reede, 9. september 2016

Kommentaarid registreerimisega

Inimesed ei saa aru, et lapsi pole ilus halvustada. Ma lootsin, et kommentaarid saab lasta vabaks, aga inimesed ei oska neile antud vabadust austada. Kahju. Kuivõrd mul pole aega kommentaare siin lugemas ja rehitsemas käia, siis on kommentaarid lubatud registreeritud kasutajatele.

3 kommentaari:

Alice ütles ...

Minu meelest oli ikka rohkem siin teie valelikkus ja tegemata jätmine teemaks, aga eks alati tuleb mingi põhjus leida.Vahet ju pole kas registeeritud või mitte niikuinii peate oma vigade eest maksma ja inimeste arvamus ei muutu teie suhtes.
Ma arvan hoopis, et inimesed kirjutasid teile liiga palju tõtt näkku ja just sellepärast te kustutasitegi kõik kommentaarid. mina loodan südamest, et saate õiglase karistuse, sest isegi kui ma pole Savisaare pooldaja kunagi olnud on see praegune asi ikka väga häbematu ja süüdimatu tegu. Te justkui olete ise veel uhked selle üle, et saite töö eest 2000 eurot, laiasite selle maha ja siis saatsite Savisaare avalikult perse ja kogu lugu.Kahju, et te ise aru ei saa ja oma lastest ei hooli.Kogu aeg muudate oma arvamusi ja pidevalt on midagi ümber lükatud kuigi alles mõni aeg tagasi oli lugu hoopis teises võtmes kirjutatud. Selline tunne jääb, et te alahindate oma lugejaid ja arvate, et nad on seniilsed ja ei mäleta midagi.
Laste kohta pole keegi pahasti kirjutanud. Vastupidi hoopis muret on tuntud, et neil selline elu on ja vanemaid valida ei saa.Küll ükskord nad tõesti "tänavad" teid õnneliku lapsepõlve eest.

Triin ütles ...

Mis õudne elu siis neil lastel on? Armastavad vanemad, kes ei joo, ei peksa jne. Milles probleem?

Alice ütles ...

Triin kas sinu meelest on siis õnnelik lapsepõlv kui vanemad ei joo ja ei peksa. Kas sa siis tõesti ei näe mis selles peres sünnib? Minu meelest see, et mõlemad vanemad on kurjategijad on juba päris õudne.