neljapäev, 10. november 2016

Ma ei viitsi kuulata Maarja Liis Arujärve möginat



Täna Meedia Keskpunkti vaadates sain aru, milles peitub selle saate võlu. Urmi Reindes, kes oma intelligentsel ja tasakaalukal moel Eesti ja maailma asju mõtestab. See teeb saate tõeliselt nauditavaks. Mitte Lengi edevus ega Ummelase sentimentaalsus.

Täna oli saates Maarja Liis Arujärv ja saade oli igav kui uni. Nägemist!

Reinde tagasi või mina enam ei vaata.

Pildil Pealinna peatoimetaja Maarja Liis Arujärv Meedia Keskpunkti saates, pildistatud teleekraanilt.

11 kommentaari:

Urmi R ütles ...

Irja, ma pole sinuga nõus! Maarja-Liis on Eesti üks paremaid naisajakirjanikke! Ega Pealinna lehte teha pole mingi jalutuskäik pargis! Palusin teda väga, et ta mind asendaks, ja ta teeb seda suurepäraselt. Ta on lihtsalt teistmoodi. Nagu Sa, Irja, väga hästi tead, vaataja vajab ka vaheldust.
Arvan et see 9.11 MKP saade oli sordiini all pigem seepärast, et muutused olid kole äkilised ja ootamatud - Ratas, Rõivas, Trump. Samuti sigatsemine Savisaare kallal. Meie saade on nimme tema suhtes sõbralikkust üles näidanud, et kuidagigi kõlaks tasakaalustav hääleke kogu ülejäänud meedia suhtes. Ükskõik mis, aga ta pole nii ebainimlikku käitumist kuidagi ära teeninud. Aga eks tibusid loetakse...pärast valimisi.

Irja ütles ...

Aitäh kommenteerimast, Urmi, aga mina jään oma arvamuse juurde :). Meedia keskpunkt on üks meie lemmiksaateid ja minu meelest on ta suuresti Sinu saade. Loodan, et järgmises saates oled juba Sina.

Irja ütles ...

Mis puudutab Savisaart, siis olen nõus - tema tümitamisega on selgelt üle pingutatud. Kuid - Savisaar võiks täna tõeliselt uhke olla, sest Eesti uueks peaministriks saab tema loodud erakonnast võrsunud tegija. Olid need suhted viimasel ajal, millised nad olid, fakt jääb - uus peaminister on keskerakondlane. Minul on selle üle siiralt hea meel ja ma arvan, et Edgaril võiks ka olla.

Anonüümne ütles ...

Mulle see TTV naisametnik ei istunud samuti. Ta oli läbinähtavalt konformist, edev ja rumalavõitu.
Muide ega see Rataski eriti terav kriit ei ole? Aga tuleb välja, et õppimisraskustega isikust võib saada kõrge poliitik.

Anonüümne ütles ...

Paraku on Irjal õigus. Oli tunda ka pinget ja varjamist - sest juht tapetud ning kõigil ebamugav olla.

a.

Margus Kiis ütles ...

Loodan ka, et Edgar rahuneb maha ja ei hakka mingit lolli s.tta keerama (avalikult hoopis EKREga semmima vms). Praegu on siiski KE väga positiivsel teel ja see on talle endale vaid kasulik.

Irja ütles ...

Minu meelest sobiks Edgarile väga hästi Keskerakonna auesimehe amet, Ratas võiks suuremeelne olla ja talle seda pakkuda. Maarja Liis Arujärve asemel oleks aga Meedia Keskpunkti hoopis Edgari võinud kutsuda, oleks olnud palju huvitavam saade. Kuidas selle peale ei tuldud, ma ei saa aru!?

Anonüümne ütles ...

Ratas ju pakkuski talle auesimehe kohta ja koostööd.

Anonüümne ütles ...

Arukat juttu ajas Maarja Liis mu meelest, aga Urmi Reinde kuulub sellesse saatesse, ma olen temaga harjunud.

Indrek Särg ütles ...

Arujärv on selgelt tark ja tore inimene, Irja ei lihtsalt saanud tema tüübile pihta. Eks saade oli ka nagunii teistmoodi vahepealsete vapustuste tõttu.

Anonüümne ütles ...

Maarjaliis endiste alluvate nimel ütlen, et sellist psühhopaati ja inimeste ärakasutajat ning alatut on raske leida. Urmi täpselt sama, mis sinuga tehti teeb Maarjaliis oma alluvatega,läbi pideva psühhoterrori. Miks linnavalitsuse personal, seda teades laseb tal inimesi piinata ja on vabastanud ligi 6 alluvat omal soovil - kardavad oma koha pärast, sest Karilaid oli Savika parem käsi,kelle ta ju reetis koos Maarjaliisi abiga.Nüüd siis poevad koos Simsonile ja Ratasele. Aeg pikk vöi lühike, aga mingil hetkel saavad köik Maarjaliisilt ja Karilaiult noa selga, ega alatud ei muutu.