pühapäev, 25. september 2016

Savisaare võim kõigubki

Väljavõte Postimehe veebist.

Alles see oli, kui Keskerakonna peasekretäriks sai Savisaare-meelne Oudekki Loone. Täna võeti ta ametist maha.

Mis edasi? Järgmise sammuna võetakse 5. novembril koguneval Keskerakonna erakorralisel kongressil erakonna juhi kohalt maha Edgar Savisaar. See on enam kui kindel.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

suur kombinaator E.S suutis kätte maksta talle kaela langenud võlakirja-skandaali eest - tehes valimiskogus nii agressiivset ja ühemõttelist Kallast toetavat propagandat, et suutis tervelt viiendiku valijameestest nõnda välja vihastada, et nood keeldusid hääle andmisest, samas ei saa ka Kallas enam öelda, nagu poleks E.S. oma lubadusi pidanud ja teda mitte toetanud..

Anonüümne ütles ...

ja veel - selle asemel et meedias valijamehi sõimata ja neid süüdistada oma töö tegematajätmises - minu arvates just need 60 valijameest, kes hääletamata jätsid, tegid ära selle, mida rahvas valimistelt enim ootas - et Kallas ei saaks presidendiks,

Anonüümne ütles ...

Hoiame pöialt, et Tallinna TV oma 2000 eurot koos kohtukuludega tagasi saaks!

Anonüümne ütles ...

Te oleks pidanud rohkem savikat pumpama. Eks see ole viimane ots tal jah. Minge kiskuge talt saapad jalast, niipea kui ta selili on. Saate veel midagi enne kui teised mardikad puhta vuugi teevad.

Anonüümne ütles ...

"Saapad"? Mitmuses?
Inno võiks sealt parem püksid sebida.

Marina ütles ...

Ega Savisaar isiklikult teid kohtusse ei kaevanud, seda tegi Tallinna TV. Nii et ei tasu loota, et see asi teil kuidagi iseenesest laheneb, kui Savisaar võimult kukutatakse. Oma tegude eest saate ikka vastutada lõpuks.

Anonüümne ütles ...

Ja siis jõuab Tähismaadeni ka Tln-a parkimistasu nõue 8 kuu eest. Esialgu viiviseta ...