neljapäev, 12. oktoober 2017

Juulikest rünnanud Võru sotsidel oleks Taavi Rõivaselt mõndagi õppida


Väga sümpaatne ülestunnistus täna Taavi Rõivaselt. Igaüks meist võib eksida, aga igaühel ei ole nii palju aumehelikkust, et seda tunnistada. Rõivasel on. Võru sotside nimekirjas kandideeriv Silja Suija, kes jõhkralt Juulikese krampide üle irvitas ja tema kallal „kärus lebamise” pärast tänitas, ei ole siiamaani tehtu pärast vabandanud. Võru sotsist linnapea Anti Allas aga blokkis mu lihtsalt Facebookis ära, kui temalt Silja käitumise kohta aru pärisin. 

Minu arvamus reformikatest tõusis, aga sotsidest ei arva ma pärast Juuli ründamist ja selle pärast mitte vabandamist mitte midagi.

Pildil vasakul Juuli krampide üle irvitanud sotsist volikogu liige ja ka nüüd sotside nimekirjas volikokku kandideeriv Silja Suija ja paremal Suija käitumise heaks kiitnud sotsist linnapea Anti Allas. 

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kust otsast meie vapper Taavike eksis??? Endine sotsiaalse sidususe minister otsustas lihtsalt iivet tõsta. Ei olnud tema süü, et naisterahvas, keda ta käimapeale aidata üritas, vastupanu avaldas.

Anonüümne ütles ...

Mis mõttes tunnistas?
Lugu juhtus 21.september, aga skandaal lahvatas alles paar päeva tagasi. Kui see välja poleks tulnud, poleks mingit "aumehe-Taavikest".
Tegelikult keegi meist seal kõrval polnud, seega ei tea ju kus tõde peitub.

Anonüümne ütles ...

Sellise suuga mees on linnapea? Oeh, vaene Võru, vaimselt vaene.

Anonüümne ütles ...

kogemata sattusin artiklile, et Silja Suija on ka varem puudega laste vanemat rünnanud: http://www.lounaleht.ee/?page=1&id=17465
Tookord Jost Pehlakut siis.
Ei suuda uskuda, et üks puudega lapse ema nii õelust täis on. Nähtavasti on elu vintsutused tema tasakaalu hullusti ära rikkunud, tean siis ise seda ohtu vältida...