laupäev, 3. veebruar 2018

Eesti lõpp saab olema kole

Eestis käib hoogne laste söömine, mis lõppeb koledalt.

Majanduslikus mõttes kihutab Eesti praegu nagu Titanic täiskiirusel vastu jäämäge. Ja orkester mängib lõpuni mängu, et tuju üleval hoida.

EPLis on päris hästi kokku võetud tänaste noorte tulevik: neile jätkub raha vaid 7 kuu eest pensioni maksmiseks. Umbes nagu praegu makstakse töötutoetust.

Ehk siis täis katastroof. Mille peale pole mõeldud, sest Eestis on aastaid pensionäre nuumatud lastega perede arvelt ehk siis saetud oksa, millel istutakse. Ühel hetkel prantsatab see oks alla. See saab väga kole olema.

Tänased pensionärid tuleviku peale ei mõtle ja söövad heameelega oma lapsi, nagu kujutatud ülaloleval pildil.

Kuivõrd laste peale pole mõeldud, siis ainus alternatiiv katastroofi tulevikus vältida on hakata juba täna inimesi massiliselt sisse vedama. Aga seegi ilmselt ei õnnestu, kuna ümberringi on palju paremal järjel maad. Eesti reaalsus on see, et keegi ei taha tulla, aga noored ja vähegi tegijamad lasevad jalga. Põgenetakse juba maksude eest.

Suure tõenäosusega jääb Eesti tulevikus lihtsalt tühjaks, kus liiguvad ringi näljased vanurite ja erivajadustega inimeste kambad - see on need, kes lahkuda ei suuda ja vanurite kommuunide liikmed, kellest Hvostov on kirjutanud - otsides toidupalukesi või lihtsalt röövides üksikuid allesjäänud talumajapidamisi. Pilt on sama nagu mõnes zombie-filmis.

Eesti lõpp saab olema üsna kole.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuule, "mees", mine õige .....Kuigi eks omamoodi võib su agooniast ju arugi saada: võõra inimese remontimata korteris lastega, kellest üks küünistab, kriiskab, trambib sa ise nii kunagi kirjutasid meeleheitehoos siinsamas), teine lihtsalt elav lapsuke, kellel puudub omavanuste seltskond, vanavanematest jm lähiringist rääkimata; ei sinul ega su naisel pole mõtestatud tegevust, tulevikuväljavaateid, sõpru-sugulasi nagunii, raha ka vaevu näpuotsaga, nii paju kui sotsiaaltoetustest jagub. Ja seda, et uinuv mõistus sünnitab koletisi, teati juba ammu - sina oledki elavaks tõestuseks selle kohta, et kui inimese mõistus ei arene, vaid vastupidi, taandareneb, ongi tulemuseks sellised postitused. Teist peaks tegelikult lausa kahju olema, aga ega ei ole küll.

Inno ütles ...

Näib, et astusin kellelegi konnasilma peale. :) See ongi Eesti agoonia. Eestit on arendatud tulevaste põlvede arvelt ja ühel hetkel maksab see väga valusalt kätte. Nii on kahjuks.

Anonüümne ütles ...

Selles mõttes on õigus, Eestis on lastega, noori peresid kuni siiani täiuslikult piinatud. Pensionäride elu on nendega võrreldes luksus olnud, kui veel kaks pensionäri majas.
Lastetoetus oli aastakümneid, 19 eur lapsele näkku, noore pere toetust ei eksisteerinud, noored laenaku end lõhki või kiratsegu mõttetul üüripinnal.
Süstemaatiline noorte perede ja laste tervise tapmine käis, tulemus on käes, 40% lastest kasvab lahku läinud peres ühe vanemaga.

Anonüümne ütles ...

hah see on tavaline poliitiline oportunism. penskareid on eestis lihtsalt rohkem kui noori lapsevanemaid. samas neil kõigil on täpselt üks hääl.

Hundi ulg ütles ...

Seekord tahaks küll avaldada imestust väidete üle, et

"Eestis on aastaid pensionäre nuumatud lastega perede arvelt"
"Tänased pensionärid tuleviku peale ei mõtle ja söövad heameelega oma lapsi"

Lausungid on emotsionaalselt efektsed, kui vajaksid lahtiseletamist isiklikul näitel. Kuidas Sinu ja Irja vanemad teie pere arvelt said nuumatud? Kuidas seletaksid kujundit, millisel moel Sinu ja Irja vanemad oma lapsi õgisid?

Tänan ette vastuse eest.

Anonüümne ütles ...

Tüüpiline jutt tüüpilise eestlase suust, kes oma mätta otsast kaugemale ei näe. Kui oled pensionär, siis karjud, et miks nii vähe antakse ja miks mind ei austata mu tehtud töö eest. Oled noor pere, siis karjud, et miks nii vähe toetatakse. On peres puudega laps, karjud, et nii raske on ja riik ei toeta piisavalt. Oled alkohoolik, karjud, et riik tõstab aktsiisi ja lähed Vabariigi aastapäeval aktsiooniga Lätti. Jne, jne, jne. Igaüks on oma õnne sepp ja oma saatuse valaja. Nutt ja hala pole kedagi õnnelikumaks teinud - ohjad tuleb enda kätte haarata.