esmaspäev, 22. jaanuar 2018

Et mida? Reinsalu peab ühe lause pärast tagasi astuma ja korru-Simson võib sirge seljaga jätkata?!

Väljavõte Postimehe veebist.

Midagi on ikka väga viltu Eesti riigis. Kus valjuhäälselt nõutakse ühe ministri tagasiastumist tema kriitilise märkuse pärast, aga keegi ei nõua vallandamist teise ministri puhul, kes kaitseb oma kriminaalkuriteos süüdistatavat abikaasat ja on seotud laiaulatusliku korruptsiooniskeemiga.

Igas demokraatlikus riigis oleks Simsoni positsioonil olev minister kasvõi ajutiselt oma volitused peatanud, see on ametist tagasi astunud. Aga kui tähele panete, siis jääb Simsonil veel õigust ülegi. Nii nagu tuhandetel poolehoidjatel, kes jagavad Simsoni väärtushinnanguid ja vaateid.

Kui üldse, siis on praegu valitsuse kukkumises süüdi Simson, mitte Reinsalu, kes Simsoni-sugustele valjuhäälsetele, aga rumalatele ja kuritegelike kalduvustega naisterahvastele tähelepanu juhtis. Ja mis huvitav, nüüd nõutakse kurjategija vabastamist, umbes nagu kunagi nõudis Juudamaa rahvas pätt Karabase vabastamist. Ning Reinsalu, kes julges ausalt välja öelda nagu asjad on, lüüakse Jeesuse kombel risti.

Ühte võib küll öelda: aastatuhanded on läinud, aga inimene on jäänud ikka samaks. Ja siis imestatakse, miks Eestis asjad on nagu on.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Reinsalu ongi tegelikult Jeebus ja Juhan Partsu võiks edaspidi Jumalaks nimetada.

Anonüümne ütles ...

Kas sa pole märganud, et poliitika pole mitte kunagi objektiivne?

Kuigi jahhh, ega see va inime tõepoolest eriti muutuda taha. Kui mõni tahabki, siis ühiskond kisub sellise kähku enese nõmedale tasemele tagasi.
Ilmselt võib seda nimetada objektiivseks paratamatuseks.