neljapäev, 20. aprill 2017

Ahaa-moment. Tegelikult on Eesti Vabariigi peaminister Edgar Savisaar


Peaminister Saviratas.

Kuna Jüri Ratas on peaminister vaid Savisaare armust, siis tegelikult on Eesti Vabariigi peaminister Edgar Savisaar. Nii et te näete küll Ratast, aga tegelikult istub tema asemel Savisaar. Kes on lõpuks ometi võimule saanud. Sellest ka kõik need Ratta Venemaal käigud ja Kapo aastaraamatu püsikülaliste auhindamised. Täpselt sama oleks teinud võimule saades Savisaar.

Nii et, et, et. Mida kõige rohkem kartsite, on teoks saanud, poisid ja plikad. Võimule on saanud Savisaar. Tal on lihtsalt vähe presentaablim kest ümber. Ja kui ta just ei ole oma isanda (loe: Savisaarega) konsulteerinud, siis on tal ka pea tühi. Aga pole hull, käib jälle Edgarilt nõu küsimas ja laulab jälle ladusamalt.

Ilmselt oli ka see nõndanimetatud võimu üle võtmine Keskerakonnas Savisaare enda plaan. Tema vast osavaim hat trick, mille eesmärgiks oli ühelt poolt vastaseid taltsutada (Savisaar ju mängust väljas, võib rahulikult välja hingata) ja Keski populaarsust tõsta (noorem liider = seksikam liider) ning teisalt oma kriminaalasja üle kontroll saada.

Jääme siis ootama, kuidas peaminister Savisaar oma kriminaalasja ära lahendab. Tolle kohtu poolt määratud arstliku ekspertiisi vastus, mis loomulikult leiab, et Savisaar ei ole suuteline kohut käima, on vist juba valmis kirjutatud?

Inno kommentaar: Ratas ja Savisaar on nagu Medvedjev ja Putin. Kui Savisaar eelmine kord hädas oli, siis sokutas ta Ratase linnapeaks. Samasugune „abiratas” on Ratas nüüd peaministrina.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

"kõik need Ratta Venemaal käigud"
Venemaal tulebki käia, sest ajaloolise ja meiega väga tihedalt seotud suure naabri ignoreerimine on ajalooliselt suur rumalus. Soome saab Venemaaga hästi läbi ja 100000 eestlast tunneb ennast seal paremini kui omas kodus. Ja mingit NATO vihmavarju pole neil vaja.

Anonüümne ütles ...

Savisaarel oli kunagi ka sisu, Rattal on vaid kest. Ta justkui steroididel nuumatud parteibroiler nagu enamus tema pundist.

Irja ütles ...

Absoluutselt nõus viimasega.