kolmapäev, 23. november 2016

Iga kingsepp jäägu oma liistude juurde: Rasmus Kaggel ei õnnestunudki valitsuses sitast saia teha

Endine ajakirjanik Rasmus Kagge täna irvitamas valitsuse peiedel, väljavõte Delfi veebist. Esiplaanil Reformierakonna pikaajaline juhe, Rein Langi panona kuulsaks saanud Kairi Õun-Uustulnd kaltsu-teemaliste karikatuuride koguga. Tema kõrval Hansapanga pikaajaline analüütik Maris Lauri.

Rahva seas kaltsu hüüdnime saanud peaministriga valitsus pidas täna oma peiesid. Seda moodustist toodi kevadel ERRi tunnustatud Pealtnägija saatest elule turgutama kogenud ajakirjanik Rasmus Kagge, kes aga ei suutnud jõge teistpidi voolama panna. Tegelikult läks kõik perse: valitsus vajus veel sügavamale sohu ja Pealtnägija saade kaotas Kärmase kõrval hea tegija. Siit moraal: iga kingsepp jäägu oma liistude juurde. See käib ka Rõivase valitsuse liikmete kohta: kidramees Urmas Kruuse (ülal pildil vasakul) tehku bändi ja poliitbroiler Taavi Rõivas kleepigu plaketeid edasi. Valitsuses polnud neist küll mingit tolku ei neile endile, ühiskonnale ega tegelikult ka Eesti riigile.

Aamen.

7 kommentaari:

Triin ütles ...

Olen apoliitiline ja pole olnud reformi valija, aga teist inimest kaltsuks nimetamine näitab ikka nimetaja(te) enda olematut taset...

Anonüümne ütles ...

Ohh, kui koomiline õelus ja viha. Vaata et sa ära ei lämbu oma tigeduse kätte! Ja kuidas üks üdini õnnelik inimene, kel on vabalt aega käes ja päiksekiirest naine ning ingellikud lapsed kodus, üldse nii õel saab olla? Kas see kõik on fassaad ja sisemiselt oled õnnetu ja valutad? Otsi abi, hakkab kergem.

Anonüümne ütles ...

Tark tähelepanek! Kagge ei oleks tõepoolest pidanud reeturi kerget raha teenima minema.
Aga küll ta leiab koha ka muutunud tuultes.

olge ise ka tublid ütles ...

10:05 kirjutanu, kibedust ja õelust õhkub sinu kommentaarist. Viinamarjad hapud nagu Jürgen Ligilgi. Peaksid ka ilmselt ise abi otsima, kui objektiivne kommentaar nõnda rööpast välja viib.

Anonüümne ütles ...

Kõik ühiskonna korraldused ja teooriad on väga head ja kodanikke õnnestavad ...ainult et ahned poliitikud ja juhid rikuvad alati kõik ära!
Ei meeldi sellised raha eest aatelised nõunikud ja populistid, kes halva mängu juures teevad näo, nagu oleks kõik korras ja paremaks läheb.

Margus Kiis ütles ...

Kagge oli jah vilets PR mees.

Anonüümne ütles ...

Inno, tegelikult sinult terane tähelepanek Kagge suhtes! Küllap läheb Pealtnägijasse tagasi - kui Ratase valitsus teda kui endist Keskerakonna vihkajat ERRi palgale lubab võtta.
Aga siin vist kribavad kommentaare reformikad, neil nüüd palju aega:) :)