reede, 11. november 2016

Jumal tänatud. Saabus Euroopa toiduabi

Elupäästev Euroopa toiduabi.

Seekord toidupangas käies ootas meeldiv üllatus: oli saabunud Euroopa toiduabi, kus oli liha- ja kalakonserve, tatart, riisi, müsli, kohvi, taimeõli, suhkrut, purgisupid, rosinad, isegi tume šokolaad. Tohutult palju söögikraami, millest jätkub perele mitmeks kuuks. Kõik kapid on täis. Valitsus soovitas varuda toiduaineid sõja tarbeks - nüüd pole ka sellega muret, sõjavaru on õigeaegselt kohe olemas.

Tuleb tõesti tänada siin Euroopa Liitu erilise lahkuse eest. Samuti tänan südamest Toidupanga töötajaid, kes selle abi jagamisega tegelevad.

Igal juhul superasi!

Nüüd palun veel abi talverehvide soetamiseks, sest Kalev Annom ja AS Võru Teataja ei anna meile kätte talverehve, mida nad ise pakkusid, et võivad firma garaažis hoiustada. Põhjuseks on AS Võru Teataja pankrotiseisu kohta kirjutatud artiklid Lõunalehes, mille pärast on Annom pahane. Aga see on tõsi - firma on pankrotis, ja pankrotiseisu varjamiseks pole ettevõte esitanud äriregistrile aasta-aruannet. Firma elab sisuliselt maksuameti armust, sest maksuvõla suurus koos intressiga on üle 300 tuhande euro. Praeguse seisuga ei suuda firma seda võlga kunagi ära maksta, sest ainuüksi jooksev intress ületab ettevõte võimet võlga teenindada. Olgu lisatud, et ettevõtte varastas kohtu materjalide põhjal paljaks ja maksud jättis maksmata seesama Kalev Annom koostöös eelmise raamatupidajaga. Annom jättis möödunud aastal ka meile töö eest lubatud raha maksmata. Asjad veavad viltu, sest Annom on petis ja alkohoolik.