pühapäev, 21. jaanuar 2018

Kohvik ennustab: vana kaardivägi võtab Reformierakonna üle ja Ansip tuuakse tagasi

Reformi vana kaardivägi - Rein Lang on uuesti aktsioonis, väljavõte Delfi veebist.

Pole vist saladus, et Reformierakond on viimase paarikümne aasta suurimas kriisis, nii et räägitakse juba selle erakonna kadumisest. Kuigi toetusnumbrid on erakonnal suhteliselt kõrged, siis õiget võimu pole kusagil, ei Toompeal ega all-linnas. Kõik on läinud. Endisest hiilgusest on järel ainult riismed. Konkurendid juba hingavad kergendatult, et nii jääbki. Aga kas tõesti?

Esimene märk, et midagi muutumas oli see, kui Pevkur tahtis Langi oma nõunikuks teha. See näitas, et Lang, kes vahepeal kusagil palmi all peesitas, on tagasi. Kallas on samuti tagasi, aga tal pole enam endist draivi. Tütar Kaja on rohkem naljanumber erakonnas, kus naisi pole kunagi hinnatud ja neid on kasutatud vaibana tule kustutamiseks. Praegu kõlbab selleks Kaja Kallas.

Langi tagasitulek tähendab ühtlasi seda, et vana kaardivägi eesotsas Andrus Ansipiga on uuesti vägesid koondamas. Nad andsid vahepeal võimu Eestis plakatikleepijatele, see on Rõivasele ja Pevkurile üle, aga nood ei osanud seda hoida, mängisid kõik trumbid maha.

Nüüd on ainult aja küsimus, millal Brüsselist tuuakse tagasi Andrus Ansip. Ta on selleks ajaks oma superpensioni välja teeninud ja võib rahulikult uuesti Eestit valitsema hakata.

Või ma eksin?

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ei, see võib tõsi olla. Eestlased lasevad ju enestega kõike teha.

a.

Anonüümne ütles ...

Ennem kõnnib pronksmees omal jalal oma õige koha peale tagasi kui Ansip julgeb pagulusest naasta.

Anonüümne ütles ...

Arvestades foto paremat poolt, on selle erakonna probleemiks ka ülekaalulisus?

Anonüümne ütles ...

Jah, Inno eksib. Reformierakonnal on agoonia faas. Kuna Reformierakond oli kunagi suur, siis see agoonia kestab neil ilmselt mõnda aega.