kolmapäev, 12. oktoober 2016

Vao keskuse süütamise asi mätsitigi kinni

Väljavõte Postimehe veebist.

Seda võiski arvata - Vao pagulaskeskuse süütamise asi mätsiti kinni. Sama poliitika on Saksamaal ja mujal Euroopa Liidus - kui migrandid milleski süüdi jäävad, siis asjad mätsitakse kinni, et mitte takistada massilist immigratsiooni.

Mäletate, kui Vao keskuse sein põlema pandi aasta aega tagasi, võtsid Eesti juhid, president Ilves ja peaminister Rõivas sõna, et neil on häbi eesti rahva pärast ja süütajad lubati kohe tabada ja kohtu ette tirida. Kus nad nüüd on? Aga nii nagu Saksamaal, Rootsis ja mujal on valdav osa sellistest süütamistest pandud toime migrantide endi poolt, et oma olukorrale tähelepanu juhtida. Ja nüüd tekitatakse neis ka karistamatuse tunnet, pole ime, et nad on Rootsis ja mujal juba varjupaiga töötajaid mõrvanud. Sest neile on kõik lubatud ja kõik makstakse ja mätsitakse kinni.

Kinnimätsimise tõttu sai ametikõrgendust politseijuht, kes seadust rikkus. Eesti on end Euroopa suurriikide survel mässinud suure sita sisse, valedesse, millest enam pääsu pole. Brüsselist saadetud presidendi kiire ametisse kinnitamine on vaid jäämäe veepealne osa. Võimuvertikaal, millest Eestis räägitakse, ei saa alguse mitte Toompealt, vaid Brüsselist. Kui panete tähele, siis Vao süütamise asi tehti avalikuks alles nüüd, kui president ametisse kinnitatud.

Eesti rahval, kes on jäänud oma juhtide toetuseta, pole antud olukorras muud teha kui lõuad pidada ja edasi teenida. Nagu elu näitab, võib ELis väärtustega ainult perset pühkida. Euroopa Liit pole parem kui misiganes muu režiim või okupatsioon (muide, Lõuna-Euroopas võrreldakse praegu ELis toimuvat juba natsi okupatsiooniga), lihtsalt sama perse erinevad kannikad. Pole ime, et inglased sellest põrgust väljas astusid ja tunnevad end nüüd palju paremini. EL on hukule määratud koloss, kus on hea vaid üksikutel hästi makstud ametnikel. Kui Nõukogude Liit oli proletariaadi diktatuur, siis EL on ametnike, tšinovnikute diktatuur.

Ja siis te küsite, miks Eesti on viimased 10 aastat paigal tammunud. Majanduse areng nõuab muutusi. Mitte midagi ei muutu, kuni Eestis on selles liidus, sama asi oli Nõukogude Liiduga. Liit töötab muustustele vastu, ei lase muutusi läbi. Muutused tulid Eestis alles pärast liidust välja astumist.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

et ei olnud sobiva DNA-ga narkarit välja käia, siis otsustatigi asi avaliku huvi puudumise tõttu lõpetada..

Inno ütles ...

Täpsustus: sobiva DNAga surnud narkarit.

Anonüümne ütles ...

Innol on tõsi taga. Kogu see poliitkrempel, milles Politsei on üks ripats, koosneb vaid omakasu eest võitlevatest variseridest.

Kiisukeauh ütles ...

Seda oligi tegelikult juba ette teada ja ega vist ükski eestlane ei imesta, et selline lõpptulemus tuli.
Huvitav, kas neil nagu üldse piinlik pole? Kui põleng oli siis tormas Rõivas sinna tuhatnelja kohale mugavuspagulastega kätlema. Iiveldama ajas selline käitumine. Peale seda oli rahvas veel eriti vihane. Kui palju meil endil Eestis on peresid, kes on täiesti puupaljaks põlenud. Mitte kordagi pole valitsus selle pärast muret tundnud. Ammugi siis kohale tormanud.
Ja nende mugavuspagulaste vastu räägib ka tõik, et neist paljud on sealt Vaost teadmata kaduma läinud. Kus mujal, kui Rootsi edasi läinud, sest seal on toetused ja abid suuremad ja palju omasuguseid juba ees. Nemad ei taha kolkas elada vaid ihkavad linnadesse, kus parem omasugustega ringi hängida linna peal (see ongi ka arvatav põhjus, mis nad seda Vao Keskust põlema üritasid panna). Kui nad oleksid õiged sõjapõgenikud, nagu tahetakse väita, siis oleksid nad tänulikud. On riik, kus nende elu pole ohus, neile tagatakse igakülgne abi ja ole vaid ise mees ning aita ka ise ennast (mine tööle, õpi selle maa keel ära ja austa selle maa seadusi, kombeid, kultuuri jms) On aga piisavalt näha, kui paljud neist "vaevatud sõjapõgenikest" tegelikult tööle on läinud. Nad peavad enesestmõistetavaks, et neid muudkui PEAB ja PEAB aitama ja ise ei peagi lillegi liigutama. Kaua riigid aga nende järjest suurenevat massi ninnu nännutada suudavad? Fakt on see, et krahh pole enam kaugel.

Anonüümne ütles ...

Selge on ka see, et laviin on valla pääsenud ja vallide ja müüride ehitamine ei aita.
Kuigi Eesti ei ole just maa kuhu massiliselt tullakse, on Tallinna linnapilt kõvasti tumedamaks läinud.
Mida kauem neil niisama hängida lastakse, oodates et nad keelt õpivad, seda vähem on võimalust, et need inimesed palgatööga end elatama hakkavad. Ikka enam narkodiileriteks ja muuks hämaraks.....

Anonüümne ütles ...

Nii on, selles kirjutises räägid sa Inno küll 100% tõtt!