laupäev, 8. oktoober 2016

Töö juures käib inimestel teine elu

Mõni aeg tagasi oli Kohvikus juttu sellest, et Saku õlletehase juhil, pealtnäha ontlikul pereisal oli töö juures teine elukaaslane, kes oli samuti abielus hoopis teise mehega. Nüüd ütles Anu Saagim, et iga naine tahab olla hoorapurakas.

Ma arvan, et Saagim teab, mida räägib, ja räägib, mida teab. Sest Eesti asutustes on päris tavaline, et töö juures on inimesel teine elukaaslane ja sageli ka lausa teine perekond, lapsed jms. Näiteks nii, et naisel on lapsed hoopis töökaaslasega, kuigi kodus on abielumees, kes sellest midagi ei tea, aga kellel on omakorda lapsed töö juures suhtest teise naisega, kes omakoda abielus hoopis teise mehega. Ehk siis selline paras segasumma suvila kokkuvõttes.

Võtame ametist lahkuva Eesti presidendi. Ta on korporant ja korporantide jaoks on mõnus suhete loomise koht volbriöö aprilli lõpus. See on aeg, kus kõik mahlad juba liiguvad. Tom hakkas Eveliniga volbriööl semmima oma seadusliku naise selja taga, ja Evelin tegi seda oma mehe seljataga. Ning siis oli Tomil Kadriorus suhe oma nõuniku Iivi-Anna Massoga, samaaegselt ka lätlanna Ieva Kupcega, kellega Evelini kõrvalt ilmselt ka laps, sest Ieva jutt surnud mehega saadud lapsest on veidi kummaline. Ning Evelinil oli oma Vincent või Vincentid, kellega õrnusi jagada. Ühesõnaga, samuti paras tohuvabohu, üks susa ja pusa, millest Tomil ja Evelinil endalgi ilmselt raske lõpuni aru saada. Pole võimatu, et Tomil on praegu Ieva kõrvalt veel keegi teine või kolmas, või käib Eveliniga salakohtingutel, vabandust tütart vaatamas.

Näiteks Äripäeva Kirjastuses, kus ma varem töötasin, oli päris tavaline, et naised, see on siis abielunaised, kel juba mees kodus ja lapsed, tikkusid ligi ülemustele ning asi jõudis isegi voodisse. Kust sündisid uued lapsed. Mis oli ülemustele kasulik, sest nõnda sai töötajaid muuta lojaalsemaks. Ekspressis oli sama lugu, Hans Luik on üle käinud pea kõigist Ekspressi naistest ning osadega on tal isegi lapsed. Need, kes polnud nõus, neil pikka pidu polnud. Ning neist naistest enamus olid samal ajal abielus! Ma arvan, et Luik oli juba tükk aega tagasi mitmekordne vanaisa.

Eks ma pean ise ka tunnistama, et mul oli töö juures oma silmarõõm, või oli neid isegi mitu, kes seda enam täpselt mäletab, eksole! :) Kõige suurem nahistamine käis suvepäevade ajal, kui mõni ülemus käis üle koguni mitmest naisest. See ongi põhjus, miks paljudes ettevõtetes suvepäevadele naisi ja lapsi kaasa ei võeta. Äripäevas oli ka nii. Jõulupidu oli teine selline, kus algul olid naised-lapsed teretulnud, aga siis enam eriti mitte. Postimehe Grupis oli sama lugu: kui ma ütlesin, et Äripäevas võetakse abikaasad ja lapsed jõulupeole kaasa, siis tehti suured silmad. Ning siis sain teada, et Postimehe Grupis on lastele eraldi jõulupidu, kuhu siis ilmuti koos laste ja kaasadega ning siis see "päris" pidu, kus oldi omaette. Lisaks sellele veel ülemuste pidu aasta algul Tartus, kus näiteks Postimehe Grupi toonane juht Mart Kadastik kinkis oma alluvale seksika aluspesu.

Pole ime, et paljud naised end just tööle minnes eriti sätivad ja lõhnastavad!

Teine koht, kus käib vilgas seksielu, on kõikvõimalikud koolitused ja seminarid. Ma käisin ise ka ühel - Peep Vainu koolitusel Pärnus, kus Vainul oli võetud koguni eraldi tuba - teadagi, mille jaoks. Ja tema oma seaduslik naine, kes töötas samas firmas ja oli tema assistent, ööbis hoopis teises toas. Nii nagu mina aru sain, siis Vain omale kliente sebiski voodi kaudu, sealt käisid läbi suurte Eesti firmade naisjuhid, eriti personalijuhid, kelle kaudu käib töötajate saatmine koolitustele. Näiteks käis Vain abielunaistega Kanaaridel. Ühel reisil oli kaasas ka tuntud poliitik Urve Palo (see, kes tahab nüüd Kaljulau asemel Kontrollikotta saada), kes olevat tahtnud Vainu partneri Urmas Purdega last saada, kuna Palo oma mees olevat olnud liiga paks selleks, et seksida. Ning siis koolituste ajal käis Vainul samuti aktiivne inimeste sebimine, lihtsalt lõbu pärast, aga ka selleks, et saada positiivsemat tagasisidet. Sa ei hakka ju kritiseerima inimest, kellega oled veetnud romantilise õhtu luksus-sviidis!