esmaspäev, 16. oktoober 2017

Valimistulemused, valimistulemused.... :)



Nonii, nonii, nonii, kuis siis läks?

Rõõm on tõdeda, et nulli peale ei jäänud, Inno sai viis ja mina neli häält, mis on täitsa tore tulemus, arvestades seda, et meie kampaania kulu oli null :) Kellegi ukse taga ei käinud, kedagi tänaval ei peatanud, kellegi häält ei ostnud. Mingit nänni ei jaganud. Ehk siis läbinisti aus värk :).

Juulikest solvanud sotsist volikoguliige Silja Suija sai ühtekokku 15 häält, millest suur osa tema enda pereliikmete antud (ta ütles Facebookis, et tema perelt tuleb neil valimistel kümme häält). See näitab, et valija andis väikese lapse solvaja käitumisele karmi hinnangu. Ei ole ikka nii, et kampaania ajal on kõik võtted, kuitahes alatud, lubatud, ja tee, mis tahad. Ma tänan isiklikult kõiki inimesi, kes mõtlesid Silja poolt hääletada, aga ei teinud seda, sest austasid Juulit. Sügav kummardus teie ees!

Loodan, et järgmiste valimiste ajal keegi enam seda viga ei tee, et meie perekonda või kellegi teise perekonda ründab, sest ma võin kihla vedada, et sel ründajal läheb kehvasti :D

Mida neist valimistest õppisin? Seda, et ilmselt tuleb ikka mingit tänava- ja ukselt uksele kampaaniat teha ja mingit nänni jagada. Meil valimisliidud ei teinud ja ei saanud neist ka ükski sisse. Järgmisel korral olen targem :)

Ahjaa, värske Lõuna-Eesti valimisinfo ikka Lõunaeestlase portaalist, mille kolumnist ma nüüd olen :)