pühapäev, 16. juuli 2017

No mida silmakirjalikkust seoses Sõõrumaaga?

Väljavõte Delfi veebist.

Nüüd, kui ettevõtja Urmas Sõõrumaa teatas, et teeb Tallinnas valimisliidu, on järsku ärganud poliitikutes au, mõistus ja südametunnistus. Vaata libedikke! Aastaid on olnud teada Sõõrumaa sõprus mitte ainult Edgar Savisaare, vaid kõigi teiste poliitikutega. Sõõrumaa on raha andnud kõigile erakondadele, ja siis polnud selle vastuvõtmine eetiline. Nüüd, kui Sõõrumaa ise otsustas kandideerida, on ta läbi ja lõhki ebaeetiline.

Vastikud libedikud on ikka poliitikud! Eriti aga Raivo Aeg ja Rainer Vakra. Häbi peaks olema! Aeg veel endine politseinik, aga müüdav nagu prostituut.

Donald Trumpiga oli sama lugu - ta andis raha kõigile parteidele ja siis ei olnud tal häda midagi. Aga niipea, kui otsustas kandideerida, oli järku kõige hullem tegelane, keda eales nähtud.

Õige, Sõõrumaa, pane edasi, Eestile on vaja oma Donald Trumpi, kes veidigi poliitika läppanud telgitaguseid tuulutaks. Muidu on Eesti tulevik täiesti pekkis.

3 kommentaari:

Indrek Särg ütles ...

Sõõrumaa ja läppunud ruumide tuulutaja? Millal enne on oligarhid midagi tuulutanud? Ja veel kohalikus omavalitsuses? Nalja teete - lüpstud on ainult. Kas Seli on midagi Tartus tuulutanud?

Inno ütles ...

Vähemalt on siis asi läbipaistev ja kõigile teada, kes niite tõmbab.

Anonüümne ütles ...

Mulle Sõõrumaa meeldib.:)

See praegune poliitikute seakisa tuleneb hirmust, et asi läheb nende kontrolli alt välja.
Lasku käia, väike tõmbetuul igasuguste poliitbroilerite kõrval on ainult tervitatav.