pühapäev, 25. september 2016

Naispresident võiks olla Ülle Madise!

Ülle Madise, väljavõte Õhtulehe veebist.

Kui Eestil oleks vaja naispresidenti, nagu räägitud, siis võiks see olla Ülle Madise, arutasime just Irjaga. Mitte mingi idioot nagu Mailis Reps või Marina Kaljurand, pardon our french.

Madisel on vanust piisavalt, ta on isegi vanem kui Mailis Reps, praegu õiguskantsleri ametis ja sobiks väga hästi presidendiks. Ja läheks ka läbi. Esitage Riigikogus Ülle Madise, palun!!!

P.S. Me pole siiski ainsad, kes Madiset pakub: Imre Sooäär on postitanud facebooki teate, kus samuti kutsub üles Madiset toetama. Väga õige!

4 kommentaari:

Margus Kiis ütles ...

Refile ja SDEle muidugi sobiks, oleks väga hea malakas opositsiooniparteide vastu, aitaks igati suurendada Refi hegemooniat, kuna ob selle partei vaikne kuid tubli liitlane ka praegu.

Anonüümne ütles ...

Mis moodi te saate siin Repsi nimetada idioodiks? Inimene , kes on lõpetanud mitu ülikooli Cum Laude, inimene kes on osanud endale luua suure pere ja keda ka teie olete siin kiitnud, on nüüd äkki idioot? Ei saa nõus olla. Ning ka Madise pole mingi väärt presidendi kandidaat, see lõhnab jälle sotsialismuse järele.

olge ise ka tublid ütles ...

Mul tekkis huvi, mis parteid Kiis toetab? Jäänud mulje, et sotse, nagu enamus teisigi kulturnikuid, aga siinne sõnavõtt paneb selle kahtluse alla. Tõesti Keskerakonda siis?

Irja ütles ...

Mina isiklikult ei leia, et Reps idioot on. Ma näeksin teda hea meelega Keskerakonna esinaisena - minu meelest sobiks ta selleks väga hästi. Aga presidendiks, arvan, sobib Ülle Madise paremini. Kuid ma ei kurvastaks, kui ka Reps saaks :). Edu Mailisele!