pühapäev, 6. november 2016

Õllekõht tagab pikema eluea ja menu naiste seas

Väljavõte Iltalehti veebist.

Seni on arvatud, et meestel peab olema musklis keha. Aga nagu selgub värskest USA Yale'i ülikooli uurimusest, siis tagab meestele pikema eluea ja suurema menu naiste seas hoopis isakeha, vahendab Iltalehti. See on siis nn õllekõht. Uurimuse autor Richard Bribiescas on meeste vananemise kohta kirjutanud eraldi raamatu.

Mis näitab, et Eestis viimasel ajal hoogu kogunud treenimine on meestele hoopis kurjast. Palju paremini mõjub mehe tervisele laste saamine ja nendega tegelemine. Lisaks ei meeldi treenitud kehad enam ka naistele, nad eelistavad hoopis pehmemaid vorme - naised on nimelt aru saanud, et trennihullust pole kodus suuremat abi.

5 kommentaari:

ann ütles ...

Aga kui mehel pole kumbagi - kõik ettetulevad füüsilised tööd on poisikesest peale ära teinud ja jaksab küll, aga lihased pole sellised jõusaalis suureks pumbatud, ning õllekõhtu ka pole?

Kuhu alla mees siis rühmitada - naistele atraktiivne või mitte?

Inno ütles ...

Siis on nii ja naa. :)

Irja ütles ...

Mina arvan, et mehe puhul on atraktiivne enesekindlus. Ehket kui enesekindlust ei ole, siis pumpa palju tahad, ikka ei ole atraktiivne. Samas kui väga paks mees on väga enesekindel, siis ta on ka väga atraktiivne :). Enesekindluse all ei pea ma muidugi silmas agressiivsust, vaid sundimatut olekut ja enda enese nahas hästi tundmist. Mulle isiklikult meeldivad paksemad mehed rohkem kui saledad.

LPR ütles ...

Peki plödin on kõige seksikam asi üldse.

Anonüümne ütles ...

MTÜ eraldab Kohviku kontole Inno Tähismaa jaoks rahalisi vahendeid 128€/kuus sihtotstarbeliseks kasutamiseks Inno õllekõhu hoolduse eesmärgil. Õlle margid valib Inno Tähismaa.