pühapäev, 30. detsember 2007

Ja nüüd selgitus, kuidas sattus Ingridi pesukappi Kadastiku kingitud pesu

Irja palus seda asja täiendavalt selgitada, ja küsis, et kuidas ma sain nii naiivne olla!

Aga ma olin! See tähendab, et Ingrid seletas seda asja nii, et nagu igal aastal, sai aastavahetuse paiku Tartus, Wilde sakstekambris kokku Postimehe kontserni juhtkond. Kus olid siis Kadastik, Ingrid, Postimehe majandusjuht Artur Barsegjan, Postimehe juhatuse liikmed Toomas Issak ja Meelis Luht, ja veel mõned tähtsad ninad. Ja siis tehti kingitusi nii, et igaüks tõi midagi ja siis loositi välja, kes mille saab. Vähemalt nii Ingrid seletas. Ja siis ühel aastal sai Artur Barsegjan naiste pesu. Selle kingituse oli teinud Kadastik. Ja Artur ütles, et tema seda kingitust ei saa vastu võtta, sest naine hakkab kodus kahtlustama. Ja siis ta vahetas Ingridiga ära, Ingrid oli saanud mingi heliplaadi, või midagi säärast. See oli veel hiiglama kallis pesu olnud, mitu tuhat krooni. Artur oli olnud õnnetu, et nii heast kingitusest pidi loobuma.

Ingrid jäi Tartusse tavaliselt alati mitmeks päevaks. Ma ei osanud varem midagi kahtlustada, aga nüüd, kui takkajärgi asju analüüsin, siis võis tal olla Kadastikuga ikka päris kuum suhe. Toona oli mul niipalju muud tegemist, tööl ja lastega, et selliseks analüüsiks ei jäänud aega. Ja ma ei julgenud ega tahtnud midagi kahtlustada.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sellise kuivetunud vanamehega ei saa küll kuuma suhet olla :P

eva ütles ...

Mida iganes, aga SELLISE selgituse allaneelamise peale oli vist küll kogu tüdrukute klubi naerukrampides.

Et keegi paneb LOOSIpakki mitmetuhandese NAISTE pesu, kui seltskonnas on täpselt üks naine? Et loosipakki pistetud pesu istubki sellele ainsale naisele? Hoolimata sellest, et erinevate firmade arusaam standariseeritud mõõtudest on erinev ja isegi õiget numbrit teades võib alt minna???

Palju õnne :)

Inno ütles ...

Olin vist tõesti naiivne.

Anonüümne ütles ...

Arturi naine oleks saanud ju asja kontrollida ja kindlasti oleks tal endal hea meel olnud selle pesu üle. Peaasi, et paras oleks. Vilets vale igal juhul.

Anonüümne ütles ...

Sinu märkmeid lugedes jääb mulje, et Ingrid võttis Teie abielu jooksul pidevalt kõrvalt. Seega ei olnud tegemist frigiidse naisega, milliseid ka sageli ette tuleb. Sellega seoses tekib küsimus, millega ta ise põhjendas oma vähest seksisoovi Sinuga. Kuidas Sa ise suhtusid nendesse kõrvalehüpetesse?

Inno ütles ...

Ta põhjendas vähest seksisoovi sellega, et tal on valus.
Ja mis kõrvalhüpetesse puutub, siis mul polnud mahti neile üldse tähelepanu pöörata. Tegemist oli kogu aeg nii palju. Ja sageli palki oma silmas ei näe ka. Või prille oma ninal. Eemalt paistavad asjad sageli paremini kätte.