teisipäev, 8. november 2016

Kas ühise keele võiks leida Yana Toom ja Reformierakond?

Väljavõte Postimehe veebist.

Murranguline aeg toob välja uusi ideid. Tuntud lapsesuu ja ettevõtja, endine Tallinna linnapea ja Isamaaliidu liige Jüri Mõis pakub välja, et ühise keele võiks leida Yana Toom ja Reformierakond.

Ideel on tegelikult jumet. Pole võimatu, et Savisaare leer maandubki Reformierakonnas, sest seal on rida Savisaare endisi kamraade juba ees ning opositsioonis tuleb pead kokku panna. Ma kujutan täitsa ette Taavi Rõivast ja Peeter Ernitsat ninapidi koos Riigikogus ajusid ragistamas, eelnõusid esitamas ja ööistungeid pidamas.

2 kommentaari:

Margus Kiis ütles ...

Hämmastav, et loen kunagise tipp-ajakirjaniku "analüüsi". Kes ka väidab, et on lähedalt suhelnud Savisaarega. Savisaar võib olla haigustest kahjustatud, omade vanade veidrustega (millest üks on stiilipuhtalt masohhistlik suhe Innoga) aga ta pole ikka täiesti põrunud. Saab väga hästi aru, et praegu on hea võimalus arved õiendada nii Refi kui IRLiga. Ref kukub opositsiooni, mis ei sobi kuidagi RE võimukesksusega ja seal partei eksistentsi ohtu. Ja IRL on suures lagunemis/hävinguohus tänu Tsahkna väga riskantsele käitumisele. Ja kui Ratasega väga tülli ei lähe, siis on võimalik mingi aja pärast uhkelt öelda: "Minu koolkond, minu poiss!".

Anonüümne ütles ...

See on õige tähelepanek! Rõivas ja Ernits saavad siis ju kokku ühe komplektse aju, et on mõlemad poolkerad.