pühapäev, 4. veebruar 2018

Mida Rakvere toodete asemel osta, 2



Nagu te juba teate, siis Inno ja Irja kohvik toetab 100 %-liselt Rakvere orjakombinaadi töötajate streiki ega osta Rakvere tooteid, kuni töötajate palganõudmised saavad rahuldatud.

Eile andis Inno mulle teada, et Tallegg kuulub samasse kontserni ja seetõttu ma täna muidugi enam Talleggi tooteid ei ostnud. Ostsin hoopis Maks & Mooritsa lihapihve porgandiga, mis kõigele lisaks veel ka e-vabad. Panin pannile ja vaatan, kuidas Juulile meeldivad. Mina olen kõikide e-vabade toodete fänn. Vaatan toidupoes alati, kas ja kui palju kuskil e-aineid on, ja eelistan alati e-vabu asju.

Ära sinagi Rakvere asju osta, ole streikivate töötajatega solidaarne!

Soome Ruokatalole kuuluva Rakvere lihakombinaadi töötajate streik palga tõstmise nimel algab 6. veebruari hommikul ja on tähtajatu.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Rakvere lihatõõstuse omanikuks on: HK Scan.

Anonüümne ütles ...

Oskar, Maks&Moorits, Karni, väiketalunike kaubad, eriti lambaliha. Meie pere väga lihasööjad pole, suht harva, nädalas 1 kord. Poolfabrikaate ei tarbi pea üldse, selliseid pakendis pannil tehtavaid lihapalle sõin viimati tudengina ja eksiga elades 10 aastat tagasi.

Irja ütles ...

HK Scan ongi Ruokatalo, see esimene on lihtsalt rahvusvaheline nimi :).

Anonüümne ütles ...

Teistes lihakombinaatides vist on tegelikult madalamad palgad, aga töötajad ei julge iitsatadagi. Ehk nüüd lükatakse Rakveres ametiühingutega asi käima.

Anonüümne ütles ...

Maks & Moorits on tegelikult Soome Atria, kes kunagi esmalt ostis Valga ja siis pärast veel Vastse-Kuuste lihatööstuse.

Triin ütles ...

SirLoin, maheliha