas oli ta pandud lausa esiküljele. Sellised asjad pole kunagi juhuslikud.

Keskerakonnas toimuv meenutab vägagi Inno ja Ingridi lahkuminekut, mis kiskus väga rajuks. Samas on see vajalik asi, et eluga edasi minna.

Nüüd peavad Keski noored vaatama, et nad ei laseks end haneks tõmmata, sest Ets on vana kaval šaakal, umbes nagu Ingrid. Mina lasin end lolli peaga haneks tõmmata ja lakun haavu siiani, kui lahutusest on kümme aastat möödas.