teisipäev, 22. november 2016

Kuidas jääda pärast lahutust sõpradeks? Siin on üks näide!

Väljavõte Daily Maili veebist.

Meist keegi pole täiuslik, inimesed tunnistavad seda ja seetõttu on lahutused muutunud tänapäeval igapäevaseks asjaks. Enam kui pooled paaridest lähevad lahku. See on muutunud normiks ja paratamatuseks, millega tuleb leppida. Ja edasi elada. Aga paljude jaoks on see väga raske.

Aga siin on üks positiivne näide! Kus üks Virginia ema (ülal pildil vasakul), kelle juurest mees ära läks teise naise juurde (ülal pildil paremal), kiidab oma mehe uut kallimat, et see hoolitseb tema lapse eest nagu oleks see oma laps. Kui paljud lahku läinud naised on selliseks asjaks võimelised? Tunnistama sellist asja! Ja ma kujutan ette, et see naine on oma endise mehega sõber edasi, võibolla isegi parim sõber. :)

Igal juhul on laps hoitud parimal võimalikul viisil ja kõik lapse huvid ja vajadused kaitstud. Ja mõelda vaid: tal on lausa kaks ema. Tänapäeva lahutuste käigus on sageli just ohvriteks lapsed, sest vanemad ei suuda leppida lahutuse kui paratamatusega. Paljud lapsed ei näe pärast vanemate lahutust ei oma isa ega ema, rääkimata teisest emast.

3 kommentaari:

Krista ütles ...

Jah, Inno. Võta õppust! :-)

Inno ütles ...

Jah, mul see kahjuks ei õnnestunud. Kuigi käisin Irjaga veel eksnaisel küttepuid ladumas ja tegime muid töid, aga selle eest saime ainult sõimata. Lapsi saime ainult paar korda näha. Aga nagu öeldakse, inimesed pole vennad. :)

Krista ütles ...

Jah, v-o ongi sul õigus ja kes oleme meie, et hinnanguid anda.