esmaspäev, 12. veebruar 2018

Kas lapsele on vaja isa või raha?

Kaader filmist „Goodbye Christopher Robin”.

Eesti otsustajate arvates on lastele vaja rohkem raha kui isa, mistõttu kasvavad paljud lapsed ilma isata ja selle kompensatsiooniks pressitakse isadelt tohutu survega raha välja. Kuna leitakse, et lastele on vaja raha rohkem kui isa.

Kõigile neile Eesti otsustajatele aga soovitan vaadata värsket filmi „Goodbye Christopher Robin” (Nägemist Christopher Robin), mis jutustab kirjanikust A.A. Milne'ist ja tema pojast Christopher Robinist, kuulsa Puhhi-raamatu ühe peategelase prototüübist.

Nagu filmist välja tuleb, polnud päriselu Christopher Robini elu sugugi nii õnnelik nagu raamatus. Laps nägi oma vanemaid haruharva ja ta kasvas üles koos hoidjaga.

Kuigi raamat tõi kirjanikule palju raha sisse, ei soovinud poeg lõpuks sellest midagi. Kui kirjanik küsis, miks, vastas poeg, et talle pole raha vaja. Kirjaniku küsimuse peale, mida poeg siis vajab, vastas poeg, et oma isa. Poeg ütles, et talle oli vaja isa, mitte raha.

Eesti otsustajad on asendanud isa-armastuse rahaga ja tulemus on käes: eestlased on üks õnnetumaid rahvaid terves maailmas.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Inno kohta ei oska öelda aga kui oleks tegu kõrgepalgalise Anti Allasega, siis küsiks raha.