kolmapäev, 26. oktoober 2016

Alice'it otsimas. Kuidas ma jõudsin Reet Malmini



Panen nüüd lühidalt kirja selle, miks me ülepea Alice'it otsima hakkasime ja kuidas me ta lõpuks üles leidsime.

Mind isiklikult hakkas ta närvi ajama siis, kui meie lapsi mõnitama kukkus. Oleks ta ainult meid sakutanud, siis ma oleks ta rahule jätnud, aga laste mõnitamine on minu silmis täielik dealbreaker, mida ei saa ega tohi taluda ükski lapsevanem. Milline lasteaiakasvataja uhkustab sellega, et koos kolleegidega väikeseid lapsi mõnitab? Hakkasin ka tema väikeste hoolealuste pärast muretsema ja me otsustasime selle lapsi mõnitava lasteaiakasvataja, maksku mis maksab, üles otsida.

Mul on üsna hea nina. Ma ei tea, millest see tuleb, aga kui ma olen tahtnud kellegi üles leida, siis olen seda alati suutnud. Vahel võtab see mul kauem, vahel vähem aega, aga pääsenud ei ole mitte keegi. Tarvis on lihtsalt mingit niidiotsa.

Selle niidiotsa, kust lõngakera edasi harutama hakata, andis meile tegelikult Alice ise. Mul oli meeles, et kui ta suvel Kohvikus Alice'ina kommenteerima hakkas, siis oli kommentaari juures ka pilt. Tumedajuukselisest naisest. Hiljem vahetas Alice selle pildi - ilmselt kartusest, et hakkame ta jälgi ajama - ühe lillepildi ja seejärel Piia blogist varastatud pildi vastu ära.

Aga mulle jäi see pilt meelde. Teadsin, et kui seda kuskil veel näen, siis tunnen ära.

Kuna Alice väitis, et on Kohvikus oma nime ja näoga, siis ma alguses tõesti uskusin teda. Kahtlustasin isegi üht samanimelist inimest Rakverest. Õnneks jätkus nii palju oidu, et teda siin blogis mitte tümitama hakata. Sisetunne ütles ka, et see ei ole tema. Mõtlesin edasi.

Üleeile ütles Inno, et on võimalik järele vaadata, kas samalt IP-aadressilt on kommenteeritud erinevate nimede alt ja kui mitme nime alt. Komandeersin ta kohe välja tšekkima, milliste aliaste all Alice veel kommenteerinud on. Inno tšekkis ja tuli välja, et ta on kommenteerinud ka Reesi1 ja Mirjam Kala alt. Panin selle kohe ka kommentaaridesse kirja.

Alice - nagu ärevusse sattunud kurjategijad tavaliselt ikka - reageeris kohe. Ta kustutas Titeblogist (Titeblogis saab seda teha) enda Reesi1 nime alt tehtud kommentaarid. Sellest sai minu detektiivinina aru, et Reesi1 on ta nõrk alias. Kust tasub edasi kaevata.

Guugeldasin Reesi1 ja välja tuli profiil saidil Date24, kus üks tõmmu naine endale partnerit otsib. See vist ongi see Alice, ütlesin Innole. Inno arvas, et ootame veel, otsime edasi.

Kuna Alice oli ise kirjutanud, et on lasteaiakasvataja, siis mõtlesin, et võib-olla tõesti, ja hakkasin läbi tuulama lasteaedade kodulehekülgi. Kuna ta oli öelnud, et elab Nõmme lähedal, siis võtsin aluseks, et küllap ta Nõmmel ka töötab. Aega see võttis, aga asja sai - Nõmme lasteaia Rabarüblik koduleheküljel oli kirjas, et Vallatute rühma lasteaiaõpetaja abina (mitte õpetajana, vaid õpetaja abina!) töötab selline inimene nagu Reet Malm.

Reet Malm. Olin seda nime varem kuskil kuulnud. Meenus, et sellise nimega inimene oli kommenteerinud ka teistes blogides. Ehk on tema see Alice? Läksin Facebooki ja toksisin sisse: Reet Malm. Ja bullseye! Reedal on seal üleval palju pilte, mis kõigile nähtavad, ja üks piltidest oli see sama, millega Alice suvel Kohvikusse kommenteerima tuli! Seejärel leidsin ka selle pildi, mis on üleval tutvumisportaalis Date24, kus Reet Malm presenteerib ennast Reesi1na.

Hiir oligi lõksu langenud. Alice Roos oli ühtlasi Reesi1 ja Reesi1 Reet Malm.

Reet Malmi guugeldades tuli välja ka tema blogi „Neiud ärevil” (muffik@hot.ee) ja „Neiud ärevil” saidil oli viide teisele blogile „Alice Imedemaalt”. Ka Reesi1 oli märkinud oma kommentaatorinime juurde viite nendele blogidele. Järjekordne tõestus, et Reesi1 ja ühes sellega Alice Roos on Reet Malm.

Iga kurjategija teeb mingi vea, ideaalset kuritegu ei ole olemas. Kui natuke „halle ajurakke” pingutada, siis leiab pahalase alati üles. Mis vea Alice tegi? Ta andis mulle ise niidiotsa kätte, kui Reesi1-e kommentaarid kustutas. Selle järgi sain ma aru, kust edasi otsida.

Tundub, et Nõmme lasteaia Rabarüblik õpetaja abi Reet Malm on meist juba tükk aega sõltuvuses, sest on kommenteerinud ka meie Ameerika reisil New Orleansis tehtud videot ja seda lausa oma nime - Reet Malm - all kommenteerinud.  „Nii loll jutt, lihtsalt imestama paneb,” märgib ta youtubest leitava video juures.

Nii palju siis Alice'i otsimisest. Mis ma oskan öelda lõpetuseks. Ütlen seda: sa võid mind kritiseerida nii palju kui sa tahad, aga kui sa puutud minu lapsi, siis ma leian sind ka maa alt üles.

Usun, et ka teised lapsevanemad võivad nüüd kergendatult hingata. Lapsi mõnitav lasteaiakasvataja on leitud.

Üleval: selle pildiga tuli Reet Malm suvel Kohvikusse. Ühel hetkel vahetas ta selle lillepildi ja seejärel Piia blogist varastatud pildi vastu.

134 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Irja, kas lasteaeda ka annate selle info edasi?

Irja ütles ...

Juba andsime ja tuli ka vastus. Lasteaed tänas meid.

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

Ma tahaks nüüd julge tädi Alice kommentaari ka.

Anonüümne ütles ...

See on küll hea, et ka lasteaeda edastasite. Vaevalt ükski lapsevanem tahaks et nende lapsega tegeleks selline "Kanepi Roosi". Kahjuks on selliseid kasvatajaid, kellele meeldib lapsi mõnitada. Kui minu teha oleks, laseks nad kõik lahti ja korraldaks nii et nad ei puutuks kunagi väikeste lastega kokku. Kuid tegelikult peaks selline juhtum kajastuma ka avalikkuse ees.

Anonüümne ütles ...

Blogisõltlased omavahelisi personaalküsimusi lahendamas, irv!
Aga see koputamine on mõnel ikka geenides, küüditamise ajast saadik.

Irja ütles ...

Alice ilmselt enam ei julge.
Aga seda tahan ma öelda küll: Alice halvustas minu lapsi, aga mina tema lapsi halvustama ei hakka. Lastel ei ole oma ema tegudega mingit pistmist.

Lastekaitset on vaja Alice'i rühma lastele. Võib-olla vajavad nad ka psühholoogilist nõustamist, sest me ei tea, milline see seksiportaalides hängiv ja seal masturbeerimisest rääkiv "keskmisest suurema seksiihaga" õpetaja abi oli.

Irja ütles ...

Samuti on ilmselt vaja psühhologilist nõustamist Alice'i rühma laste vanematele. Või vähemasti selgitusi.

Anonüümne ütles ...

Jube info ikka küll selle ontliku pereema ja rikka mehe proua kohta

Anonüümne ütles ...

Nii kummaline kui see ka pole, on ta väga hea lasteaiakasvataja.

Irja ütles ...

No vot, see on hoiatuseks meile kõigile. On ka selliseid lasteaiakasvatajaid. Ja samuti siit moraal - alati ei saa uskuda, mida inimene enda kohta väidab. Alice/Reet Malm raius kui rauda, et tema on minust palju paremad vormis ja küsis, kas olen kade tema siredate säärte peale. Ise oli aga varastanud ühe 22-aastase tüdruku pildi.

Anonüümne ütles ...

Wow, et üles leidsite ja samas lausa ilge mõelda, et üks inimene viitsib siin erinevate nimede all oma aega raisata, tundub lapsik ja eemaletõukav ning isegi haiglane. Kunama pole igapäevane külastaja, siis palun linki, kus see niinim. kasvataja lapsi solvas, loeks kohe huviga, kes lasteaedades lastega tegelevad?

A.

Anonüümne ütles ...

ei meenu, et Alice/Reet oleks teie lapsi mõnitanud, küll aga tuuseldas ta teid endid üpris kõvasti ja valusalt ning teravalt teie vasturääkivuste ja elukommete pärast..tundub, et see ajaski teid närvi, tublid olete, veremaitse saite suhu, näis, kelle järgmisena ette võtate..

Anonüümne ütles ...

Vahet pole, mulle ka ei meeldiks, kui mingi suvaline mammi oleks mu blogist sõltuvusrs ja mõnitaks pidevalt.

Anonüümne ütles ...

Äkki on ta psüühiliselt , noh ebaterve ?

Vika ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

Loen sageli seda Inno ja Irja blogi,nende väikeste röömurullide laste tegevustest.Saan sellest nagu mingit energiat,sest et mulle meeldivad need armsad punnpösksed ,alati naerusuised lapsed.Laste silmadest on nähe,et nad on önnelikud.Aga mida önnelikum on see pere Inno ja Irja ,seda vijasemaid ja kadedamaid kommentaare inimestelt tuleb.Meeldib ka see,et Irja kaitseb oma lapsi kui emalövi.

Anonüümne ütles ...

Noh, Irja, kas saad ennast nüüd lõpuks ometi suure ja tugevana tunda? Lausa prokuröriajad tulevad meelde, mis? Mina ka ei arva, et Alice-mis-iganes-nimeline oleks siin teie lapsi mõnitanud. Kas see, et ta tuletas aeg-ajalt mneelde, et ei tasu uhkeldada sellega, kuidas Roosi kättpidi peldikupotis solberdab, oli mõnitamine? Ja kui oli, siis igal juhul mitte lapse, vaid tema vanemate, kes seda lausa auasjaks pidasid. Või see, et ta järjest küsis, kuidas te Juuli rehabiplaani täidate, oli lapse mõnitamine? Ok, käis siin tihti kirjutamas, ajas teid närvi, bluffis - aga nii mõnigi kord, kui teie ise olete kõvasti üle võlli lasknud, olete ka teatanud, et ups - tegime nalja. Äkki tegi Alice-kes-iganes samamoodi nalja? Ja seda, et kõik need, kes siin nüüd Alice-keda-iganes hukka mõistavad, ka tegelikult olemas on, no seda ei usu küll ükski seda blogi sageli jälgiv inimene. Eks vuhite nüüd Innoga vaheldumisi kommentaare, et näidata, kuidas kõik teie poolt on. Ei ole, ärge mitte põõdkegi lolli mängida. Need teie ise-küsin-ise-vastan sissekanded (Kas Alice ülemused teavad? - Jah, teatasin neile.) on ikka niiiiii läbinähtavad ja nii teielikud!

Anonüümne ütles ...

Uhuu, Irja, ja palun selgita nüüd ruttu välja, kes on tegelikult Riida Nihvelt (milline sulnis nimi!) ja kellelt selle nime all esinev tegelane pildi on pännu pannud.

Irja ütles ...

Võimalik, et tõesti psüühiliselt ebaterve. Oma blogis Alice Imedemaalt räägib ta tihti sellest, et tunneb end haigelt ja väsinult ning on peaaegu kokku kukkumise äärel. Mainib ka arsti juures käimist, aga ei ütles, millise arsti juures käis. Jääb mulje, et tal on depressioon. Aga kas haige ja depressioonis inimene peaks olema lasteaiakasvataja, tegelema väikeste lastega? Pange otsingusse Reet Malm, sealt tuleb muhhvik@hot.ee alt välja tema blogi Neiud ärevil ja Neiud ärevil alt blogi Alice Imedemaalt. Seal viimases ta räägib päris pikalt ja põhjalikult oma hingepiinadest.

Näiteks kirjutab ta ühes blogipostituses järgmist: „Tänane päev oli oma tahtejõu proovile panemini.Iga liigutust tuli sundida ja ükski töö ei edenenud. Tohutu väsimus ja jõuetus. Alice ei jõudnud kuidagi päeva lõppu ära oodata. Nii polnud kunagi varem olnud. Töö oli talle alati meeldinud. Isegi oma elu kõige raskemal perioodil, sai ta siit lohutust. Küllap ta peab jälle minema perearsti juurde uusi analüüse andma”.

Ja ühes teises postituses järgmist: „Alles sai uus aasta alata ja juba jälle vedas Alice tervis alt. Tegelikult tundis ta juba eile, et kõik pole päris hästi, aga lootis , et läheb mööda.Hommikul oli nii raske voodist tõusta. Pea käis ringi ja jalad tudisesid all. Suure vaevaga jõi ta tassi kohvi.Vahel oli sellest abi olnud, aga täna ei maitsenud isegi kohv. Nii külm. Külmavärinad käisid üle terve keha ja hambad tahtsid vägisi plagisema hakata”.

Ta on haige inimene ilmselt jah, aga mis haigus tal täpselt on, seda otseselt ei selgu.

Anonüümne ütles ...

Pole ta teist haigem ühtegi ja teie ju ometi olete oma arust maru vahvad vanemad oma lastele?
Selle kaevamise asemel mine pane parem lapsed magama, sul pole ju mitu päeva aega olnud nendega tegeleda.

Anonüümne ütles ...

Siin kelkis, et on jube sportlik, õnnelik ja ilus noor naine, kellel plekksepp ja oma maja.

Irja ütles ...

Minu silmis vahet pole, kas halvustada lapsi või halvustada lapsi läbi nende vanemate, üks laste halvustamine kõik. Lapsed on off the limits. Nagu ma ütlesin - kes lapsi puutub, selle kaevan ma kasvõi maa alt välja.

Ei ole meie kirjutanud ühtegi anonüümset kommentaari. Küll võib neid enda kaitseks kirjutada Alice ise. Kes valetab enda pärisnime ja pildi kohta, valetab ilmselt ka kõige muu kohta.

Lastevanematel on õigus teada, et nende lastega tegeleb selline inimene.

Asi ei ole ju ainult meie lastes. Kas see on normaalne, et lasteaiaõpetaja veedab 24 h siin blogis ja tunnistab ka ise, et käib siin tööajal? Kes siis lapsi vaatab?

Kui ma oma lapse lasteaeda viin, siis ma eeldan, et lasteaiaõpetajad teevad seal oma tööd ehk tegelevad lastega, mitte ei istu terve päev internetis.

Irja ütles ...

to 21. 00 - see on klassikaline näide sellest, et profiile ei saa uskuda. Sportlik ja ilus noor naine, mäletan! Selgelt mäletan, kuidas ta ütles, et on minust palju paremas füüsilises vormis. Tegelikult pugib Facebooki piltidel burksi ja on sellise tünderja kehaehitusega 57-aastane naine.

Anonüümne ütles ...

Palun viiteid kommetaaridele või kopeerida siia Alice kommentaarid, kus ta teie lapsi halvustab.

Anonüümne ütles ...

Tahaks Irjat 57. aastasena näha... aa, ta on selleks ajaks rasvumisse koolnud....

Anonüümne ütles ...

Irja, sa ise oled 38-sena juba vägagi tünderjas ja suvel panite pidevalt üles pilte mcDonaldsis söömisest! Kindlasti on Alice sinust paremas vormis- tema ju ei minesta 25 soojakraadi juures?

Anonüümne ütles ...

Muide praegu vaatasin, et see lasteaed on avatud alates 7.30, kuid PornoReeda poolt on tööpäevadel ka päeva jooksul kommentaare tulnud. Mitmes ta lausa rääkis, et paneb lapsi lõuna unne, muide minu teada on see siiski õpetaja ülesanne, abikasvataja on nö.söögitädi ja lihtsalt abiline. Mina isiklikult võtsin siin blogis esimest korda sõna kommentaariga, et kas lastega ka tegeled või istud ainult nina telefonis? Sel hetkel sai mul sellest mammist kõrini, kes muudkui kelkis, et irvitab koos kolleegidega ja kogu aeg kommenteeris töö ajal.Mul enda laps käib lasteaias ja ma ei kujuta ette, kui abikasvataja on pidevalt arvutis või telefonis ametis blogi mustamise kommenteerimisega.Samal ajal eksponeerides oma elu ja tagatipuks kommenteerides, milline ja mitu last kuhugi reisivad. Õõvastav.

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

Tüüpilised Tähismaad - kui vaja, poevad ikka oma laste taha, mis sest et veel mõni aasta tagasi mõnitasid täie rauaga nii emasid kui lapsi, neid teist omi. Aga siiski, kuidas kukgeb Juuli rehabilitatsioon? Varsti-varsti, kohe-kohe... midamoodi tegelikult? Ja no tõepoolest, sügav kaastunne juba ette lasteaiale, kuhu teie kunagi otsustate oma Roosi panna, koolist rääkimata, nagunii pole seal ükski asi teie meele järgi, ja julgegu vaid mõni õpetaja midagi piiksatada, aga ta saab kolm põlve ette ja kolm taha, kõik kistakse päevavalgele, se ka muidugi, mida olemas pole.

Anonüümne ütles ...

Jummel küll. Alice ei halvustanud iial teie lapsi! Küll, aga kutsus ta teid Innoga sõna otses mõttes korrale
Palun viiteid!! Meisterdetektiiv Irja- mida siis peale hakkad, kui sinu Alice pole Reet? Jõudu krim.süüdistustega! :)

Anonüümne ütles ...

Kuulge, asi kiskus juba üpris inetuks PornoReeda poolt, või mis? Läks jube labaseks ja ainult elas selle blogi nimel

Anonüümne ütles ...

Siis ütleb Irja, et tegi nalja. Ja lepingut ju ka pole.

Irja ütles ...

Üks asi veel - on teatud asjad, mida lasteaiakasvatajad ei tee. Lasteaiakasvatajad ei klatši kindlasti internetis peresid ja lapsi taga, isegi kui neile need pered ei meeldi. Kui Alice meid taga klatšis, siis ilmselt klatšib ta taga ka oma rühma laste vanemaid ja lapsi.

Kui lasteaiakasvataja tunneb laste pärast muret, siis ta kas võtab perega ühendust ja pakub nõu või võtab ühendust asjaomaste instantsidega. Aga kindlasti ei klatši lasteaiakasvataja internetis väikeste lastega peresid taga. Kui üks lasteaiakasvataja seda teeb, siis ei ole tema koht lasteaias. Punkt.

Inno ütles ...

Alice on enda väitel 167 cm pikk ja kaalub 80 kg. Peab end ise ülekaaluliseks. Otsib samuti ülekaalulist meest vanuses 52-60, kes kaaluks 80-114 kg.

Anonüümne ütles ...

Blogi Alice imedemaalt, kus Alice on peategelane, on n-ö kirjanduslik, mitte tegeliku elu põhjal.

Anonüümne ütles ...

Nüüd saite jälle väärilise olluse nokkida. Inno lamab pornoportaalis ja otsib fakte. Öök!
Ja Irja, ära kujuta ettegi, et keegi sinu pärast töö kaotaks või midagi :)

Irja ütles ...

Alice on Reet, selles ei ole mingit kahtlust. Reet Malm on sama inimene, kes Reesi1, ja Reesi1 on Alice.

Irja ütles ...

Ma ei tea, mina jätaks küll homme oma lapse koju, kui ta Rabarübliku lasteaias käiks. Appi.

Irja ütles ...

Või ok - kui ta Reeda rühmas käiks :).

Anonüümne ütles ...

Ja kus on plekksepa proua väärikas ja väljapeetud kommentaar?

Katriin ütles ...

Siis ei tohiks vist mitte keegi enda lapsi enam lasteaeda viia, sest tegelikkuses räägivad kõik inimesed kõiki taga, olgu ta kas tuttav või võõras. Tihti tuleb teistest inimestest juttu, seega ei tohiks mitte keegi mitte kunagi mitte midagi teha. Isegi koolides arutavad õpetajad vahetunnis õpilaste käitumist jne, mis on tegelikult ka tagarääkimine. Samamoodi on ka ju lasteaias.

LPR ütles ...

Alice on täiesti pandav GILF.

Kõik sõltub suhtumisest, oskustest ja loomulikust talendist. Seks on sarnane tantsimisega. Muidugi tervis ja hügieen peavad tipp topp olema.

Anonüümne ütles ...

Jajah, kui te kunagi mingitel segastel asjaoludel peaks tahtma Roosit lasteaeda panna, tehke eelnevalt tervele personalile põhjalik tausta- jm kontroll, vaadake, et nad oleks moraalselt laitmatud, kõige parem, kui tummad, sest siis ei saa kedagi - eriti teid - taga rääkida. Hoidku jumal et nad oleks ülekaalulised, tahaks endale elukaaslast leida või julgeks päeva ajal - isegi kui on vaba päev - arvutit avada. Öösel ka ei tohi, sest kuidas nad muidu järgmine päev tööd teevad. A kas Toidupangas tohivad käia, äkki võtavad teie eest makaronid ära?

Irja ütles ...

Jah, aga teised lasteaiakasvatajad ei ela 24h kellegi teise blogis, veel ka tööajast, tegeledes süstemaatiliselt ühe pere elu kommenteerimisega. Nagu ma ütlesin - kui lasteaiakasvataja leiab, et peres on midagi valesti, siis ta kas võtab ise selle perega ühendust või pöördub asjaomaste instantside poole. Aga ei tegele 24h vanemate ja laste kritiseerimisega.

Anonüümne ütles ...

Ei jätaks sa midagi oma last koju, kui oleksid mitte tähismaa vaid keegi teine ema. Tähismaadele mittemeeldimine pole mingi patt. Ja tuletan meelde, et olete varem kaitsnud igasuguseid liishaaveleid ja johanbäckmaneid, nii et moraalist on teil tegelikult hoopis teine arusaam kui tavainimestel. Pole mõtet siin uihitada, et lastega tegelev inimene vahel tööajal telefonist paar kommi kirjutab.
Teie laste õpetaja küll olla ei tahaks, kunagi ei tea, millal ja kust võib sitta lendama hakata. Teile on ju võimatu meele järele olla.

Anonüümne ütles ...

Oma rühma laste vanematega võtab jah ühendust, aga mitte mingi suvalise mammiga Võrust :)

Anonüümne ütles ...

Ning ei kelgi, et koos kolleegidega tööajal loevad ja irvitavad blogi üle, ei kommenteeri võõras blogis, mitu ja milline laps kuhu reisile sõitis, ning tagatipuks ei tee IIALGI LASTE SUUDE TEIPIMISE kohta kommentaare/ nalju jne.

Irja ütles ...

Eks me siis näe, kuidas Alice'i töökaaslased Rababrüblikust ja lapsevanemadf suhtuvad sellisesse seksiportaalides hängivasse ja sinna lasteaias tehtud fotosid postitavasse kasvatajatädisse.

Anonüümne ütles ...

See, et keegi on 24 h teie blogis, on Irja väide. Eks liitku kokku need korrad, mis "Alice" on siin kommenteerinud ja vaadaku, kui palju aega see tegelikult päevast võtab. Ja kust Irja teab, et need korrad polegi olnud töövabadel päevadel. Aega peaks Irjal selleks ju olema, küll Inno lapsed voodisse paneb, ja kui lapsed minna ei taha, siis tehku midagi muud, vabakasvatus üle kõige ja kõik peab kulgema omas tempos. Irja on oma üksluises imetamiselus leidnud uue hingamise, uue vaenlase - "Alice"!

Anonüümne ütles ...

Ootaks nüüd PornoReeda kommentaari. Kihistas ju siin viimati naerda, et Irja ei suuda ta isikut tuvastada. Tegelikult oli Irja kaval, hämas mitu päeva ja mitme kommentaariga, ise tedes, et teeb kohe ühe paljastuse ;)

Anonüümne ütles ...

Inetult öeldud. Irja, sa ise oled ka tünderja kehaehitusega. Nägin ükspäev Rimis. No ikka paks ja lodeva kehahoiakuga.

Irja ütles ...

Ma ootaks ka PornoReeda kommentaari. Sul on õigus - ma tegin tõesti paar päeva pokkerinägu. Väga raske oli end tagasi hoida, aga tahtsime Innoga enne tõe paljastamist tõendeid koguda ja olla täiesti kindlad, et tegu sama inimesega. Loomulikult ei saatnud mu sõbranna mulle mingeid pilte :).

Anonüümne ütles ...

Olgu need kaks Reedule pühendatud postitust talle tõestuseks, et mitte ainult Tähismaad ei olnud need, kellele PornoReedu peale ei läinud.

Katriin ütles ...

Mulle tundub, et sinu arvates ei tohiks ükski lasteaias või kuskil lastega seotud asutuses töötav inimene lugeda kellegi blogi, olla telefonis ja rääkida teisi taga. Ma võin ausalt öelda, et kõik lasteaia kasvatajad loevad kellegi blogi( olgu see sinu või ükskõik kelle ja nad kommenteerivad seal ka midagi), käivad tööajal telefonis(kõnedele vastamas vms) ning räägivad inimestest taga. Seda teevad kõik inimesed. Koolis olles ka käivad õpetajad internetis ja tegelevad ka palju muude asjadega, näiteks kui on vahetund ja see on õpetaja tööaeg.
Tegelikult ajab teie seisukoht naerma, et inimesed ei tohi teha mitte midagi muud ja ei tohi kuskil käia ega avaldada enda arvamust, suuremal määral aidata inimesi, öelda neile mida nad valesti teevad jne.

Inno ütles ...

Seda otsustavad lasteaia juhtkond ja lapsevanemad, kui palju lasteaia õpetajad kusagil hängivad, keda taga räägivad ja solvavad ja kas laste suud teibitakse magamise ajaks kinni või mitte.

Irja ütles ...

Mina leian, et probleem tekib siis, kui üks lasteaiakasvataja on 24/7 ühes blogis, kommenteerides obsessiivselt selle ühe pere elu. See ei ole minu meelest normaalne. Ma ei usu, et see ka sinu arvates normaalne on.

Katriin ütles ...

Kuna ma ise olen ka väga paljude blogide lugeja(mallukas, marimell, costany, amidahenryteeb ja elukaksikutega), siis ma ise ka kommenteerin suhteliselt tihti nende lugusi, sest ma elan neile igati kaasa ja väga lahe on lugeda kuidas inimestel lastega läheb ja õppida uusi nippe. See, et inimene alatasa kommenteerib on minu arvates normaalne, see eeldab ka seda, et mingis mõttes ta elab teie tegemistele kaasa ning tahab anda mingit nõu, talle võib see tunduda heana, teistele halvana, eks oleneb kuidas keegi seda loeb ja kuidas keegi end väljendada oskab(näiteks Juulikese raviplaaniga, ma ise olen mõelnud suhteliselt palju neid mõtteid, mida Reet, et millal see lõpuks algab jne, aga ma pole pidanud vajalikuks seda sinna kirjutada, sest tema on seda juba teinud).

Anonüümne ütles ...

Aga sa tõesta ära, et keegi (ükskõik kes) veedab 24/7 aega teie blogis, seni on see ainult sinu väide. Kui ka keegi teeb kuhugi postitusi 10x päevas, jagades need ära ntx 12 tunni peale ja kulutades iga kord kirjutamisele 3 minutit, siis kui palju aega see kokku teeb? Ja see keegi võib olla näiteks inimene, kellel pole kaht last (neist üks...), kes vajavad pidevat silma peal hoidmist jms, vaid ta on täiesti vaba kohustustest, tööl ei käi (normaalne eluviis ju!) jne. Elab iseendale ja siis see 10x3 minutit pole küll märkimist väärt, väike meelehautus, et teid vahetevahel perse saata ja muidu nalja teha.

Anonüümne ütles ...

neiud ärevil
Kurbus ja rõõm lootuses suures üheks mu meeltes saab.
PÜHAPÄEV, 2. OKTOOBER 2016


Uus algus.

Minu elus on praegu selline periood, et aeg oleks nagu peatunud või õigemini ennast aastate taha tagasi kerinud.

Kõik on just nii nagu siis kui me siin kunagi alustasime. Kõik algaks nagu uuesti otsast peale.
Eile käisime Juhani puukoolis õunapuid ostmas.

Nendest, mis me siia kunagi istutasime on järgi ainult 1 sest teised 2 surid oma loomulikku surma ja see viimane on samuti vähist päris puretud. 2 korda pooleks kukkunud, aga ikka ägiseb õunakoorma all. Tüvel pole enam tervet kohtagi, aga ikka elab ja kannab oma rasket koormat.
Mitmel aastal oleme mõelnud, et nüüd sügisel teeme talle pidulikud peied, aga kahju hakkab. Maja juurdeehituse käigus said ta juured pisut kannatada ja õunapuu vajus viltu. Nii on ta siin elanud juba varsti 40 aastat. Igal aastal tuleb okstele tugesid alla panna, et oksad ei vajuks maani raskuse all. Pisut maja varju on ta ka jäänud, aga see pole teda seganud. Uuteks sortideks valisime kuldreneti, martsipani ja sammasõunapuu. Viimase rohkem uudishimu pärast, sest sellist pole ma enne kasvatanud.
Tegelikult tahtsin ma kirjutada hoopis seda, et mu pojad on jälle kodus. Muidugi pole nad enam ammu üksi. Mõlemal ka armsad kaasad.
7 kuud elame ühe katuse all. Täpselt nii kaua, kuni nende majad valmis saavad.
Kaugele polegi vaja minna. Siiasamasse kiviviske kaugusele. Teise korruse aknast on kenasti näha kuidas majad kerkivad. Kuu aja pärast peaks katuse alla saama. Tähtajaks on 11 mai. Enne seda sünnib siia veel üks pisike poiss.

Hommikuti on maja jälle saginat täis, Olingi selle vaikusega juba liiga ära harjunud. Majaesine parkimisplats on autosid nii täis, et kõik ei mahu korraga pildilegi.
Õnneks mahun oma rattaga ikka veel väravast sisse.
Ise elan praegu proua elu. 3 korda nädalas käin ujulas vesiaeroobika trennis. Pärast mõnulen saunas ja mullivannis. Käin ohtralt kinos ja teatris ja loomulikult ka rattaga sõitmas.
Kodus on alati kõik tehtud. Poisid toimetavad ja panevad igale poole oma käed külge. Tänagi õhtul koju jõudes olid nad mu terrassi ääre ja aknad ette võtnud. Nüüd on need ka värskelt pruuniks võõbatud.
Selline mõnus rahu ja kindlustunne on hinges ja südames.
Ah jaa. Koer on nüüd mul ka jälle.









neiud ärevil kell pühapäev, oktoober 02, 2016
Jaga

3 kommentaari:

Elviina Ikonen2. oktoober 2016 14:27
Õnnitlen. Korraliku kanaemana on hea kuulda, et kodus taas helinat on.

Vasta
Vastused

neiud ärevil2. oktoober 2016 22:14
Mul on samuti allkorrusel uued elanikud ja koer. :D.

Vasta

Bianka4. oktoober 2016 0:56
Tore, et maja siginat-saginat jälle täis on. Kui nad kevadel minema kolivad, on ehk uuesti vaikusega raske harjuda ;)

Vasta

Laadi rohkem ...
Linkit tähän tekstiin
Looge link



Avaleht
Kuva veebiversioon
TEAVE MINU KOHTA
Minu foto
neiud ärevil
Tallinn
Kui me elaks igat päeva nagu see oleks meie viimne. Kui me ei karjuks, vihastaks, teeks kurvaks ennast ja inimesi, kellest me hoolime. Kui me naudiks igat hetke, igat tuulepuhangut ja igat vihmapiiska siis võib-olla, ainult siis oleks kõik hästi...ja me lahkuks, naeratus näol, et öelda: “Ma olen oma eluga rahul!”
Kuva mu täielik profiil
Toetab Blogger.

Anonüümne ütles ...

tegelikult on vettpidavalt tõestada, et konkreetne füüsiline isik mingi kommentaari kirjutas, väga raske, olenemata, kelle nime all esinetakse. irjake juristina arvatavasti teab seda. ma loodan, et alice ka.

Inno ütles ...

Lisada võiks veel seda, et Reet Malm kommenteeris Kohvikus ja Titeblogis samaaegselt mitme eri nime ja profiili alt, kiites takka tema enda poolt eri identiteetide alt kirjutatud kommentaaridele. Tegemist oli 24/7 toimunud sihiteadliku lapsi ründava tegevusega, neist üks erivajadusega. Ma tõesti ei uskunud, et üks lasteaia õpetaja võib millegi sellisega tegeleda. Tõesti ei uskunud.

Katriin ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

Paluks viiteid, kus Alice ründas teie lapsi!!

Anonüümne ütles ...

Laduge nüüd palun need oma Alice kommentaarid letti, kus ta teie lapsi mõnitas. Tundub, et neid lihtslt pole. See on vaid teie ettekääne, et tüütu ja pidevalt valusat tõtt nina peale viskavale kommentaatorile kätte maksta.

Anonüümne ütles ...

Kats mis õpetusi oskab anda õpetaja abi? Ja veel erivajadusega lapse suhtes? Tänapäeval ei saa tavaline lasteaiakasvatajagi töödata erivajadustega laste rühmas, kui pole selleks vastavat haridust. Vot sellised targutavad kõige enam, kel pole üldse aimu, mis tähendab erivajadustega laps. See pole nii lihtne, et võtan oma puudega lapse kaenla ja lähen ja nõuan erinvatest asutusest abi. Algab kõik paberimajandusest ja kui see korras, siis alles hakatakse vaatama, kas riigil on raha suunata vastavatele teenustele või mitte. Mind ajab jube närvi, kel puudub iagasugune kogemus erivajadusega lapsega, aga on kõva sepp targutama.

Irja ütles ...

See ei ole olnud mingi siiras huvi, vaid pidev laste halvustamine ja tümitamine! See, et ta seda tädilikus stiilis tegi, ei tee seda veel siiraks-hoolitsevaks. Dr Mengele tegevust võib ka teatavatel tingimustel siiraks-hoolitsevaks nimetada. Mitte ükski lapsevanem ei lepiks sellega, kui keegi tema laste kallal päevast-päeva võtaks ja veel kirjutaks, et naerab KOOS KOLLEEGIDEGA nende üle. Kui sul on siiras mure, siis sa ju ei naera selle pere üle, kelle pärast sa muretsed, vaid võtad ühendust ja pakud abi.

Anonüümne ütles ...

Praegu on suht pada sõimab katelt lugu. Väga veider, et nimetatud proua hängis Tähismaade blogis ja tutvumissaitidel sama kasutajanimega. Selleks ei pea just Sherlock olema, et see paari minutiga ära googeldada. See Alice oli tüütu küll, aga selline lettilöömine pole ok.
Miks teil on nii vähe normaalseid kommentaare? Irja võiks natuke mõelda ka sellele, et ta üheksal juhul kümnest ajab segamini laste ja lastevanemate kritiseerimise. Samuti alandate ja mõnitate oma blogis kommentaatoreid, kes ei ole lapsi üldse maininudki. Kanakarjal oli kindlasti oma osa selles, et Roosi lõpuks vankrist välja pääses ja muuski, nii et ikkagi tore, kui mõni normaalne kommentaator ka teinekord paar kritiseerivat sõna ütleb siia labasuste vahele.

Katriin ütles ...

Ütleksin anonüümsele seda, et tean hästi kuidas käituda ning tegeleda erivajaduselapsega, sest endal sugulane on erivajadusega. Huvi näitas ju välja sellega, et ta kirjutas pidevalt millal viiakse Juulike ravile, Inno ja Irja on eelnevalt kirjutanud, et neil on need reh.plaanid paigas. Neil oli vaja lihtsalt leida aeg, millal Juulikesega arstile minna, aga nad ütlesid, et lähevad siis kui Juulike on valmis, kuid paljud erivajadusega lapsed käituvad erinevalt ning nende tunded ja väljendid muutuvad erinevalt(lapsevanem ei pruugi alati teada, millal selline laps on nö küps, et minna arstile). Nad polnud kordagi arsti külastanud, nad suutsid endale välja ajada invakaardi, mis on muidugi väga vajalik, et liikuda, aga kui suudeti ajada välja toetused ja muud sellega seonduvad asjad, siis saab leida ka selle aja minna arstile, mis siis et teine laps on ka. Kuna vanemad mõlemad kodused, siis saab seda väga hästi teha.

Irja ütles ...

Mul ei ole tegelikult normaalse kriitika vastu midagi. Asjalikest nõuannetest on ikka abi.

Alice'i puhul ajas mind konkreetselt närvi see, kui ta kirjutas, et naerab koos kolleegidega meie pere üle. See on minu meelest ebanormaalne, et üks lasteaiakasvataja midagi sellist teeb ja veel sellega uhkustab. Kritiseeri, anna nõu, aga kui sa kirjutad, et irvitad ja veel uhkustad sellega, siis andke andkeks, aga minu silmis see ei ole okei.

Anonüümne ütles ...

ma olen natsa kursis lasteaiandusega ja abiõpetaja on sisuliselt sibi lasteaias, saab miinimumi või alla selle.Tööülesanded on olla toatüdruk lasteaia õpetajale ehk kasvatajale, ta peab laste järelt koristama ja neid riidesse panema ja wc s aitama, kui tund algab siis õppematerjalid tuppa tassima ja pärast mänguasju koristama ja ka ruume küürima päeval kui koristajat pole.ega selline labane mutt nagu reet pole küberhügieenist midagi kuulnud on ju veel https://web.archive.org/ kus saab kustund kontosid vaadata ka 20 a pärast.

Anonüümne ütles ...

Mina ka naeran teie üle, mis teha- ise te ju oma elu letti lööte.

Inno ütles ...

Huvitav on see, et niipea kui Alice nüüd ära kadus, tekkis kohe keegi Kats, kes kukkus Alice'i tegevust õigustama.

Anonüümne ütles ...

Kas kolleegidega teiste üle naermine on midagi kriminaalset? Olgu siis tegu kasvatajate, õpetajate või ülikooli õppejõududega. Ise te ju kirjutate ja teete ennast naerualuseks. Kui te blogi on avalik siis mul on vabadus seda lugeda ja arvata teie blogist just seda mida ma ise tahan ning seda arvamust ka oma kolleegide, tuttavate või perega jagada nii palju kui ma ise tahan.

Katriin ütles ...

Tead ma olen siin varemgi kommenteerinud kui sa nüüd oma eelnevaid lugusi vaatad. Hetkel ajab mind kommenteerima see, et inimesed ei suuda ajada asju privaatselt, kuulata inimeste arvamusi ning nende näpunäiteid. Kõik mida teised ütlevad on teid halvustavad või väga ründavad teie laste suhtes, kes üks on erivajadusega(kirjutan seda nii, sest te ise RÕHUTATE seda ALATI). Ning mulle ei meeldi ka see, et tehakse maha inimest niimoodi avalikult, antud inimene ei ole teile midagi halba teinud, lihtsalt öelnud välja enda ausa arvamuse ning tundud muret laste osas. Mida tunnen ka minagi, eriti Juulikese osas, teades tema haigusi ning epilepsiast, mis on tegelikult väga karm haigus, tean seda, sest omad ka seda.

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

Irja
Kus kohast ma ikkagi saaks su imeiluisad luuletusi lugeda? Luuletaja nagu wikipeedias väidedakse. Kuskilt ei leia

Inno ütles ...

Kats, või kes iganes sa oled, Reet Malm kribas päevast päeva Titeblogisse ja Kohvikusse kommentaare selle kohta, kui kole, kasimata ja paks on Irja ja kuidas Irja ei saa millegagi elus hakkama ning ei hakkagi kunagi saama, sest ta on paks ja kole, kuidas Inno on täiesti mõttetu mees, samas kuidas ta ise on sale, kena ja sportlik naisterahvas, kes käib iga päev jooksmas ja elab juba aastakümneid ideaalset elu koos mehega, kes on samuti sportlik, kena ja rikas ettevõtja. "See inimene" kirjutas pidevalt mitme aasta jooksul, kuidas lapsed peavad tulevikus häbenema nii koledaid, pakse ja saamatuid vanemaid nagu Inno ja Irja. Ma ei näe siin mingeid "näpunäiteid". Sellist asja kutsutakse internetimaailmas trollimiseks - anonüümsuse taha varjudes teisi takistamatult mustata ja halvustada, kasutades selleks libakontosid ja profiile. Nõnda võib üks inimene oma tegevusega jätta mulje, et teatud inimesi "mitte keegi ei armasta" ja "nad teevad kõike valesti". Trollimist kasutavad näiteks Vene ametiasutused välismaa riikide otsustajate suhtes.

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

Selliste keskearõõmudes vaevlevate maalide blogisid ja seal leiduvaid pilte ei tasugi tõsiselt võtta, sest tihti on nad endast pannud mingi noorema pildi ja ka oma blogijutud on neil väljamõeldud, eesmärgiks on omale kas lugejaid ligi tõmmata (kes neid armastaks) või siis vastupidi - et neid haletsetaks ja neile kaasa tuntaks. Esmasel lugemisel vaatad et normaalne inimene, tunned isegi kaasa, kuid hiljem mõistad et oled külahullu blogisse sattunud.

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

Peale esimest shokki hakkavad vaikselt PornoReeda fännid välja ilmuma :D Ehk osa neist kes siin kirjutavad on seksiportaali sõbrad :D

Anonüümne ütles ...

8.38 Asi pole Alice isikus, vaid selles, et teatud teemadel ei räägita võõras blogis-nagu laste teipimine ja klatś tööajal kolleegidega. See, et ta enda kohta jumaldas infot avaldada mängis talle valusalt nüüd kätte. Tänu sellele sai ta isik tuvastatud.

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Katriin ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Katriin ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Katriin ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Katriin ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Katriin ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

Aga miks see vanamoor ennast siin upitamas pidi käima? Absoluutselt igast kommentaarist õhkus läbi seda, et minu elu on parem, mina olen ilusam, edukam jne, vaadake mind - tõeline Alice imedemaalt. Eeeh...ja mis välja tuli. Vana, tüse, inetu lasteaia sibi (mitte lasteaiakasvataja! nagu ta siin pidevalt toonitas) mina talle küll kaasa ei tunne, kuigi ilmselgelt on tegu sisemiselt haige, õnnetu ka kurva inimesega. Sai nüüd toreda internetikuulsuse oma vassimise eest.

Anonüümne ütles ...

Kus on kommentaaride juures lahter kuhu inimene saab risti teha, et ta räägib tõtt ja ainult tõtt oma isiku kohta?

Ja teiseks- kodanikud, kes ise tööl ei käi ja elavad Alice'i suguste inimeste sotsiaaltoetustest, ei peaks omama mingit õigust kritiseerida teiste töòd.
See, et teil lapsed on, ei anna teile mingit õigust möliseda. Ise pole väiksemagi tööotsagagi hakkama saanud, ilma et mingit kohut ei peaks kaasama.
Täis nõukaaegsed inimesed- tahavad haljale oksale ise midagi panustamata, lolli juttu ajades ja inimeste peale kaevates.

Anonüümne ütles ...

10.05 Kas nelja lapse ema ei tohigi tegeleda pornoga? :D Aga kahe lapse ema või on porno ainult lastetutele? Point ilmselt polegi pornos, vaid selles, et Reet rääkis siin, et on õnnelikus suhtes plekksepaga, aga reaalsuses on tutvumissaitidel kuulutused.

Irja ütles ...

Kuna Reet Malm on asunud siin uuesti kommenteerima anonüümsena ja teise aliase all, siis peame vajalikuks tema meid ja meie lapsi mõnitavate kommentaaride arvu piirata. Loodame, et lasteaed Rabarüblik kutsub ta kiiremas korras korrale.

Katriin ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Katriin ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne ütles ...

No tõesti, nii tore, ega enam siit muud vastu ei vaatagi kui "kommentaar on eemaldatud". Sest neid teile ebameeldivaid on ju nii palju, aga nüüd on hea keerata kõik Alice-Reeda kaela ja kuna teie väitel on KÕIK teievastased kommid ainuüksi tema kirjutatud, tema on aga siga-pätt-ja-kaabakas, tulebki kõik maha tõmmata. Jõudu, tsensorid, aga olete ennegi näinud, et nagu siit kaob võimalus teile tõtt näkku öelda, kaovad ka lugejad. Muide, mitte ükski täna hommikul eemaldatud kommentaar (jõudis läbi lugeda küll) ei sisaldanud solvanguid teie laste (neist üks raske puudega) pihta, ja kõik muu on ju ainult aus väljaütlemine, mida keegi arvab Alice-reedast. Ja ausust hindavat Irja ju üle kõige. Millest siis eemaldamine - et see, mis on ausalt öeldud, aga teile ei meeldi, on paha?

Anonüümne ütles ...

Saage üle, Tähismaad!
Alice kirjutas I&I kohta tõtt ja seda pole see kari kunagi sallinud.
Vaadake, mida nad varem teiste neile mitte takka kiitvate kommentaatoritega teinud on -seal on lausa kriminaalset laimu ja valesjid, miks peaks uskuma, et nüüd midagi teisiti on?

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Katriin ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Katriin ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Katriin ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

Irjakene, Sa kohe kuidagi ei kannata, kui Sinu nime mainitakse?
Minu 12:33 kommentaar taas kustutatud.
Millega Sul täpsemalt probleeme on, ei öelnud ma ju midagi, mis teie reeglite vastu on.

Katriin ütles ...

Minu kommentaarid ka kõik läinud. Kuigi pole kedagi nagu mahagi teinud, vaid öelnud välja kõik mida ma selle Reeda teema kohta aiman ning toonud välja mõned nende puudused.
Inimesed ei suuda ilmselt leppida reaalsusega ning sellega, et neil ei ole alati kõiges õigus.

Anonüümne ütles ...

Kats, perekonnal paranoia nii suur, kardavad, et Alice püüab teise konto ja anonüümsena taas sisse pugeda.
Ju siis on mida karta.

Katriin ütles ...

Ilmselgelt jah, uskumatud inimesed ikka. Selline asi ajab ikka korralikult naerma :D

Anonüümne ütles ...

Küll on kahju, et suurem osa kommentaatoreid anonüümsetena kommenteerib, mõelge, kui palju oleks Irjakesel tööd, kui kommentaatorid oma õiged nimed avaldaks.
Sitta lendaks kahte lehte, perekond TÜHISmaad ei suudaks ööd-päevad läbi magada suurest ärevusest.

Anonüümne ütles ...

Inimeste elul on taas mõte, üle tüki aja. Muidu vaatad, et sügis, hall, igav, Peppa multikad ka kõik läbi käiatud, sisekujundus ümber tehtud (kardinad eemaldatud), aga nüüd - juhuu, las lennata!

Anonüümne ütles ...

Irja, nüüd tuleks järgi uurida, kes on Kats? Alice loole järge palun :D

Katriin ütles ...

Hah, parem panen enda pildi siia kasutaja juurde, pole nii suurt kuulsust ka nüüd vaja :D Egas ta mulle midagi öelda ei saa, vanust mul poole vähem, keha kordades trimmiv, sest lapsi pole :D

LPR ütles ...

Tudub et siin täitsa plahvatas. Ei ole ma näinud siin uhehtegi kommentaari mis oleks lapsi halvustanud. Mida aga olen näinud ja ise karmilt teinud on teie perseid piitsutada lolli jutu ja suhtumise eest. Alicile soovin head õnne. Ta ei oleks pidanud seda tahismaade keissi nii südamesse võtma. Kalla klaas head veini ja unusta nad ära.

Anonüümne ütles ...

Muide, Alice aka PornoReet kommenteeris(ei leidnud hetkel), et tema eesmärk oli siis tekitada higi, verd ja pisaraid. See nüüd õnnestus, Reeduke, palju õnne sulle :D

Anonüümne ütles ...

14.30 Tere Alice ;)

Anonüümne ütles ...

14.34 ja 14.38 Tere Tissi-Irja ja Rusika-Inno.

Anonüümne ütles ...

Ma ei tah küll Alicet-Reeta solvata, aga mu samavana ema näeb kordades kordades parem, ilusam ja hoolitsetum välja. Esindada end siin, kui ilusat ja saledat naist on küll ämber, kui reaalsus on hoopis midagi muud. Selles vanuses naised muideks, ei tohigi kõike ja valimatult enam süüa ja juua. Tundub jotanägu ka

Anonüümne ütles ...

14.45 ja läkski õnge : D Tere PornoReet õnnelik plekksepa provva ja lasteaia kasvataja :D

Anonüümne ütles ...

Kes läks õnge? Anonüümne Irja või Inno?

Anonüümne ütles ...

Maksu- ja Tolliameti dokumendi kättetoimetamise teade
Avaldamise algus: 24.10.2016
Avaldamise lõpp: 25.01.2017
Maksu- ja Tolliamet avaldab teadaande maksukorralduse seaduse (MKS) § 55 alusel.

Menetlusosalisele INNO TÄHISMAA (isikukood: 37004172717) toimetatakse kätte 20.09.2016 korralduse nr 13-11/51668 maksuvõla tasumiseks summas 128,70 eurot kümne päeva jooksul korralduse kättetoimetamisest arvates.

Dokumendi resolutiivosa loetakse kättetoimetatuks kümne päeva möödumisel käesoleva teadaande avaldamisest (MKS § 55).

Dokumentide terviktekstidega on võimalik tutvuda Maksu- ja Tolliameti lähimas teenindusbüroos.
Maksu- ja Tolliamet
Tallinn, HARJUMAA, Lõõtsa 8a
Telefon: 1811
E-post: emta@emta.ee
Teadaande number 1036207

Anonüümne ütles ...

Selle asemel ,et ise oma laste elu raskeks teha MINGE TÖÖLE ja makske ometi oma võlad

Anonüümne ütles ...

Irja, kas suudad seda märatsevat Alicet taltsutada.

Anonüümne ütles ...

Alice on Irja 25 aasta pärast. Väga sarnane naeratus ja selline pseudopõhimõttelisus. Innu, tunnen kaaasa

Anonüümne ütles ...

Irja nii hea välja ei näeks, pealekauba oleks ta töötu ja kodutu.

Anonüümne ütles ...

Kas ka hambutu ?

Anonüümne ütles ...

Irja, kas Alice aka Reet on juba vastulöögi andnud? Kirjutanud või vms?

Anonüümne ütles ...

Irja - otsusta ära, kas Reet on õpetaja või abi. Nii, ja siis kirjutagi asju õigete nimedega.

Teiseks - miks sa laveerid küsimustest kõrvale? Mitu korda on küsitud FAKTE ehk siis kommentaaridest lõike, kus Reet teie lapsi mõnitab. Mina neid igatahes näinud ei ole. Tundub, et päris mõni samuti. See hirmus mõnitamise jutt on sinu fantaasia.

Kolmandaks - liialdamine on tavaline, aga väga ebanormaalne on mitu korda sama lollust rõhutada - Reet kommenteerivat 24/7 teie blogis. Annad sa endale aru selle numbrikombinatsiooni tähendusest? Sama hästi võiksin mina väita, et Innu mõnitab ja alandab 24/7 Ingridit. Ja ma ei valetaks, eks? Kusjuures see, et ta seda sageli teinud on on FAKT, aga sinu mõnitamisjutt väljamõeldis.

Niisiis - kiida pealegi oma teravat nina ja dedektiivioskusi - nö. kohtus tõestamisega (ülekantud tähenduses siis) läheb sul raskeks. "Ma arvan" ja "mulle tundub" ei päde - seda peaksid ise teadma.

Need blogijutud on uued tõestused potentsiaalsetele tööandjatele, et teiega tegemist ei maksa teha - rohkem probleeme kui produktiivsust.

Irja ütles ...

Reet ei ole meile veel midagi kirjutanud. Küll vastati Rabarübliku lasteaia hoolekogust ja tänati info eest.

Anonüümne ütles ...

Mis vahet sellele on kas ta nimi on Alice või Reet :D Who cares nagu :D Mõte jääb samaks. Tõde teie kohta samuti.

Anonüümne ütles ...

Üks kana on ka nüüd paljastatud :D

Anonüümne ütles ...

Igati kiitus sellise pahategija paljastamisel.See,mis siin kommentaariumis toimus oli liig mis liig.Tegelt andis see ka veelkord mõtlemist millega ikka tegeleb üksik 50 ndates naine ja millest see tema ajuke veel unistab.Millegipärast arvasin kohe,et tegemist on kasvatajaga,aga teiste asjade kohta,mida ta pakkus ei uskunud küll eriti.

Irja ütles ...

Aitäh, endal on ka palju kergem tunne. Alice kommenteeris nii erinevate aliaste alt kui ka anonüümsena ning üritas pärast enda paljastamist Kohvikut oma kommentaaride laviini alla matta. Nüüd on siin palju rahulikum ja inimesed saavad rahulikult maailma asju arutada. Aitäh kõigile, kes mind teda paljastama innustasid - ilma teieta poleks mul seda jõudu olnud :). Ma arvan, et üldjuhul on lasteaiaõpetajad siiski toredad :).