teisipäev, 11. oktoober 2016

Esidžentelmen Georgi Rene Maksimovski tundus täitsa sümpaatne

Väljavõte Delfi veebist.

Vaatasime eile presidentide vahetust ja tuleb tunnistada, et Eesti uus esidžentelmen Georgi Rene Maksimovski tundus täitsa sümpaatne. Selline vaikne, tagasihoidlik, heasüdamlik mees. Ütleksin isegi, et senistest presidentide abikaasadest kõige sümpaatsem.

Nüüd saab siis näha, millise rolli ta endale võtab. Kas hakkab jõuliselt mingit oma asja ajama nagu Ingrid Rüütel ja Evelin Ilves või toetab lihtsalt taustalt oma abikaasat nagu Helle Meri. Äkki vajaksimegi nüüd vahelduseks just seda viimast varianti? Ilmselt oleks selline esileedi olnud ka Ieva Ilves, kui tal oleks olnud võimalik kauem seda rolli täita.

Üks asi on ilmselt kindel - Evelini stiilis tualettidele hiigelsummade kulutamine jääb nüüd ära. Härrasmees võib ju vastuvõtult vastuvõtule sama frakiga käia ja ka Kersti Kaljulaid ei paista edev naine olevat. Võib arvata, et riigikassasse jääb tänu sellele lihtsale paarile päris palju raha alles.

PS. Vasta ka küsitlusele, kes presidentide abikaasadest meeldib sulle kõige rohkem!

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Just eilsetes uudistes räägiti, et meil EI OLE mingeid ESIleedisid ja -härrasid. On president ja presidendi abikaasa. Nii targad kommenteerijad ja usinad telekavaatajad nagu te Irtsuga olete, sisi seda ei kuule-näe?

Inno ütles ...

No see on ametlik jutt, aga kuidas rahvas kutsuma hakkab, see on hoopis teine asi.

Anonüümne ütles ...

Rahvas hakkab kindlasti kutsuma esidžentelmeniks, see on ju nii lihtne ja suupärane nimetus. Elementaarne, Watson, ja Innol õigus nagu alati! Siiski tasuks tal üles panna vastav küsitlus.

Anonüümne ütles ...

Inno, ära tee lollidest kommentaatoritest välja, nad on kas kadedad või Sinusse ja Irjasse armunud :)

Anonüümne ütles ...

Sa pead ennast rahvaks?
Huvitav, mina üritan õpetusi meeles pidada ja nende järgi käituda, aga teie olete oma senise hariduse juba minetanud ja uusi teadmusi ei võta idioodi järjekindlusega omaks?

Anonüümne ütles ...

Yeah! Just armusingi :d

Anonüümne ütles ...

Tahaksin ühte põhjust teada miks peaks kade olema või innosse armunud?

Irja ütles ...

Evelin oli ju esileedi ja Ieva ka. Miks Georgi ei või olla esidžentelmen? Või esihärra??

Anonüümne ütles ...

Võib ikka, ära pane tähele neid kadedaid ja lolle kommentaatoreid. Ma arvan, et Inno passiks ka hästi presidendiks ja Sina esileediks :)

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

Mina olen armunud nii Innosse kui Irjasse! Ma arvan, et kolin varsti nende juurde sisse, sest armastus õigustab kõike ja kaua ma nende õnne ikka kaugelt kadestan! Olen nõus laskma ennast trussikutega pilti teha ja toidupanga sabas seisma. Magada võin vannis, kuigi häid lambaid mahub palju ka ühte tuppa.

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

15.42 magada saad Inno ja Irja vahel, häid lambaid mahub palju ühte voodisse.