teisipäev, 8. november 2016

Asi selge: Savisaare leer toetaski Reformierakonda

Väljavõte Postimehe veebist.

Nii uskumatu kui see ka pole, toetaski Savisaare leer Reformierakonda. Mis on samas üsna loogiline: üksteist sõimates ja nõnda vastandudes tagasid nad omale kindla toetajaskonna ning mängumaad olid ära jagatud: Savisaarel Tallinna linn ja Reformierakonnal kogu ülejäänud riik.

Polnud siis ime, et Kallas jooksis esimesena  abi saamiseks kohe Edgari juurde.

Ehk siis: Eestit ei valitsenud lihtsalt Reformierakond, Eestit valitsesid Savisaar ja Reformierakond koos. Seejuures oli valdav osa Keskerakonnast lihtsalt Savisaare pantvang. Nüüd on nii Savisaar kui Reformierakond kõrvale lükatud ja võimalus valitseda ülejäänutel.

Näib, et teised lasid end varem haledalt ära petta lihtsalt. Sotsid ja IRL, viimasel ajal ka EKRE olid lihtsalt mängukannid kahe suure käes. Nendega koos kogu eesti rahvas.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Siim ja Edgar on juba vähemalt kolmkümmend aastat tegelikult väga head sõbrad, ehk kauemgi.

Püstitame teooria, et Reformierakonnal ja Keskerakonnal on juba aastakümneid üks ja sama Šveitsis baseeruv omanik (menutame Julius Baer Bank kliendikontot ja Edgari family fundi). Küllap on ka good cop-bad cop mängu mängitud 1994. aasta kevadel Zürichis sõlmitud salakokkuleppe järgi. Ja rahvas on nagunii loll, sellele valeta mida tahad.

Kui sa Inno oleks Äripäeva ajakirjanik, siis sa saaks sest metsikult hea loo.

Inno ütles ...

Ja Ansipi esimene töökoht pärast kompartei karjääri lõppu oli Kofkini firma Estkompexim.

Sealt edasi on mängitud ühiskonna lõhestamisele ja ei pea olema Ene Ergma, et aru saada, kellele see kasulik on.

Margus Kiis ütles ...

Yana Toom on nüüd siis Savisaare keha või? Robot, kelle kaudu räägib Savisaar?
Toom avaldas isiklikku arvamust, nagu ta on alati teinud. See on ammu teada, et ta ei salli IRLi ja IRL teda, kogu müstika.
Inno oma HH Luige stiilis banaalsustega hakkab juba ära tüütama.

Anonüümne ütles ...

Julgen siin vaikselt pomiseda, et ehk need "HH Luige stiilis banaalsused" ongi asjad, mis Innot huvitavad ja seetõttu ta neist ka teab? Võimalus, et JT avaldas oma arvamust, on täitsa usutav. Usun sedagi, et tema arvamust jagatakse nii Kremlis, Lubjankal ning Läänemere uulitsal.