kolmapäev, 26. oktoober 2016

Kohvik esitleb: püsikommentaator Reet Malm alias Alice Roos alias Reesi1

Küllap on paljud kohvikulised mõelnud, kes on see aktiivne püsikommentaator, kes hängib nii Titeblogis kui Kohvikus hommikust õhtuni, varjub Alice Roosi nime taha ja ilmutab ebatervet huvi laste suhtes. Kuivõrd Alice väidab end olevat lasteaia õpetaja ja räägib, kuidas klatšib oma kolleegidega lapsi taga ja isegi pooldab laste-vastast vägivalda, siis on paljudel kohvikulistel tekkinud õigustatud küsimus, kes on see selline naine ja mis lasteaias ta töötab.

Kohviku detektiivid tegid paar päeva uurimistööd ja selgitasid välja, et Alice on 57-aastane Tallinnas Nõmmel elav naine, kelle tegelik nimi on Reet Malm, kel on neli täiskasvanud last ja kes tõepoolest töötab lasteaias - Tallinna Rabarübliku lasteaias õpetaja abina.

Reet on internetis väga aktiivne,  ta kasutab kommenteerimisel nimesid Alice Imedemaalt, Alice Roos, Alice, Mirjam Kala ja "neiud ärevil". Samuti on ta endast pannud pilte, mis tegelikult kujutavad hoopis teisi, temast palju nooremaid inimesi. Ta on Titeblogis ja Kohvikus kirjutanud halvustavaid kommentaare mitu aastat järjest ja seda vahet pidamata iga päev.

Reet Malm näeb välja selline (kujutised internetist):



Nagu näete, siis selline naisterahvas, kes armastab süüa burkse. Lisaks on ta suur napsulemb:



Ning peab lugu roosidest:



Kui Reet-Alice mängib oma kommentaaride-jutu põhjal ontlikku pere-ema ja armastavat naist oma mehele, siis tegelikkuses, nagu välja tuleb, suri tema mees juba 9 aastat tagasi 50-aastaselt. Reet elab üksi, nagu oma blogis Alice Imedemaalt ennast kirjeldab, on depressioonis ja kehva tervisega.

Sama otsib Reet-Alice aga omale aktiivselt meest. Tal on loodud kontod (kasutajanimi Reesi1) seksi otsimise portaalides Suhted24 ja Date24. Seal on ta loonud endast küllalt vallatu imidži, et ta on sõbralik, viisakas ja abivalmis vallatu romantik.

Reet kirjutab seksiportaalis, et tal on keskmisest kõrgem seksi-iha ja selle tõestuseks poseerib kelmikalt koos lapsega (pilt tehtud ilmselt Rabarübliku lasteaias):





Samas lasteaia pildi kõrval on kahemõttelised pildid kanepi- ja moonipõllust, mille keskel Reet kelmikalt naeratab.

78 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Appi kui jube

Anonüümne ütles ...

tõesta.

Anonüümne ütles ...

See on nüüd küll valus laks, kui peaks tõsi olema.

Alice ütles ...

Tore, tore on palju õnne, aga teie andmed on natuke valed. Mul on juba aastaid ka elukaaslane olemas. Selles te eksisite. Just Inno artikkel selle kohta kuidas üksikvanematelt tuleb laps ära võtta tegi nii tigedaks. Mina olen saanud oma elu korda ja kõik säilitanud ja lapsed koolitanud. Mitte kunagi pole almusi palunud. Just sellepärast oletegi teie minu kõrval täielikud nännipunnid. Mina olen oma eluga rahul

Anonüümne ütles ...

Ja julgeb veel edasi kommenteerida? Kuidas ta julges Irjat paksuks ja koledaks sõimata, kui ise on sihuke krõnks

Anonüümne ütles ...

Johhaidii ja see on nüüd see treenitud Alice Roos. Korralik ämber ikka Alice.. Sinusugusele oligi ammu AEG koht kätte näidata.

Mummu ütles ...

Ja mis sel Reedal viga? Oma vanuse kohta võib ju lubada sellist "pehme" olemist...erinevalt Tühismaast, kes on hulka noorem aga vaat et veel lodevama kehaga.

Anonüümne ütles ...

Täitsa lõpp, kelle lapsega ta seksiportaalis poseerib?

Anonüümne ütles ...

Unknown ära aja jama, kust otsast see Reet, siis ka oma vanuse kohta kobe on. Täiesti vormist väljas ja kole kui öö. Siin pole absoluutselt mingit hinnaalandust sellele kibestunud vanamutile. Ammu käisid tema kommid närvidele, ise oma lolli mõistusega reetis ka end pidevalt, kirjutas palju enda vastu ja siis läksid aegajalt need valed meelest. Kõige rohkem häiris, kuidas ta pidevalt lapsi halvustas. Nii, et loo moraal, kõik tuleb elus tagasi mis teisele teed. Palju õnne Alice Roos või kes iganes sa oled!

Virsik ütles ...

See on ju nukk tal käes, mitte päris laps.

Anonüümne ütles ...

18.05 võib küll, aga ärgu valetagu et näeb parem välja kui Irja. Täielik ämber ikka küll.

Anonüümne ütles ...

No ja mis me nüüd selle teadmisega peame peale hakkama? See postitus siin ainult tõestab veelkord seda kui haiged inimesed te ise olete ja kui ohtlik see on teiega üldse mingit tegemist teha. Mul täiesti suva sellest Alicest. Oma lapsed annaks igal juhul enne tema hoolde kui isegi teie lähedale.

Anonüümne ütles ...

Loodetavasti on teil nö vettpidavad tunnistused ja faktid, vastasel korral olete suures jamas, eks paistab, olen seda meelt, et kui juba kommenteerida, siis ikka oma nime ja pildiga, ja kui ei, siis jää anonüümseks, teise inimese näo taha varjumine on suht ilge tegevus, olen ise sarnase pildipettuse üle elanud ja tean, et võib valus päris laks olla...

Anonüümne ütles ...

Ma koguaeg mõtlesin, kelle teksti mulle need Alice Roosi kommid meenutavad ja nüüd kui Irja tekstis ära mainis Mirjam Kala, siis kohe meenus. Vot siis millega, meie ideaalne ilus ja lux elu nautiv Alice Roos lõpetas.. Korralik Ämber!

Anonüümne ütles ...

Vaadate ta fb kontot. Ta ei oska ju üldse kirjutada, keegi vorpis neid tekste tema eest siia, samas see hull tänitas teiste kallal oma kirjavahemärgi mölaga.

Anonüümne ütles ...

Isegi juuksevärvi kohta valetas "kastanpruunid, kergelt lokkis juuksed" :D

Anonüümne ütles ...

Kas selline tädi töötabki lasteaias? Kus lasteaia juhataja silmad on?

Anonüümne ütles ...

Ma ei usu, et ta üldse õpetaja on, kui siis abiõpetaja või lasteaia koristaja.

Anonüümne ütles ...

Ma ootan huviga nüüd Alice, Mirjami, Reesi jne kommi selle kõige kohta.

Anonüümne ütles ...

Kas selle tädikese lapsed teavad, mis hobid emmekesel on? Tähismaade blogi ja seksiportaalid. Täielik ämber ikka küll

Anonüümne ütles ...

Alice on juba sõna võtnud..Ma ei saa aru milleks selline valetamine Alicel vajalik oli?

Anonüümne ütles ...

Kirjas on ju, et abiõpetaja Rübliku lasteaias. Vanemad peaksid ka teadma, et nende lastest siin pajatati ja tehti teipimise nalju.

Anonüümne ütles ...

who effing cares. moonil ja roosil võiks aint vahet teha

Anonüümne ütles ...

Tjah. Avalik võõraste isikuandmete kasutamine, levitamine ja laimamine.Kas kohvikus tõesti muud teha ei ole?
Aga edu muidugi, äkki leiate veel mõne ohvri.

Irja ütles ...

Alice 'i paljastamine oli vaja juba seepärast, et selline inimene töötab lasteaias. Inimene, kes halvustab väikesi lapsi ja väida, et naerab nende ja nende vanemate üle koos oma kolleegidega. Alice heitis varju ka kõikidele teistele lasteaiakasvatajatele.

Ja see teine asi - teise inimese identiteedi vargus ja valetamine, et tegemist on tema endaga. Alice on 57, aga Piia, kelle pildi ta varastas, 22.

Irja ütles ...

Mitte keegi, kes ei puutu meie lapsi, ei pea muretsema. Nagu ma ütlesin - kritiseerige meid nii palju kui tahate, aga lapsed on pühad.

Virsik ütles ...

Mäletan nii mõndagi kommentaari teie laste suhtes, kus öeldi, et laps on rumala näoga või kole jne. Miks te nende kommenteerijad suhtes ajujahti pole korraldanud? Ainult ühe inimese võtsite ette, aga teie lapsi koledaks, rumala näoga pildil olevaks jne on nii mõnedki siin kommenteerinud. Mingi topeltmoraal jälle, et osadele kehtivad ühed reeglid ja teistele teised? Osadel lastakse minna, aga teisel paljastatakse lausa tema isik? Ja endiselt teiste silmis pindu näete, aga enda silmas palki mitte. Et lasteaia õpetaja abi teeb nalja laste pihta, siis on hirmus kole lugu, aga te ise jätate oma raske puudega abi vajava lapse õigel ajal ilma igasuguse teraapiata, see on nagu õige ja te ei näe oma tegemata tööd?

Anonüümne ütles ...

Kuulge, see kuidas Tähismaad elavad pole ju Teie asi, millal te sellest aru saate? Või arvate, et kui neil avalik blogi siis võib tümitada nii kuis jaksate? Minu meelest läks ka see Alice nali ikka korralikult üle piiri, arvestades, et tegu on abi kasvatajaga.

Anonüümne ütles ...

Ei tea kas Alicet on ka toidupank nüüd ees ootamas?

Anonüümne ütles ...

Alice on tubli naisterahvas, käib tööl ega lase endale ülekandeid teha, mille järel annetaja persse saadab. Samuti pole kuulnud, et oma tööandjate peale kaebamas käiks.

Virsik ütles ...

Täpselt samamoodi ei ole ju tähismaade asi, kuidas kommenteerijad oma elu elavad.

Anonüümne ütles ...

Karjala paja ja pannkookide toorained saab vast sealt kätte

Anonüümne ütles ...

Mis nüüd küll uus elukaaslane selle peale ütleb, et Alice tutvumissaitidel hängib? Tegelikult on mul sellest naisest praegu päris kahju, aga eks see on see karma, millest siin blogis vahepeal palju juttu oli.

Anonüümne ütles ...

Mäletan neid kommentaare, mida te usinalt kustutasite, kuna neis VÄIDETAVALT solvati teie lapsi. Justnimelt VÄIDETAVALT, sest neis juhtis Alice tähelepanu teie pere uskumatule hooletusele laste julgeoleku ja arenguvõimaluste tagamisel.
Irjale,,kuulsale ''aasta emale'', ei teinud muret laste väidetav solvamine, vaid teda ajas marru tema kui ema saamatuse lagedaletoomine.
Hale egotripp.

Irja ütles ...

Alice'i paljastamine oli vajalik juba seepärast, et ta töötab lasteaias ja on pannud endast seksiportaali pildi, mis tehtud lasteaias, Virsik. Kus tal on laps - või nukk? - süles. Kas pead sellist käitumist normaalseks? Tõsiselt?

Irja ütles ...

Lasteaias töötaval inimesel peavad olema kõrgemad kõlbelised omadused. Või arvate, et see on normaalne, kui lasteaiaõpetaja seksiportaalides hängib ja seal masturbeerimisest räägib? Selles, et Reet Malmil keskmisest kõrgem seksiiha on, on okei, aga selline inimene, kes oma seksuaalsust nõnda - halloo, SEKSIPORTAALIS ON ÜLEVAL LASTEAIAS TEHTUD PILT!!! - presenteerib, ei saa töötada lasteaias.

Anonüümne ütles ...

Aga virsik kui sul kripledab, otsi Alice üles ja paku nüüd moraalset tuge.

Anonüümne ütles ...

Irja ja sina ei oska ema olla.

Anonüümne ütles ...

Seksiportaal? For real? Võtke palderjani. Aga kui on, siis mis te ise seal ringi tuuseldate, kui küsida tohib, tublid pereinimesed? Kasutajatunnuseta ju teiste inimeste profiile ei näe.

Anonüümne ütles ...

Sattusin teie blogi kirjutistele, mis on tehtud 8 a tagasi.
Teate noored, täitsa huvitav lugemine oli. Lugesin ja muhelesin.
Kommentid olid samuti hoopis teise kaliibriga. Inimesed samuti.
Sõnakasutus ja teemad hoopis teised.
Ilmselgelt on need inimesed loobunud lugemast ja teie blogisse
kirjutamast.

See selleks. Võib aru saada, et lastega kodune olles trajektoorid
kärbuvad, korduvad ja mõttelend asjadest arusaamisest ning suurema pildi tajumisest
hägustub.

Ent....
peab tõdema seda, et kritiseeriv kommentaarium pani kleidid selga, tegi toa korda (kasvõi korrakski) ja üleüldse sundis natuke enda sisse ja ümber vaatama.

Kui kuri sarjatu selles natukenegi osaline on, siis kiitus talle.

Virsik ütles ...

Ei mind ei huvita alice ega tema tegemised absoluutselt, aga Irja jutu järgi on ju reeglid ühesugused kõigile, aga järjekordselt on need ainult tema sõnad. Reeglid on siin erinevad kõigile, vastavalt vajadusele. Ja nagu näha, siis tähismaade elu kommenteerida ei tohi, aga nemad ise tohivad kommenteerijate kohta kõike öelda sh perse ja sitta sööma saata.

Katriin ütles ...

Te olete täiesti haiged inimesed. Kedagi niimoodi tembeldada ja internetti üles panna ei ole normaalne. Mina selle Alice asemel kaebaksin teid politseisse, sest teiste mahategemine internetis on karistatav.
Ma saaks aru, et kui teid häirib tema kommenteerimine, siis kirjutage talle privaatselt ja lahendage neid asju sedasi, mitte ei lae teisest inimesest pilte internetti ülesse. Kui öelda, et tema kommenteerib siin neid asju jne, siis see on ka täiesti normaalne, sest te ise olete enda elu sedasi avalikuks teinud.
Kui ma eelnevalt mõtlesin, et issand kui imelikud inimesed, et teil pole kõik korras, siis hetkel sain sellele veel enam kinnitust.

Anonüümne ütles ...

Irjal pole jah "kaikki muumit laaksossa", aga ega ta seda ei tunnista.

Anonüümne ütles ...

Mina ei saa ikka aru, need kellelel Tähismaad ei meeldi, mida te istute siin blogis ja loete siis? Leiate aega veel kommimiseks, mõni mitu korda päevas kõikides postitustes. Räägite nagu enda vastu, mõttetud ja tühised aga hoiate kiivalt silma peal. Järelikult on ikka huvitav ja põnev ;)

Irja ütles ...

Alice võib varsti ise politseisse sattuda, sest teise inimese identiteedi varastamine - nagu tema Pia omaga tegi, varastades tema pildi - on kuritegu.

Anonüümne ütles ...

Täiesti haiged inimesed olete. Rõve lihtsalt. Point ongi selles, et Alice tõi välja su puudused emana. Ja seda sa ei kannatanud. Sest sa tead, et need tõsi.

Anonüümne ütles ...

Te ju ise varastate pidevalt internetist pilte? Olete siin Anspist ja Kaljurannast näitejs mingeid omaloodud pornopilte üles pannud? Loodetavasti kaebavad nemad teid ka kohtusse.

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Katriin ütles ...

Identiteedivargus ei ole seotud pildi kasutamisega, vaid kui kasutatakse inimeste isikuandmeid, dokumente, nime või muid dokumente, näiteks pangakaart või midagi taolist. Varguseks saab seda nimetada siis kui antud isik nimega Reet oleks kuritarvitanud kuidagi seda pilti. Seda ta aga ei teinud, sest kasutas seda niisama pildina, sellel pildil polnud näha ka inimese nägu ehk see ei ohusta kuidagi seda õiget autorit, kes pildil on. Seega hetkel olete teie ikkagi süüdlased, sest te mustate inimest avalikult, panete temast internetti pilte ülesse ja mõnitate teda.

Kui rääkida kaasa sellel kaaluteemal, siis teid kahte võrreldes tuleb täheldada ka seda, et Reedal on 4 last, ta on pea 2x vanem kui sina Irja. Sinul on aga 2 last ja sa oled kordades noorem. Reeda pilte vaadates, siis tal on kõht suur ja see võib olla tingitud ka rasedustest ehk nii paljude lastega võivad inimestel juba kõhulihased ise välja venida ehk ei hoia seda sisikonda ilusti koos.

Inno ütles ...

Tegelikult muidugi Reet Malm tegeleb idenditeedi vargusega, sest Alice Roos ja Mirjam Kala on täiesti reaalselt Eestis eksisteerivad isikud, kes pole millegagi sellist tähelepanu ära teeninud. Kujutage ise ette, et teie mitte just väga levinud nimega hakkab keegi veebis solvavate kommentaaridega esinema. Pilt on ka selline valitud, et võite olla teie seal peal.

Katriin ütles ...

Ma olen tähele pannud nime ainult Alice kommentaariumites, kas ta kasutas kommenteerides neid nimesi pikalt välja kirjutatult või olid need rohkem hüüdnimedena või siis ainult kas eesnime või perekonnanimena välja toodud?

Inno ütles ...

Ta kasutas läbisegi Alice, Alice Roos ja Aliceroos 727, samuti Mirjam Kala.

Irja ütles ...

Eks me näe, mida see õige inimene sellest arvab, et tema pilti sedasi kasutati. Et siis sinu hinnangul, Kats, võib võtta veebist suvalise inimese pildi ja väita, et seal oled hoopis sina? ;) Nii need asjad ei käi, kulla inimene. Reet esines sel pildil Piiana, see on identiteedivargus.

Alice, kes sa kommenteerid siin anonüümsena - meiega võeti juba lasteaiast ühendust ja tänati info eest. Seega võeti väga tõsiselt.

Katriin ütles ...

Enamjaolt tunduvad need nö hüüdnimedena, sest aliceroos 727 ei ole kuidagi ohustav seda isikut ning Eestis on väga palju sama nimega inimesi, seega ei saa võtta seda kui identiteedivargust. Kui vaadata facebookis või ükskõik kus mujal portaalides, siis paljud inimesed on võtnud internetist nö selle perfect pildi ja kasutanud seda enda profiilina. Reet ei seadnud hetkel ohtu ka neid teisi isikuid, kelle nime ta siis väidetavalt kasutas, sest antud olukorras ta kommenteeris teie käitumist(mis hea ja mis on halb) ning lihtsalt kommenteerides. Ta ei viinud sellega läbi mitte ühtegi kuritegu.

Katriin ütles ...

Ma hetkel ei väida sellega midagi, aga inimene ei kasutanud ära ju Piiat kuidagi moodi, tal võis see pilt olla ja ta võis ju kirjutada, et on sale ja mida kõike veel, sest inimesed hindavad oma välimust erinevalt. Nii nagu Inno ütles, et sa oled väga kena ning trimmis, siis teiste arvates sa seda ei ole. Kõik oleneb vaataja silmadest ;)

Anonüümne ütles ...

21.23 see blogiomaniku taust ei koti kedagi, kui ise käitud kui viimane siga

Inno ütles ...

Me muidugi rõvedad kommentaarid eemaldasime.
Kats, Eestis on vaid üks Alice Roos teadaolevalt ja Malm kasutas väga sarnast pilti valeprofiili juures. Identiteedi vargus on kuritegu.

Inno ütles ...

Neid Reet Malmi tehtud libaprofiile võib veel olla.

Anonüümne ütles ...

Mnjah, austet blogipidajad Irja ja Inno, teil tundub küll mingi raske diagnoos olevat. Vaadates, mida te Ingridi kohta kokku olete kirjutanud, ei tohiks te proua Malmi pildikasutuse kohta küll poolt sõnagi pillata.

Inno ütles ...

Igaühel on õigus ennast ja oma lähedasi kaitsta.

Anonüümne ütles ...

Kas tuntud operaatori Margus Malm'iga ka seotust on?

Anonüümne ütles ...

Isikuandmete avaldamine on ka rikkumine. Kui avaldatud andmetega on võimalik konkreetset isikut tuvastada siis on tegemist juba andmekaitseseaduse rikkumisega. Kui te võitleks õigluse ja laste huvide eest siis pöörduks te ametlike instantside poole, mitte ei teeks kroonikalikku ablavat.

Lapsega pildi peal on ju konreetselt näha, et see on nukk. Veinipokaaliga pilt igati viks ja viisakas, moonipõllul on lilledest õnnelik naine. Blogi postitused on viimased tal aastat 2013. Date24 ja Suhted24 ei ole seksportaalid, tavalised suhtlusportaalid, selle samastusega on rate.ee ka seksportaal, mis ongi ainult lapsi täis.

Peaks mainima, et väga kollase ajakirjanduse moodi üritus siin.

Anonüümne ütles ...

Irja
Teie lapsed on pühad. aga miks Inno lapsed ei olnud nii pühad et neid võis solgiga üle loopida?

Inno ütles ...

Mina avalikustasin, et mu ekskaasa oli laste suhtes vägivaldne - kas see on laste solgiga üle loopimine?

Anonüümne ütles ...

Kus on tõestusmaterial selle kohta? Sinu sõnal ei ole mingit väärtust!

Anonüümne ütles ...

Ma naiivselt tõesti juba arvasin, et Inno ja Irja on muutunud peale lapsevanemateks saamist. Vahepeal isegi tundsin, et kommentaatorid teevad neile liiga vanu asju meelde tuletades. Kahjuks see postitus tõestas vastupidist. Tõesti, mis see Alice teile nii väga tegi siis, et oli vaja p***veski jahvatama panna? Solvavad võisid need kommentaarid olla ainult siis kui ennast puudutatuna tundsite. Minu usk inimeste võimesse areneda sai mõneks ajaks jälle murtud. Kurb.

Irja ütles ...

Viimase kommentaari kirjutanud Reedale - ma arvan, Reet, et sul on mõistlik enda sisse vaadata ja endalt küsida, kas see, mis sa siin tegid, on normaalne. Kirjutada väikese, üheaastase lapse kohta süstemaatiliselt, et tal ei ole mingit tulevikku, et ta peab tulevikus oma nime ära vahetama, et keegi ei tule tema sünnipäevale, et tal ei ole ühtki sõpra? See on ju klassikaline kiusamine. Sa oled tavaline kiusaja, bully, Reet Malm. Ja lasteaiad veel võitlevad kiusamise vastu. Kiusamisvabad lasteaiad. Kõigepealt tuleks neil lahti saada sinusugustest kiusaja-kasvatajatest. Või - kasvataja abidest, kes sa tegelikult oled.


Anonüümne ütles ...

Ehh, öelge nüüd lasteaiatädile aitäh, et ta teile põneva luuremängu korraldas. Elul oli jälle mõtet paar päeva!

Irja ütles ...

Tegelikult on Reedast kahju - tema blogidest joonistub välja kurb ja depressioonis inimene, kes otsib meeleheitlikult armastust, aga ei leia seda. Ilmselt olid tal kunagi ka kirjanduslikud ambitsioonid, sest blogi Alice Imedemaalt on kirjutatud kui jutustus või isegi romaan. Ilmselt on tegu inimesega, kelle unistused elus ei ole täitunud ja kes tunneb, et võib-olla enam ei täitugi.

Katriin ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Katriin ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Katriin ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

Kui sa pidasid silmas 11.37 kommentaari, siis selle kirjutaja ei ole kindlasti Reet. Mina olen lihtsalt südamest pettunud blogilugeja. Ma oleks uskunud, et peale kõiki õppetunde, mis te elus olete saanud, te valite teistsugused lahendused. Avalikku häbiposti poleks uskunud. Aga egas midagi, igale oma.

Anonüümne ütles ...

Kas Kats on Alice aka PornoReeda sõber?

Katriin ütles ...

Ei ole, nägin teda esimest korda siin kui ta n-ö avaldati.

Anonüümne ütles ...

"Minu usk inimeste võimesse areneda sai mõneks ajaks jälle murtud."

Ära siis nüüd nii optimistlik ka ole. Kord üks endast heal arvamusel olev blogipidaja oma blogis noogutas usinalt kommenteerijatele kaasa, kui tuli juttu ühe teise psüühiliselt haige blogipidaja suitsetamissõltuvusest.
Hiljem selgus et tegelikult seesama blogipidaja ka ise suitsetab. Nii et "arenemine" toimub vaid netiavarustes, kus saab lugejatele jätta endast hea mulje. Fantaseeri ja valeta ning sind usutakse.