laupäev, 25. veebruar 2017

Eesti julgeolekuoht nr 1 - rasvarull Terras

Väljavõte Õhtulehe veebist.

Riho Terrast muudkui kiidetakse ja pannakse tärne juurde, aga keegi ei pööra tähelepanu, et mees on haige. Näost on näha, et meest kimbutab ülekaal, kõrge vererõhk ja infarktioht. Ja selline mees juhib Eesti kaitseväge. Ta kukub ju vaenlase rünnaku ajal esimesena kokku!

Kas tõesti midagi teha ei anna? Juba räägitakse, et mees võib kindralina teha karjääri NATO-s, aga kuulge, ma ei tea ühtegi rasvarulli NATO kindralit. Need mehed seal PEAVAD olema väga heas vormis. Terrasest ei saa mingit NATO kindralit sellisena, unustage kohe ära. Ta ei tee läbi ühtegi tervisetesti.

Ja üleüldse, kuidas selline mees saab teha karjääri Eesti kaitseväes. Midagi on ikka väga korrast ära.

Ja naine ka samasugune. Kaili peaks olema tark naine, kas tõesti toitumist ei suuda kontrollida või? Ning marss kepikõndi tegema! Mees käekõrvale ja iga päev vähemalt 5 km kõndi ning kehv ilm pole vabandus! Ning unustage vähemalt aastaks ära kõik saiad ja koogid ning alkohol!

Võrdluseks, siin on NATO kõrgeim sõjaline juht, kindral Petr Pavel (kujutisel vasakul, economictimes.indiatimes.com veebist:

12 kommentaari:

olge ise ka tublid ütles ...

Terras ja tema iidol

Anonüümne ütles ...

Abrams tankid tarvitavad ka palju kütust ja on meie soistes oludes liiga rasked!

Anonüümne ütles ...

Terras on ju maailma parim Kummitemplirüütel :DD
Pöörased naljad? On küll.

olge ise ka tublid ütles ...

Eeskuju on nakkav!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Raskeim tank olevat olnud 150 tonni 😊.
Tankid on justkui abitud olendid mis upuvad sohu.
WW2 ajast on tobe n2ide kus venelane pani kangelast ja yritas s6itta l2bi soo...kyllap nad lihtsalt tegid sedasi enesetappe sest olid v2sinud s6dimast.
Ka saksa tankke leidub soodes. Praegu pakutakse sellise tanki eest miljon eurot. Riik tahab poole endale. J6geva kandis on saksa tank soos siiani. Pool miljonit ootab. Kahe roomiktraktoriga tirib v2lja kui seal peaks leiduma tugevat pinnast.

Anonüümne ütles ...

Vaat' kus kriitilised pekinäod meil jauramas siin. Minge sööge pirukaid, läheb tuju paremaks?

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Mina olen vaadanud WW2 aegseid lugusid inseneri lahenduste poole pealt. Nad tegid imelisi leiutusi.
Isegi v2iksed detailid pakuvad suurt rahuldust. N2iteks saksa tanki mootorite tiksumine on ilus.
Peale s6da asjad on j2etud soikku. Patente ostetakse kokku ja asetatakse riiulitele kasutult seisma.
Robotid on kaasaja edu pant.
Nende abil saab orjad vabastada.
Kallid kohviku pidajad,kas Te v6iksite kirjutada vaid krattide-kasetohtlaste teemadel ? Muudel teemadel jutud ei vii kuhugi,paras auru v2lja laskmine vaid.

Anonüümne ütles ...

Hea ongi kui kokku kukub, sest süüdimatust paugutajast tuleb rohkelt pahandust, mille Eesti rahvas järjekordselt peaks kinni maksma.

Noks ütles ...

Terrast võib veel kujutleda füüsiliselt tegutsemas aga näiteks Sesterit küll enam mitte. Huvitav, mis tema kaunist naist tema küljes hoiab?

Krista ütles ...

Eks Sesteril ka sisemine ilu, mitte kehakaal ainus, mis tal on. Ja Inno, mis rasvarullitamine siin käib, sa pole ise ju ka mingi alakaaluline.

Anonüümne ütles ...

Just, Innol endal ei paista silmad rasvas põskede vahelt välja ja Irjal reied lotendavad nagu pesu nööril, aga kritiseerivad muudkui teiste kehakaalu. Millal te ise viimate kaalule või peegli ette astusite? Kas hakkas halb, eks? Meil küll hakkab teid vaadates.

Inno ütles ...

Mis tähendab halb hakkab? Kaitseväe juhataja PEAB olema parimas vormis, talle on selleks loodud kõik võimalused. Mina pole Kaitseväe juhataja. Või olen? Mul on ka enne olnud mõned lisakilod, kui eelmises suhtes lapsed olid väiksed, aga ma pole kunagi olnud elus NII paks.