teisipäev, 18. oktoober 2016

Oudekki, lõpeta juba see Toobali kohta valetamine!

Jälk ja piinlik on vaadata, kuidas Keskerakonna garantiikirjade süü on lükatud endise peasekretäri Priit Toobali kraesse. Mina suhtlesin Toobaliga kaks aastat väga tihedalt ja ma kinnitan, et Toobal ei teinud MITTE MIDAGI enne, kui Savisaar andis talle selleks otsese käsu. Ma kardan, et ta ei julenud Savisaare loata isegi mitte aevastada, muust tegevusest rääkimata.

Ja nüüd räägib Oudekki igal pool (viimati Kahekõne saates), et Toobal tegi, Toobal tegi. Kas häbi ei ole sedasi valetada?

Ajakirjanikel soovitan aga lõpuks ometi Priit Toobali endaga rääkida.

Toobal oli lihtsalt Savisaare ustav tinasõdur, kes tegi kõik, mis Savisaar tal teha käskis. Nõrk ja mõjutatav, jah, võib-olla, aga mitte mingil tingimusel salakaval erakonna selja taga sahkerdaja.

Mõelge, mida Priit on pidanud Savisaare pärast läbi elama, kuidas ta on pidanud oma ustavuse pärast kannatama. Natuke austust võiks ju ometi endise kaasvõitleja vastu olla. Vähemasti nii palju, et tema kohta räigeid valesid kokku ei räägi.

4 kommentaari:

Marina ütles ...

Teile ei meeldi valetamine? Look who's talking!

Raisk ütles ...

Lollus. Loone polnud kuidagi asjaga seotud, ta oli sel ajal lihtliikmeke või polnud sedagi.
Kui Toobali allkiri on lepingul, siis vastutab igal juhul tema. Ükski Savisaar ei saa sundida inimest alla kirjutama, kui too ei taha. Kui arvate, et lepinguosaline ei pea vastutama, siis proovige raha laenata, pange käsi alla ja hakake pärast pangas rääkima, et ega mina ei laenandkiää, mul keegi käskis laenataää, oli paha inimeneää, kirjutasin lihtsalt moe pärast allaää...

Irja ütles ...

Ususekti liikmed on teatavasti ajupestud, äkki vabaneb Toobal vastutusest süüdimatuse tõttu? ;)

Margus Kiis ütles ...

Usk ega poliitilised vaated ei tee kedagi süüdimatuks. Endise juristina peaksite seda teadma.